sfever13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Ψαχνω ενα smartwatch με τα εξης χαρακτηριστικα και θα ηθελα την βοηθεια σας 1. Μπαταρια μεγαλης διαρκειας πανω απο 3 μερες 2. activity tracker με αξιοπιστες μετρησεις 3. Οθονη αφης 4. NFC για πληρωμες 5. Δυνατοτητα ειδοποιησεωνν για email, κλησεις , μηνυματα , κλπ 6. τιμη ιδανικα κοντα 200 ευρω Το ξερω οτι ισως ζηταω πολλα μαζεμενα στοιχεια και για αυτο δεν εχω μαλλον καταφερει να το εντοπισω και εγω. Γιαυτο και θελω την βοηθεια σας
zx1234r Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Amazfit Smart Watch 2 – Κύρια χαρακτηριστικά 1.39-inch (454 X 454) AMOLED 326PPI screen with Corning Gorilla Glass 3 protection 1.1GHz Quad-core Qualcomm Snapdragon Wear 2500 512MB LPDDR3 RAM, 4GB eMMC AMAZFIT OS with support for Android 4.4 or iOS10.0 and above Sports, Activity and Sleep tracking Low-power BioTracker PPG sensor, ECG monitor (ECG Edition only), Accelerometer, Geomagnetic sensor, Ambient light sensor Water and Dust resistant (IP68) 4G VoLTE (via eSIM), WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 LE, GPS+GLONASS+BDS, NFC Speaker, microphone 420mAh lithium ion polymer battery with up to 28 hours of battery life on 4G Έχω το stratos (προηγούμενη γενιά) και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το Verge 2 είναι εξαιρετικό value for money στα 175€. Απλά ψάξε λίγο τα reviews για το αν παίζει το nfc σε οτιδήποτε άλλο εκτός απο alipay. είναι χαζομάρα να σε περιορίζει σε κινέζικο market. EDIT: Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει. Είναι σε Preorder στο banggood αλλά λέει κατα την αγορά πως: 1. This international version doesnt support ECG monitor function. 2. The eSim card function and NFC can not be working oversea. Please be aware of it. Thank you for your support! Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από zx1234r
sfever13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Το Stratos μου αρέσει και εμενα πολυ το μονο που δεν εχει ειναι το NFC και αυτο το χαρακτηριστικό ειναι που δυσκολεύει την ανεύρεση μου. Δεν εχω βρει κανενα με NFC που να εχει καλη μπαταρια Η εμπειρία σου από το stratos ποια είναι? Αξίζει σαν ρολοι?
Voodooman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Garmin Vivoactive 3. Υποστηρίζει πληρωμές και με την Alpha bank, για την ώρα μόνο τις Visa κάρτες, σε λίγο καιρό και τις mastercard. Έχει όλα όσα αναφέρεις. 1
gippas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, sfever13 είπε Το Stratos μου αρέσει και εμενα πολυ το μονο που δεν εχει ειναι το NFC και αυτο το χαρακτηριστικό ειναι που δυσκολεύει την ανεύρεση μου. Δεν εχω βρει κανενα με NFC που να εχει καλη μπαταρια Η εμπειρία σου από το stratos ποια είναι? Αξίζει σαν ρολοι? Αν είναι τόσο σημαντικό για εσένα το NFC για την ώρα στην Ελλάδα μόνο Garmin. Έχω το Vivoactive 3 και εγώ, ευχαριστημένος σε όλα.
sfever13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Αν εξαιρέσεις το NFC πιο θεωρείτε καλυτερο vivoactive 3 ή Amazfit stratos?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα