pikoriko Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, GoMaR είπε Και ο αλλος την κανει αποσβεση παιζοντας παιχνιδια λοιπον εστω και με 1 fps παραπανω. Που ειναι το ζορι σου δε καταλαβαινω. Επισης δεν απαντας στην ερωτηση μου. (στην πρωτη Σου είπα ότι παίζω ότι παίζω παιχνίδια?
GoMaR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, pikoriko είπε Σου είπα ότι παίζω ότι παίζω παιχνίδια? Αστο φιλε μου.. Δεν εισαι σε θεση να μπορεις να συζητησεις και να κανεις διαλογο. 2
NotAliki177 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) No offense. Η κυκλοφορία τους μόνο καλό κάνει. Θα πέσουν οι τιμές στις απλές εκδόσεις. Αφήστε τους "nobs" να τα σκάσουν για 5-10% performance. No offense. Περιμένω λοιπόν rtx2060 στα 269ευρώ... Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από NotAliki177
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, pikoriko είπε Έχει σημασία?????? Η κοροϊδία είναι κοροϊδία. ιδια λεφτα παραπανω επισοδεις...Περα της 2060S... Για ποια κοροιδια μιλας?Το ότι τα λεφτα των RTX είναι παραλογα από την αρχη τους είναι άλλο θεμα...Η σειρα RTX είναι κοροιδια με βαση τις επιδοσεις τους αλλα οι RTX Super σε σχεση με τις RTX δεν κοροϊδεύουν κανεναν αφου εχουν ιδια τιμη! 2
pikoriko Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 11 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε ιδια λεφτα παραπανω επισοδεις...Περα της 2060S... Για ποια κοροιδια μιλας?Το ότι τα λεφτα των RTX είναι παραλογα από την αρχη τους είναι άλλο θεμα...Η σειρα RTX είναι κοροιδια με βαση τις επιδοσεις τους αλλα οι RTX Super σε σχεση με τις RTX δεν κοροϊδεύουν κανεναν αφου εχουν ιδια τιμη! Σε ποιους απευθύνεσαι? Σε αυτούς που έχουν είδη RTX η σε αυτούς που θα αναβαθμίσουν?
Retromaniac Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, pikoriko είπε Σε ποιους απευθύνεσαι? Σε αυτούς που έχουν είδη RTX η σε αυτούς που θα αναβαθμίσουν? Αυτός σε ποιους απευθύνεται ή οι κάρτες; Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από Retromaniac 1
pikoriko Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Αυτός σε ποιους απευθύνεται ή οι κάρτες; Φίλε μου δεν μιλάω προσωπικά. Λέω αν κάποιος έχει είδη μια RTX δεν υπάρχει λόγος να παει στην σειρά s, αν κάποιος έχει σειρά 10χχ...η 580-590...η πιο παλιά αξίζει να πάει αυτό, εννοώ Κοροϊδία. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από pikoriko
Yeroplatanos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Η Ταιβαν δεν αποτελει μερος της Κινας. Ταιβαν στα κινεζικα σημαίνει κινα.Μετα τον εμφύλιο οι "δεξιοί" η οι "δημοκράτες" έφυγαν και ίδρυσαν την ταιβαν που μεχρι και σημερα ισχυριζεται οτι ειναι η αληθινή Κινα. ΥΓ.Εβαλα και δεξιοι και δημοκράτες και ας επιλεξει καθενας οποιο θελει αναλογα με τα πιστευω του.Εγω προτιμω ξεκάθαρα ενα αλλα δεν επιθυμω να ξεκινήσω πολιτικη συζήτηση στο ινσομνια. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από Yeroplatanos 2
KnightRider Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Γενικά οι καινούργιες κάρτες γραφικών nvidia πλέον είναι κοροϊδία από τότε που ξεκίνησε να βγάζει σειρές 1000-2000 γιατί το μόνο που κάνουν είναι να προσφέρουν μόνο ~5% καλύτερες επιδόσεις και χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο. Έχει γίνει λίγο Apple η Nvidia...
Plig88 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Άμα δεν πιάσει επιφάνεια ατόμου δεν αγοράζω κύριοι !!!!!!..... για να μην πω να είναι μονοατομικός αγωγός , δηλαδή πάνω-κάτω 1-2 nm.......εκεί , ναι θα τους παραδεχτώ ,
chek2fire Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 πάντως δεν ξέρω τι λέτε εγώ προσωπικά την καλοβλέπω την 2070super για να αλλάξω την 1070 που έχω. Καλή αναβάθμιση από πρώτα review και πολύ καλή σχετικά τιμη.
GoMaR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μισο λεπτο να δουμε και σε τι τιμες θα ερθουν εδω Ελλαδα. Γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα παιξει παλι καπελο.
jmirko15 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, GoMaR είπε Μισο λεπτο να δουμε και σε τι τιμες θα ερθουν εδω Ελλαδα. Γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα παιξει παλι καπελο. Και γι'αυτό την αγοράζεις από Amazon
Retromaniac Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 55 λεπτά πριν, KnightRider είπε Γενικά οι καινούργιες κάρτες γραφικών nvidia πλέον είναι κοροϊδία από τότε που ξεκίνησε να βγάζει σειρές 1000-2000 γιατί το μόνο που κάνουν είναι να προσφέρουν μόνο ~5% καλύτερες επιδόσεις και χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο. Έχει γίνει λίγο Apple η Nvidia... Γιατί δεν υπάρχουν και αυτοί με παλιότερες κάρτες και μεγάλη διαφορά στην απόδοση, για να τις αγοράσουν; Ποιος είπε ότι απευθύνεται σε αυτόν που μόλις πήρε την "απλή" rtx; 1 ώρα πριν, pikoriko είπε Φίλε μου δεν μιλάω προσωπικά. Λέω αν κάποιος έχει είδη μια RTX δεν υπάρχει λόγος να παει στην σειρά s, αν κάποιος έχει σειρά 10χχ...η 580-590...η πιο παλιά αξίζει να πάει αυτό, εννοώ Κοροϊδία. Πως ακριβώς είναι κοροϊδία, αφού κανείς δεν σε αναγκάζει να την πάρεις, και υπάρχει target group που το συμφέρει. Δεν καταλαβαίνω την λογική σου... 1 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, pikoriko είπε Σε ποιους απευθύνεσαι? Σε αυτούς που έχουν είδη RTX η σε αυτούς που θα αναβαθμίσουν? σε αυτους που δεν εχουν ηδη RTX καρτα….Αν εχεις RTX και θες να παρεις Super εχει απλα το μικροβιο και εχεις αποδεχτει ότι θα εισαι μια ζωη στην φαση του σκαω 1 χιλιαρικο για νεα καρτα,νέο CPU κτλπ αλλα εχω τρομερες επιδοσεις... Οσοι όμως θελουμε να αναβαθμίσουμε μονο θετικη κινηση είναι αυτή ακομα και για την 2060. Εδώ και καιρο ζαχαρωνω την 2060. Το καθυστερησα γιατι δεν μπορουσα. Τωρα σκαει η 2060S. Αν η τιμη που ερθει είναι καλη παω για αυτην αν όχι παιρνω πολύ φτηνοτερα την 2060 η φτανω ακομα και σε 2070... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα