alexpwnz Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα σας! Τα τελευταία χρόνια κάνω ιδιαίτερα μαθήματα σαν κύριο (και μοναδικό βασικά) επάγγελμα... Θα ήθελα να ρωτήσω, τι μπορώ να κάνω από άποψη ασφάλειας. Αν μπορούσε καποιος να με βοηθήσει και να μου πει την αποψη του, θα το εκτιμουσα ιδιαιτέρως.. Έχω διαβάσει διάφορα, απο εργόσημα (που λογικά θα είναι πολύ μπερδεμα) έως ιδιωτική ασφάλιση... Αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια , ας απαντησει!!! ευχαριστω πολυ
vagos789 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Το εργοσημο δεν ειναι καθολου μπερδεμα,ειναι απλη διαδικασια 1
GothicCrusader Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, alexpwnz είπε αξίζει να πάω προς τα εκεί; Εγώ δεν θα συμφωνούσα. Imho, αν έχεις ένα ικανοποιητικό εισόδημα και έχεις κατασταλάξει σε αυτό το επάγγελμα κάνε έναρξη. Αν έχεις μικρό, εργόσημα. Εξαρτάται τελείως από το ύψος του εισοδήματός σου και πόσα μαθήματα κάνεις.
vagos789 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 https://xenesglosses.eu/2014/12/ti-einai-ergosimo-parousiasi-gia-kathigites-pou-paradidoun-idiaitera-mathimata-apo-forotexnikous/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα