Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Jeiko_22 είπε

Η Samsung κατασκευάζει/έχει/πουλάει καλύτερες οθόνες από κάθε άλλον κατασκευαστή. Είναι γεγονός και δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Το Galaxy S3 μοντέλο του '12 έχει καλύτερη οθόνη από το Iphone XR μοντέλο του '18.

Το είπες και μόνος σου, κατασκευαστή! Η apple φίλε μου δεν κατασκευάζει. Σχεδιάζει! Σου εξήγησα πως λειτουργεί. Δίνει τις προδιαγραφές και ο κατασκευαστής ακολουθεί αυτές τις προδιαγραφές για να φτιάξει το τελικό προϊόν.

Το Xr, σε περίπτωση που δεν ξέρεις, χρησιμοποιεί LCD τεχνολογία. Καμία σχέση η μία με την άλλη. Επίσης, το γεγονός ότι μια οθόνη είναι OLED δεν την κάνει την καλύτερη, ειδικά όταν μιλάμε για μια οθόνη που βγήκε πριν 6 χρόνια.

Αν πιστεύεις αλήθεια αυτό που είπες τότε πραγματικά λυπάμαι που το μίσος σου για μια εταιρία δεν σε αφήνει να δεις πέρα από το δάχτυλο σου.

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Το είπες και μόνος σου, κατασκευαστή! Η apple φίλε μου δεν κατασκευάζει. Σχεδιάζει! Σου εξήγησα πως λειτουργεί. Δίνει τις προδιαγραφές και ο κατασκευαστής ακολουθεί αυτές τις προδιαγραφές για να φτιάξει το τελικό προϊόν.

Το Xr, σε περίπτωση που δεν ξέρεις, χρησιμοποιεί LCD τεχνολογία. Καμία σχέση η μία με την άλλη. Επίσης, το γεγονός ότι μια οθόνη είναι OLED δεν την κάνει την καλύτερη, ειδικά όταν μιλάμε για μια οθόνη που βγήκε πριν 6 χρόνια.

Αν πιστεύεις αλήθεια αυτό που είπες τότε πραγματικά λυπάμαι που το μίσος σου για μια εταιρία δεν σε αφήνει να δεις πέρα από το δάχτυλο σου.

Εαν πιστέυεις πως είναι υποκειμενικό το θέμα οκ, να σου πω όμως πως έχω προϊόντα  της Apple και αυτήν την στιγμή χρησιμοποιώ ένα από αυτά.

Εφόσον τρέχουν και οι δύο στα 60hz.

H oled είναι καλύτερη για εμένα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jeiko_22 είπε

Εαν πιστέυεις πως είναι υποκειμενικό το θέμα οκ, να σου πω όμως πως έχω προϊόντα  της Apple και αυτήν την στιγμή χρησιμοποιώ ένα από αυτά.

Εφόσον τρέχουν και οι δύο στα 60hz.

H oled είναι καλύτερη για εμένα.

Προφανώς είναι και υποκειμενικό όταν μιλάμε για οθόνες. Το μάτι του καθενός βλέπει άλλα, σωστά; Πέρα από αυτό δεν μπορείς να συγκρίνεις. Οι OLED είναι πανάκριβες και είναι ευάλωτες σε burn in. Το πλεονέκτημα είναι τα true blacks και ίσως κάπως πιο ζωντανά χρώματα. Και το pixel 2, OLED είχε η οποία μετά από μία-δύο βδομάδες παρουσίαζε προβλήματα burn in σε αρκετούς χρήστες.

Κι εγώ OLED προτιμώ, αλλά εγώ εσύ και οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαστε μειονότητα. Το 95% δεν ξέρει την διαφορά και άμα δεν του την πεις δεν θα το παρατηρήσει και ποτέ.

Στο Xr συγκεκριμένα, η Apple τερμάτισε τις LCD και πραγματικά είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε LCD αυτή την στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Jeiko_22 είπε

Η Samsung κατασκευάζει/έχει/πουλάει καλύτερες οθόνες από κάθε άλλον κατασκευαστή. Είναι γεγονός και δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Το Galaxy S3 μοντέλο του '12 έχει καλύτερη οθόνη από το Iphone XR μοντέλο του '18.

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό, δεν νομίζω κιόλας... αλλά δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την υπεροχή των οθονών στις ναυαρχίδες της samsung. (Δυστυχώς για την LG που έμεινε πίσω στην αγορά οθονών όσο αφορά τα smartphones)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Στο Xr συγκεκριμένα, η Apple τερμάτισε τις LCD και πραγματικά είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε LCD αυτή την στιγμή.

Στο τέλος θα μας πεις ότι έχει καλύτερη οθόνη και απο το s10 plus. 

Τι ακούμε εδώ μέσα. 

• Confused 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, adiasistoss είπε

Τι ακούμε εδώ μέσα. 

Έλεος, αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Πωπω ανατριχιασα!ινοβατιον

4 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Έλεος, αυτό.

Εκτος απο την οθονη εχεις κατι καλυτερο;Α ναι εχεις τους λαγκ εξινος που σας πασαρουνε στην ευρωπη αντι για ντραγκον συγνωμη εχεις δικιο!Α ναι δεν εχεις νοτς εχεις τρυπαρες συγνωμη😂😂😂😂Στα μιντ κινητα εχεις μηχανισμους που κοροιδευατε!Α ναι συγνωμη η σαμι τα φτιαχνει καλυτερα!🐑🐑🐑🐑

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Έλεος, αυτό.

Αυτό λέω και εγώ.

14 λεπτά πριν, gripakos είπε

Πωπω ανατριχιασα!ινοβατιον

Εκτος απο την οθονη εχεις κατι καλυτερο;Α ναι εχεις τους λαγκ εξινος που σας πασαρουνε στην ευρωπη αντι για ντραγκον συγνωμη εχεις δικιο!Α ναι δεν εχεις νοτς εχεις τρυπαρες συγνωμη😂😂😂😂Στα μιντ κινητα εχεις μηχανισμους που κοροιδευατε!Α ναι συγνωμη η σαμι τα φτιαχνει καλυτερα!🐑🐑🐑🐑

Eίναι από την εταιρίες που ρίχνει τρελό χρήμα στην έρευνα και ανάπτηξη για SoC. Το άρθρο το διάβασες ;

Επίσης έχεις διαβάσει για την συνεργασία με την AMD για τις GPU ; 

Τώρα αν εσύ δεν αντέχεις ένα κολληματάκι κάποιων microsecond και είσαι τόσο high tech τύπος πάω πάσο.

Αλλά και αυτό θα εξαφανιστεί αν υπάρχει γιατί δεν έχω s10 για να ξέρω και ούτε εσύ έχεις φαντάζομαι απλά λέτε για να λέτε.

Επεξ/σία από adiasistoss
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, adiasistoss είπε

Αυτό λέω και εγώ.

Eίναι από την εταιρίες που ρίχνει τρελό χρήμα στην έρευνα και ανάπτηξη για SoC. Το άρθρο το διάβασες ;

Επίσης έχεις διαβάσει για την συνεργασία με την AMD για τις GPU ; 

Τώρα αν εσύ δεν αντέχεις ένα κολληματάκι κάποιων microsecond και είσαι τόσο high tech τύπος πάω πάσο.

Αλλά και αυτό θα εξαφανιστεί αν υπάρχει γιατί δεν έχω s10 για να ξέρω και ούτε εσύ έχεις φαντάζομαι απλά λέτε για να λέτε.

Το έλεος πήγαινε στο ότι άλλα έλεγα εγώ άλλα κατάλαβες εσύ. 

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, adiasistoss είπε

Τι ακούμε εδώ μέσα. 

Αν αμφιβάλλεις ότι το XR έχει την κορυφαία TFT-LCD τότε είσαι ΛΙΓΟ αδιάβαστος. 

Η σύγκριση με το s10 plus είναι σύγκριση για το νηπιαγωγείο. Οι oled δεν παίζονται. 

• Like 1
Δημοσ.

Κοφτε με τις οθόνες, το iPhone του 19 θ βγει με εξ ολοκλήρου οθόνη Samsung. Τεχνολογικά, σχεδιαστικά και όπως θέλετε πείτε το, το μόνο που αλλάζει είναι το calibration που επιλέγει η κάθε εταιρία.

• Confused 1
Δημοσ.

Ετσι τα σχολια να τα σβηνεται προβατα!σε 1 μηνα θα πουλατε το σ10 100 ευρω η για κανα κιλο αλευρι! Κλαιγεσται γαι τις τιμες και στην ουσια ειναι ιδιες τιμες απλα της σαμι μετα απο 2 μηνες αξιζουν οσο ενα ζευγάρι  παντοφλες.Ασχετοι μια ζωη Ελληναραδες και οτι ακουτε να το λετε

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, JcD είπε

Κοφτε με τις οθόνες, το iPhone του 19 θ βγει με εξ ολοκλήρου οθόνη Samsung. Τεχνολογικά, σχεδιαστικά και όπως θέλετε πείτε το, το μόνο που αλλάζει είναι το calibration που επιλέγει η κάθε εταιρία.

Λάθος. Ψάξε και διάβασε.

Δημοσ.
15 hours ago, gripakos said:

Ετσι τα σχολια να τα σβηνεται προβατα!σε 1 μηνα θα πουλατε το σ10 100 ευρω η για κανα κιλο αλευρι! Κλαιγεσται γαι τις τιμες και στην ουσια ειναι ιδιες τιμες απλα της σαμι μετα απο 2 μηνες αξιζουν οσο ενα ζευγάρι  παντοφλες.Ασχετοι μια ζωη Ελληναραδες και οτι ακουτε να το λετε

Δεν πας για κανα μπάνιο να δροσιστείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...