mclein² Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Απο ολα τα μοντελα που μου ειπες ποιο πολυ μου αρεσε το suzuki αλλα ολα τα βλεπω ταλαιπωρημενα απο καγκουριες αν και τα λεφτα σου ειναι λιγα, τσεκαρε μηπως πετυχεις κανενα καλο xt motard και κανεις λιγο κεφι
Rpanagos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, mclein² είπε αν και τα λεφτα σου ειναι λιγα, τσεκαρε μηπως πετυχεις κανενα καλο xt motard και κανεις λιγο κεφι Αρα εχεις αποκλεισει το κτμ λογο κοστους σερβις?
mclein² Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 ελα να το παρεις, εξω απ'το μαγαζι μου ειναι & στο χαριζω... υγ - περα απ'την πλακα, επειδη βλεπω εισαι οριακα στα χρηματα μην κανεις λαθος και παρεις μεταχειρισμενο μηχανακι (οποιοδηποτε) και δεν εχεις καβατζα ενα 500αρι-1000αρι.. 1
Rpanagos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, mclein² είπε ελα να το παρεις, εξω απ'το μαγαζι μου ειναι & στο χαριζω... υγ - περα απ'την πλακα, επειδη βλεπω εισαι οριακα στα χρηματα μην κανεις λαθος και παρεις μεταχειρισμενο μηχανακι (οποιοδηποτε) και δεν εχεις καβατζα ενα 500αρι-1000αρι.. Χαχα! Καλος,θα το ψαξω λιγο ακομα. Αλλα το ατιμο ειναι κουκλι! 1
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Αν δεν εχεις ανέβει πανω τι να σου πούμε εμεις, εγω για να αγοράσω κάποια μοτοσυκλέτα δοκιμάζω 10 και τραβιέμαι 2-3 μήνες 1
mp123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Από ότι φαίνετε δεν έχεις καν ανέβει επάνω.1.85 δεν υπάρχει περίπτωση να βολευτείς.δεν είναι για την πόλη και για το μόνο μέσο μεταφοράς.κουραστικο μηχανάκι και 200αρι και μτχ.αστο καλύτερα.μαζεψε λεφτά και πάρε κάτι άλλο.δεν αξίζει να δώσεις τοσα λεφτά για αυτό.αλλοιως αν θες κάτι να πάρεις πάρε καινούργιο πάπι η καινουργιο σκούτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα