Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλώ να φτιάξω ένα αυτόματο πότισμα για τον κήπο και θα ήθελα τις συμουλές σας για hardware γιατί λίγο το έχω χάσει.

Θέλω να έχω 4 διαφορετικές "βρύσες" όπου θα ανοίξουν ανοίξουν για παροχή νερού. Η κάθε "βρύση" θα συνδεθεί σε λάστιχο με σταγόνα. 

Έχω έτοιμο τον κώδικα με τους timers και 5 relays που θα ανοίγουν τις "βρύσες" ξεχωριστά κάθε φορά και ένα για την κεντρική παροχή (βρύση). 

Το ερώτημα είναι που θα βρω solinoid valves 5v/12v στην Ελλάδα και που θα βρω όλα τα πρελκόμενα χωρίς να μου έρθει ο κούκος αηδόνι.

Δημοσ.

Κάτι πιο συγκεκριμένα, κάποιο link?

αν και θα προτιμούσα από Ελλάδα, γιατί μέχρι να έρθουν από Κινα θα φτάσει Σεπτέμβρης

Δημοσ.
10 ώρες πριν, atux_null είπε

Καλησπέρα. Θέλώ να φτιάξω ένα αυτόματο πότισμα για τον κήπο και θα ήθελα τις συμουλές σας για hardware γιατί λίγο το έχω χάσει.

Θέλω να έχω 4 διαφορετικές "βρύσες" όπου θα ανοίξουν ανοίξουν για παροχή νερού. Η κάθε "βρύση" θα συνδεθεί σε λάστιχο με σταγόνα. 

Έχω έτοιμο τον κώδικα με τους timers και 5 relays που θα ανοίγουν τις "βρύσες" ξεχωριστά κάθε φορά και ένα για την κεντρική παροχή (βρύση). 

Το ερώτημα είναι που θα βρω solinoid valves 5v/12v στην Ελλάδα και που θα βρω όλα τα πρελκόμενα χωρίς να μου έρθει ο κούκος αηδόνι.

alliexpress

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...