Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να προχωρισω σε αγορα μεταχειρισμενου ktm duke 200.

Ο λογος που επελεξα αυτο ειναι πρωτα απο ολλα το budget μου που ειναι στα 2.300 πανω κατω!

Το ξερω οτι σε αυτα τα λευτα μπορω να παρω ενα αρκετα καλο παπι πχ crypton x
αλλα δεν μου αρεσουν καθολου τα παπια!Ολα τους..οποτε δεν με συγκινουν και ιδιαιτερα.

Ο σκοπος της αγορας θα ειναι να πηγαινω τις βολτες μου (μενω σε επαρχια) και στην δουλεια..δλδ καπου στα 10-15 χλμ την μερα.

Εχω καποιες αποριες ομως για το Ktm ,οσοι κατοχοι το εχουν ας απαντησουν να λυθουν .

1)Υπαρχει καποιο οριο στο υψος ως προς την ανεση?Ειμαι 1,85 και σκευτωμαι πως δεν θα με βολευει ,ισχυει κατι τετοιο?
(ειναι και ενας απο τους λογους που δεν μου αρεσουν τα παπια..οτι θα ειναι σαν μινιατουρα οταν ειμαι πανω τους :P )

2)Tα 25.000 χλμ που βλεπω σε μεταχειρισμενα Ktm duke 200 ειναι αξιοπιστα χλμ?Ειναι πολλα για αυτο το μοτερ?

3)Σε αυτα τα χλμ τι σερβις πρεπει να κανω και ποσο κοστιζει περιπου...αν υποθεσουμε οτι τα απλα σερβις θα τα κανω εγω..λαδια-φιλτρα..

4)Σε αυτα τα λευτα υπαρχει μεγαλη γκαμα σε μεταχειρισμενες μοτοσυκλετες,ομως συμβιβαστηκα στο οτι θα παρω κατι μεταχειρ σχετικα καινουργιας τεχνολογιας 2012-2013 και με λιγα χλμ σε σχεση με καποια αλλη μοτοσυκλετα (ακομα και πολυ μεγαλυτερου κυβισμου) αλλα ποιο παλια και με περισσοτερα χλμ.Υπαρχει καποια αλλη προταση ? Ακομα και παπι ακομα και μηχανη πανω απο 200 κυβικα αλλα στα λευτα που εχω αναφερει.

Γενικα μια τετοια μοτοσυκλετα τι εξοδα θα εχει στο σερβις της και αν αξιζει σαν αγορα σε σχεση με κατι αλλο!

Αυτα,να αναφερω πως δεν εχω δει το μηχανακι απο κοντα ουτε το εχω καβαλησει φυσικα.

Δημοσ.

1. οχι δε θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα. ο 1,75 φαντασου στο ktm290 & 390 φαινεται μινιατουρα :D

2. ειναι λιγα τα χιλιομετρα αλλα ειναι εκει που αρχιζουν οι σοβαρες πληρωμες. γνωμη μου, το μηχανακι ειναι για πιστα & στροφιλικια και οχι μουρη εξω απο την καφετερια.

3. αν κανεις ΕΣΥ τα σερβις, το μηχανακι θα παει ακλαφτο. κτμ, χουσβαρνα κλπ εχουν ιδιοτροπιες. κατω απο 60-70 δε θα πληρωσεις. πχ ρουλεμαν τροχου (συχνο τους προβλημα) = 130€ με παραγγελια.

το μηχανακι ειναι πανεμορφο. εχει απιστευτο γκαζι & ροπη.

πολυ συχνο προβλημα στα 25.000 ~ 40.000 χιλιομετρα να αρχιζει το υπερβολικο καψιμο λαδιου στην εκκινηση & το βλεπεις οταν βαζεις μπρος να βγαζει καπνο και μετα να εξαφανιζεται.

επισης, συχνο προβλημα η ντιζα του συμπλεκτη.

τελος, συχνο προβλημα ο αισθητηρας θερμοκρασιας.

να ξερεις οτι το μηχανακι ειναι ακριβο κατα την αγορα (κουτα) & ακριβοτερο κατα τη συντηρηση.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mclein² είπε

1. οχι δε θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα. ο 1,75 φαντασου στο ktm290 & 390 φαινεται μινιατουρα :D

2. ειναι λιγα τα χιλιομετρα αλλα ειναι εκει που αρχιζουν οι σοβαρες πληρωμες. γνωμη μου, το μηχανακι ειναι για πιστα & στροφιλικια και οχι μουρη εξω απο την καφετερια.

3. αν κανεις ΕΣΥ τα σερβις, το μηχανακι θα παει ακλαφτο. κτμ, χουσβαρνα κλπ εχουν ιδιοτροπιες. κατω απο 60-70 δε θα πληρωσεις. πχ ρουλεμαν τροχου (συχνο τους προβλημα) = 130€ με παραγγελια.

το μηχανακι ειναι πανεμορφο. εχει απιστευτο γκαζι & ροπη.

πολυ συχνο προβλημα στα 25.000 ~ 40.000 χιλιομετρα να αρχιζει το υπερβολικο καψιμο λαδιου στην εκκινηση & το βλεπεις οταν βαζεις μπρος να βγαζει καπνο και μετα να εξαφανιζεται.

επισης, συχνο προβλημα η ντιζα του συμπλεκτη.

τελος, συχνο προβλημα ο αισθητηρας θερμοκρασιας.

να ξερεις οτι το μηχανακι ειναι ακριβο κατα την αγορα (κουτα) & ακριβοτερο κατα τη συντηρηση.

Απο οτι καταλαβαινω εχεις μια γνωμη για τα duke.

Σε ποιους απευθυνεται λοιπων?
Θα μπορουσε να γινει κυριο μεσο μεταφορας...αυτο ειναι που θελω με αυτο το μηχανακι.

Ας πουμε οτι μολις γινει η αγορα στα 25000-30000 χιλ χλμ που θα εχει ηδη το μηχανακι οταν το παω για σερβις τι θα πηρωσω περιπου..τι χρειαζεται σε αυτα τα χλμ αλλαγη?

Δημοσ.

η γνωμη μου ειναι πως το μηχανακι δεν ειναι για μεσο μεταφορας.

ειναι μεσο απολαυσης. ειναι fun 2 drive. ειτε μικρο-εκδρομες, ειτε πιστα, ειτε βολτες στη φυση να μαθεις να οδηγας.

γενικα ειναι κακη αγορα αν το προοριζεις για καθημερινο μεσο. μεγαλη καταναλωση & κοστοβορες φθορες στο μελλον.

το θεμα ειναι ο προηγουμενος ιδιοκτητης τι εχει κανει στο μηχανακι. 

αν ηταν σοβαρος αναβατης ή καγκουρας, αν ηταν ευλαβικος στα σερβις, αν του εφταναν τα λεφτα για σωστη συντηρηση by the book, αν επεσε και πως...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mclein² είπε

η γνωμη μου ειναι πως το μηχανακι δεν ειναι για μεσο μεταφορας.

ειναι μεσο απολαυσης. ειναι fun 2 drive. ειτε μικρο-εκδρομες, ειτε πιστα, ειτε βολτες στη φυση να μαθεις να οδηγας.

γενικα ειναι κακη αγορα αν το προοριζεις για καθημερινο μεσο. μεγαλη καταναλωση & κοστοβορες φθορες στο μελλον.

το θεμα ειναι ο προηγουμενος ιδιοκτητης τι εχει κανει στο μηχανακι. 

αν ηταν σοβαρος αναβατης ή καγκουρας, αν ηταν ευλαβικος στα σερβις, αν του εφταναν τα λεφτα για σωστη συντηρηση by the book, αν επεσε και πως...

Εχεις να προτεινεις κατι αλλο??
Απο οτι εχω ψαξει και μου εχουν πει ΟΤΙ και να παρεις πλεων σε παπι και μηχανη δεν θα εισαι ευχαριστημενος..

Το ενα εχει θεμα μετα απο Χ χλμ το αλλο αλλου..τελικα δεν υπαρχει κατι αξιοπιστο??

Εβλεπα πχ το ιννοβα...θεμα με μπιελα λεω οκ αστο
Εβλεπα το αντρεσσ στης σουζουκι....θεμα με κιβωτιο ταχυτητητων

Εβλεπα το ktm duke 200 μου λες για θεματα..
Δεν ξερω τι να παρω :P

Πλεων δεν μπορεις να παρεις astra Κλπ που θεωρουνται αξιπιστα γιατι εχουν απειρα χλμ και οπως και να το κανουμε παλιωσαν..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, mclein² είπε

αν κοιτας παπι, παρε κουτα το crypton s. 115 κυβικα και δεν ξερω ουτε εναν ντελιβερα να το μετανιωσε.

Σε μηχανη εχεις να προτεινεις κατι??

Το θεμα ειναι να ειναι και ασφαλες αλλα να κανεις και κανενα ταξιδακι γιαυτο κοιταγα το ktm και οχι παπι συγκεκριμμενα.

Να εχει φρενα - αναρτησεις της προκοπης ...γενικα δεν ειμαι ατομο που θα το σκιζω στον δρομο.

Επεξ/σία από Rpanagos
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mclein² είπε

honda fmx

(suzuki drz, μονο αν βρεις σοβαρο προκατοχο)

honda cbr 250

yamaha YBR

Και γιατι αυτα?
Αξιοπιστα?
Φτηνο σερβις??

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Rpanagos είπε

Και γιατι αυτα?
Αξιοπιστα?
Φτηνο σερβις??

εκτος απ'το drz τα αλλα εχουν πολλα & φθηνα ανταλλακτικα.

ειδικα το fmx το εχω χρησιμοποιησει για 150.000χλμ για εργασιες και δε μας προδωσε ποτέ. φυσικα με συνεπεια στα σερβις.

το ybr το εχει ο πατερας φιλου. ειναι παππουδιστικο μοτορι αλλα εσυ θα κανεις τη δουλεια σου.

το cbr ειναι επειδη εχει απειρα ανταλλακτικα & επειδη βλεπω οτι θες να εισαι σκυφτος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mclein² είπε

εκτος απ'το drz τα αλλα εχουν πολλα & φθηνα ανταλλακτικα.

ειδικα το fmx το εχω χρησιμοποιησει για 150.000χλμ για εργασιες και δε μας προδωσε ποτέ. φυσικα με συνεπεια στα σερβις.

το ybr το εχει ο πατερας φιλου. ειναι παππουδιστικο μοτορι αλλα εσυ θα κανεις τη δουλεια σου.

το cbr ειναι επειδη εχει απειρα ανταλλακτικα & επειδη βλεπω οτι θες να εισαι σκυφτος.

Το cbf το αποκλειω ,δεν μου αρεσει καθολου.
Το χρονο πανω κατω ποσο να βγαινουν τα συνολικα εξοδα σε μηχανακια τυπου duke200,ybr,cbr,fmx??????
Γυρω στα 800 με 1000 ευρω?

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Rpanagos είπε

Το cbf το αποκλειω ,δεν μου αρεσει καθολου.
Το χρονο πανω κατω ποσο να βγαινουν τα συνολικα εξοδα σε μηχανακια τυπου duke200,ybr,cbr,fmx??????
Γυρω στα 800 με 1000 ευρω?

στα κτμ, ασφαλεια + σημα + σερβις χ2 που βλεπω να θες με τα χιλιομετρα που εγραψες - λογικα θα εισαι στα 650-800 - με ευχη να μη βγαλει προβλημα.

στο fmx ειναι σιγουρα οικονομικοτερα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mclein² είπε

στα κτμ, ασφαλεια + σημα + σερβις χ2 που βλεπω να θες με τα χιλιομετρα που εγραψες - λογικα θα εισαι στα 650-800 - με ευχη να μη βγαλει προβλημα.

στο fmx ειναι σιγουρα οικονομικοτερα.

Βλεπω ομως το fmx με 5λ/100χλμ δεν τα λες και λιγα + οτι ειναι αεροψυκτο!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Rpanagos είπε

Βλεπω ομως το fmx με 5λ/100χλμ δεν τα λες και λιγα + οτι ειναι αεροψυκτο!

εμενα μου ετρωγε οσο το crypton X...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mclein² είπε

εμενα μου ετρωγε οσο το crypton X...

Απο ολα τα μοντελα που μου ειπες ποιο πολυ μου αρεσε το suzuki αλλα ολα τα βλεπω ταλαιπωρημενα απο καγκουριες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...