Retromaniac Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, pikoriko είπε Σε ποια υπόλοιπα? Στο αν είναι κοροϊδία με βάση αυτά που σου είπα...
GoMaR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Πέρα ότι είναι όντως πιο γρήγορη (ειδικά σε raytracing τα σπάει), η κάρτα αυτή προφανώς δεν είναι για αυτούς που έχουν την 2060 (εκτός και αν θέλουν να έχουν πάντα την τελευταία). Είναι για τους υπόλοιπους που έχουν παλιότερη κάρτα. Αλλά εσύ από τι καταλαβαίνω πρέπει να πήρες πρόσφατα 2060, και ως συνήθως αυτοί που το παθαίνουν (να παίρνουν κάτι πριν βγει νέα έκδοση) βγαίνουν στα forum και μιλάνε για κοροϊδίες κτλ https://gizmodo.com/if-you-just-bought-an-nvidia-rtx-2060-you-should-be-su-1836019407 Δε ξερω κατα ποσο στεκει η 2060 S να πηγαινει καλυτερα apo thn 2080.. Μηπως ειναι λαθος benchmark ?
pikoriko Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα η προσωπική μου γνώμη είναι αυτή. Δες guru3d. Και μετά τα λέμε. Για 2080vs2060s. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από pikoriko
DaemonLord92 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 32 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Πέρα ότι είναι όντως πιο γρήγορη (ειδικά σε raytracing τα σπάει), η κάρτα αυτή προφανώς δεν είναι για αυτούς που έχουν την 2060 (εκτός και αν θέλουν να έχουν πάντα την τελευταία). Είναι για τους υπόλοιπους που έχουν παλιότερη κάρτα. Αλλά εσύ από τι καταλαβαίνω πρέπει να πήρες πρόσφατα 2060, και ως συνήθως αυτοί που το παθαίνουν (να παίρνουν κάτι πριν βγει νέα έκδοση) βγαίνουν στα forum και μιλάνε για κοροϊδίες κτλ https://gizmodo.com/if-you-just-bought-an-nvidia-rtx-2060-you-should-be-su-1836019407 Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τόσο ακριβές αυτό που πόσταρες (μιλάω για την εικόνα). Τσέκαρε το βίντεο που πόσταρα (απο το 3:26 και μετά). Σε όλα τα παιχνίδια η 2080 είναι μπροστά από την 2070 super (για μερικά fps)
Retromaniac Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, DaemonLord92 είπε Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τόσο ακριβές αυτό που πόσταρες (μιλάω για την εικόνα). Τσέκαρε το βίντεο που πόσταρα (απο το 3:26 και μετά). Σε όλα τα παιχνίδια η 2080 είναι μπροστά από την 2070 super (για μερικά fps) Αυτό αφορά μόνο το raytracing στο battlefield. Όχι τον rasterizer. 25 λεπτά πριν, pikoriko είπε Εμένα η προσωπική μου γνώμη είναι αυτή. Δες guru3d. Και μετά τα λέμε. Για 2080vs2060s. Ναι για ποιο λόγο, αφού αυτά που λες δεν ισχύουν... 26 λεπτά πριν, GoMaR είπε Δε ξερω κατα ποσο στεκει η 2060 S να πηγαινει καλυτερα apo thn 2080.. Μηπως ειναι λαθος benchmark ? Είναι μόνο για το raytracing στο battlefield. Δεν είναι για το rasterizer.
DaemonLord92 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε Αυτό αφορά μόνο το raytracing στο battlefield. Όχι τον rasterizer. Δε ξέρω, και πάλι μου φαίνεται κάπως κουλό. Anyway only time can tell
vorted Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Φήμες λένε ότι κάθε 6 μήνες θα πέφτουν 1 νανόμετρο στη λιθογραφία και θα ανεβαίνουν ένα πενηντάρικο στη τιμή... 1
pikoriko Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε Αυτό αφορά μόνο το raytracing στο battlefield. Όχι τον rasterizer. Ναι για ποιο λόγο, αφού αυτά που λες δεν ισχύουν... Είναι μόνο για το raytracing στο battlefield. Δεν είναι για το rasterizer. Οποτε εσένα αν σε δώσουν μια 2060s πάρε αυτήν και όχι την 2080.Η αν την έχεις πούλησε την και πάρε μια 2060s για καλύτερες επιδόσεις.
Retromaniac Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, DaemonLord92 είπε Δε ξέρω, και πάλι μου φαίνεται κάπως κουλό. Anyway only time can tell Ίσως θέλει να κάνει το rt πιο προσιτό ακόμη για να το σπρώξιμο. Αν παρατηρήσεις δεν έχει δώσει καμία πληροφορία για τα rt units στις νέες κάρτες. 9 λεπτά πριν, pikoriko είπε Οποτε εσένα αν σε δώσουν μια 2060s πάρε αυτήν και όχι την 2080.Η αν την έχεις πούλησε την και πάρε μια 2060s για καλύτερες επιδόσεις. Τώρα είναι επιχειρήματα αυτά; Αν είναι να αγοράσω κάρτα προφανώς και θα πάρω την 2060s γιατί είναι πολύ πιο vfm από την 2080. Αν μου τις χάριζαν για να επιλέξω, θα έπαιρνα την 2080, αφου δεν θα πλήρωνα. Αν είχα 2080 δεν θα την άλλαζα για 2060s, για πιο λόγο; Αν είχα 980 θα πήγαινα σε 2060s. Τι άλλο θα διαβάσω... Αλλά ξέρω ποια είναι η λογική η δικιά σας. Αν δεν έχει τεράστια διαφορά με την προηγούμενη είναι κοροϊδία. Μόνο αυτό καταλαβαίνετε. Ότι υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν κάρτα ή έχουν αρκετά παλιότερη οπότε και αξίζει για αυτούς, δεν το καταλαβαίνετε.... Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από Retromaniac 10 2
GoMaR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, pikoriko είπε Οποτε εσένα αν σε δώσουν μια 2060s πάρε αυτήν και όχι την 2080.Η αν την έχεις πούλησε την και πάρε μια 2060s για καλύτερες επιδόσεις. Γιατι ντε και καλα πρεπει να αγορασει πουλησει κατι και οχι να μεινει με τη καρτουλα του να ευχαριστηθει παιχνιδια; Οταν εσκασες 5500Ε για την P6000 το ιδιο γκρινιαζες; 3
pikoriko Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, GoMaR είπε Γιατι ντε και καλα πρεπει να αγορασει πουλησει κατι και οχι να μεινει με τη καρτουλα του να ευχαριστηθει παιχνιδια; Οταν εσκασες 5500Ε για την P6000 το ιδιο γκρινιαζες; Γιατί απλά εγώ την έχω σε μηχάνημα εκπαιδεύσεις και την έκανα απόσβεση.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Παιδιά η Nvidia έχει απαντήσει ήδη: https://www.techpowerup.com/257012/nvidia-manufacturing-turing-gpus-at-samsung-korea-fab-11nm#comments Quote The answer is really simple and these markings are not new. Other Turing GPUs have had these markings in the past. The chip is made at TSMC, but packaged in various locations. This one was done in Korea, hence why his says "Korea". On an unrelated note: We already use both TSMC and Samsung, and qualify each of them for every process node. We can't comment in any further detail on future plans, but both remain terrific partners. Δεν υπάρχει είδηση.
GoMaR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Και ο αλλος την κανει αποσβεση παιζοντας παιχνιδια λοιπον εστω και με 1 fps παραπανω. Που ειναι το ζορι σου δε καταλαβαινω. Επισης δεν απαντας στην ερωτηση μου. (στην πρωτη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα