Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη ειμαι παθων. αν ολα αυτα τα βάλετε μετά σε ένα πολύμπριζο της πλάκας θα πάρει φωτια. εμένα το έπαθε με ένα σιδερο 2400w και δεν ηταν της πλάκας. προφανώς αυτα που γράφεις ειναι πολύ μικρα φορτία αλλα αν τα βάλεις ολα μαζι η μπαλαντέζα και το πολύμπριζο θα ζεσταθουν. προσεξε το πολύμπριζο!

Δημοσ.

Ένα μέσο πολύμπριζο σηκώνει για πλάκα 3 με 3,5 κιλοβάτ.

Άμα πήγε να σου πάρει φωτιά με 2400 βατ ή ήταν μισοχαλασμένο ή φτιαγμένο για μικρότερα ρεύματα και δεν το είχες καταλάβει, ή πιο κινέζικο και από κινέζικο

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Ένα μέσο πολύμπριζο σηκώνει για πλάκα 3 με 3,5 κιλοβάτ.

Άμα πήγε να σου πάρει φωτιά με 2400 βατ ή ήταν μισοχαλασμένο ή φτιαγμένο για μικρότερα ρεύματα και δεν το είχες καταλάβει, ή πιο κινέζικο και από κινέζικο

φθηνο δεν ηταν. παλιο ηταν και χαλασμένο δεν ξερω. ηλεκτρολογος δεν ειμαι. παντως ο ηλεκτρολογος που πηγα να παρω ενα άλλο μου έιπε να μην ξαναβάλω σιδερο σε κανενα πολύμπριζο ποτε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, basilis_k6 said:

παντως ο ηλεκτρολογος που πηγα να παρω ενα άλλο μου έιπε να μην ξαναβάλω σιδερο σε κανενα πολύμπριζο ποτε.

Για να μειώσεις τις πιθανότητες αστοχίας, όχι επειδή δεν αντέχουν. Η ποιότητα του πολύμπριζου όμως παίζει σαφώς ρόλο. Ειδικά αυτά με τον διακόπτη-λαμπάκι, αν δεν είναι καλής ποιότητας, μπορεί να κάνουν ζημιά. Σε σωστή εγκατάσταση βέβαια, κανονικά θα πέσει η ασφάλεια και τίποτα παραπάνω αλλά καλό είναι να προλαμβάνουμε. 

Επεξ/σία από CheOnWeb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...