shadowlens Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα . Προσλήφθηκα σε μια δουλειά και μου έδωσαν τρία έγραφα να υπογράψω , το ένα λέει σύμβαση εργασίας και αποτελείται από 8 σελίδες με τους όρους , και δεν έχει ημερομηνία λήξης . Το δεύτερο λέει " γνωστοποίηση όρων ατομικής σύμβασης εργασίας σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 156/94" το οποίο έχει έναρξη 3/6/19 και λήξη 29/6/19 . επίσης μου έδωσαν ένα χαρτί ανανέωσης σύμβασης το οποίο λεει " τροποποίηση σύμβασης εργασίας από 1/7/19 μέχρι 31/10/19" το οποίο δεν έχω υπογράψει και είναι ακόμα στην κατοχή μου . Και θέλω να ρωτήσω το εξής , εγώ θεωρούμε εργαζόμενος ακόμα στην επιχείρηση ? Η μπορώ να φύγω ? Υπάρχουν νομικές συνέπειες σε αυτό το σημείο ? Αυτοί μου είπαν ότι δεν έχει σημασία που δεν έχω υπογράψει , ανανεώνεται αυτόματα από το σύστημα , και πρέπει να συμμορφωθω με τους όρους της σύμβασης που λένε " στην περίπτωση αποχώρησης πρέπει να ενημερώσω 2 εβδομάδες πριν , για να βρούνε αντικαταστάτη" Τι ισχύει από τα παραπάνω ? Σας Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα