Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Το ότι ο "μεγάλος" splitter που έχω τροφοδοτεί/ενισχύει 3 τηλεοράσεις και τον Η/Υ μέσα στο διαμέρισμα με τηλεοπτικό σήμα χωρίς απώλειες σε πείθω ότι αξίζει η αγορά του και ο κόπος στησιματός του; Ίσως έτσι λύσεις και το πρόβλημα με το χαμηλό σήμα στις υπόλοιπες πρίζες του σπιτιού, δηλαδή αν βάλεις ενισχυτή στην ΠΡΩΤΗ πρίζα του σπιτιού (την πρώτη πρίζα που έρχεται από την εξωτερική κεραία)
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Το ότι ο "μεγάλος" splitter που έχω τροφοδοτεί/ενισχύει 3 τηλεοράσεις και τον Η/Υ μέσα στο διαμέρισμα με τηλεοπτικό σήμα χωρίς απώλειες σε πείθω ότι αξίζει η αγορά του και ο κόπος στησιματός του;Ίσως έτσι λύσεις και το πρόβλημα με το χαμηλό σήμα στις υπόλοιπες πρίζες του σπιτιού' date=' δηλαδή αν βάλεις ενισχυτή στην ΠΡΩΤΗ πρίζα του σπιτιού (την πρώτη πρίζα που έρχεται από την εξωτερική κεραία)[/quote'] Φυσικα και θα με επειθε αν μου ελεγες και ποσο κανει περιπου....Ευχαριστω.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 €~20 σε πακέτο με μείκτη που μπαίνει στην κεραία... 8-)
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 €~20 σε πακέτο με μείκτη που μπαίνει στην κεραία... 8-) Απολυτα φυσιολογικο κοστος.Σε καταστηματα με ηλεκτρονικα μαλλον παρα ηλεκτρολογικα .Ετσι???? :?: :?: :?:
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Arxika o Giannhs ethese ena erotima..Mia karta TV pou na min xreiazetai dinati keraia gia na exei kalo sima..Kati diladi san tis mikres tileoraseis pou me esoteriki kairea exoun polles fores teleia lipsi..Iparxei tetoio TV_Tuner stin agora?H ola theloun kali eksoteriki kairaia..Se ena allo megalo elliniko forum diavaza polla kolakeutika sxolia gia tin wintvfast 2000 deluxe..Tin exei dokimasei kaneis..? Kai kati akoma iparxei KALH esoterikh kairaia stin agora pou na pianei kali apodosh se sima?Kai an nai pos tha tin zitisoume kai apo pou mporoume na tin promitheutoume..Edw i gnomi enos ilektronikou /hlektrologou mallon..tha htan poli xrisimh..
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Παιδιά οι εσωτερικές κεραίες είναι μη-στάσιμες. Φανταστείτε να γράφετε απο τον Η/Υ ένα κλιπάκι και ξαφνικά να περνάει κάποιος μέσα στο πεδίο του σήματος της κεραίας και να χαλάει η εικόνα... Shit....
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Τελικα ακολουθησα τη συμβουλη του timiman!!!!!!Πηρα την http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=29&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=147145&Merchant_Id=1&sts_cid=3 και απομενει να την βαλω στο pc!!!!!!
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Τελικα ακολουθησα τη συμβουλη του timiman!!!!!!Πηρα την http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=29&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=147145&Merchant_Id=1&sts_cid=3 και απομενει να την βαλω στο pc!!!!!! Perimeno enagonios to review sou file Giannh.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ !!!!! Πηρα σημερα την : http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=29&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=147145&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Πηρα και ενα ενισχυτη που εχει εξοδο για 2tv (δεν βρηκα για παραπανω) και μια για antena. Εχω ενα spliter που βγαζει απο μια σε δυο (σαν ενα Τ ειναι) και μια πριζα κεραιας που το καλωδιο ερχεται κατ ευθειαν σε αυτη απο την ταρατσα.Τραβηξα και ενα καλωδιο 30 μετρα απο την πριζα κοντα στο δωματιο με το pc. Το πηγα γυρω-γυρω απο την βεραντα!!!! Ποια ειναι η καλιτερη συνδεσμολογια που πρεπει να κανω για να εχω την καλιτερη αποδοση??? Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα !!!!!
marios1957 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Τι τσιπάκι γράφει πάνω;Για Fuck-net μιλάω...
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Τι τσιπάκι γράφει πάνω;Για Fuck-net μιλάω... Μακαρι ναξερα!!!!Πρωτακι ακομα!!!! Βγαζεις τιποτα απο εδω???? http://www.averm.co.uk/avermedia/products/AVerTV_Studio.pdf :?: :?: :?: :?:
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 ekana ena google search gia high performance indoor antennas..kai mou evgaze selides mia mia keraia enonomati TERK TV-55(moiazei me lampa) h opoia apo ti leei mporei na xrisimopoihthei os Esoteriki kai os eksoteriki..Iparxei kaneis hlektrologos edw mesa na mas pei thn gnomh tou?Pia theoreite i kaliteri ESOTERIKH keraia pou iparxei auth thn stigmh sthn agora?Thanks .
lthanasis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δεν ξέρω αν κάνει καλά τη δουλειά της αλλά πριν κάποιους μήνες είδα μια συσκευή μετάδωσης A/V σε εσωτερικούς χώρους. Αν βάλεις έναν εσωτερικό ενισχυτή με περισσότερες από μία εξόδους και συνδέσεις αυτή την κεραία στην μία αυτών, θα έχεις τη δυνατότητα να συνδέσεις την δεύτερη κεραία στην κάρτα σου. Το κόστος τους δεν είναι μεγάλο.
Paddy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Ρε παιδες, ειχα δει παλιοτερα (και μου εχει μεινει η απορια) για μια κεραια που ηταν στην ουσια ενα μικρο κουτι (10χ6 περιπου) και εμπαινε στην πριζα. Το κουτι αυτο (ελεγε η διαφημιση) κανει "τελεια" δουλεια "καλυτερη απο μια οποιαδηποτε κεραια" γιατι χρησιμοποιει το δικτυο της ΔΕΗ (τα καλωδια μεσα στους τοιχους) ως κεραια. Φυσικα πρεπει να σας διευκρινησω οτι το ειχα δει σε ενα φυλλαδιο τυπου τηλεμαρκετινγκ, και οτι ποτε δεν το εχω δει να παιζει live. Εχει κανεις εμπειρια απο τετοια μαραφετια ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Εγω τελικα εβαλα και δευτερη εξωτερικη κεραια και φυσικα ολα ειναι ΟΚ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.