Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Η τηλεόραση είναι αγορασμένη εδώ και 2 χρόνια και 4 μήνες. Χθες λοιπόν μου παρουσίασε το συγκεκριμένο πρόβλημα και από εκείνη την ώρα και μετά δεν έχει υποχωρήσει αυτή η μαύρη σκιά. 

Όπως καταλαβαίνετε έχει περάσει η εγγύηση της. Με μια γρήγορη έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο, στα περισσότερα παρόμοια συμβάντα όλοι λένε για καμένα led τα οποία και αποκαθιστωνται στο service. Να αναφέρω επίσης ότι σε άλλα τρία άτομα με το ίδιο μοντέλο τηλεορασης, τους παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα και ακριβώς στο ίδιο σημείο με την δικιά μου. Φυσικά και στους 3 είχαν περάσει τα δύο χρόνια της εγγύησης. 

Παρακάτω παραθέτω φωτογραφία ώστε να δείτε κι εσείς το πρόβλημα. Αυτό που θέλω να μου πείτε εάν γνωρίζετε ειναι πόσο περίπου μπορεί να κοστισει η αντικατάσταση του led, εάν φυσικά είναι αυτό το πρόβλημα. Αύριο φεύγω ταξίδι και δεν προλαβαίνω να την πάω για service. 

Screenshot_20190705-133450.jpg

Δημοσ.

καλησπέρα. Αν τελικά είναι μπάρες led κανονικά πρέπει να αλλαχθούν όλες. Το κόστος παίζει ανάλογα με την τιμη του set led backlight strip.  150 με 200 ευρώ χοντρικά την βλέπω την ζημιά κόστος led και εργατικά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...