ilias78 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Θελω να παρω το Α40 της samsung. Το εχω βρει στο e-shop 40 ευρω φθηνοτερα σε σχεση με τις υπολοιπες μεγαλες αλυσιδες. Στα χαρακτηριστικα γραφει οτι το μενου του ειναι ελληνικο κ αγγλικο (οχι ολες τις γλωσσες οπως προηγουμενα μοντελα που εχω παρει απο μεγαλες αλυσιδες). Ξερουμε αν η εγγυηση ισχυει κανονικα στην Ελλαδα? Υπαρχει τροπος να το διαπιστωσω πριν κανω την αγορα?
meletis_m Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Με ένα τηλέφωνο στη αντιπροσωπεία θα σου λυθεί η απορία. Κανονικά πρέπει να έχεις 2 χρονια. Το 1ο χρόνο αντικατάσταση συσκευής και τον επόμενο επιδίορθωση εώς 3 φορές, αλλά καλύτερα επιβεβαίωσε το
Crybal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Φιλος το πηρε και η ληψη που εχει ειναι χαλια.Εκει που ολοι πιανουν αλλα κι αυτος με αλλο samsung επιανε...τωρα τιποτα ή με το ζορι.Το πηγε στο σερβις.και του ειπαν οτι ειναι οκ εντος προδιαγραφων και δεν εχει προβλημα.Ψαξε να δεις κι αλλες τετοιες περιπτωσεις
ilias78 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 21 λεπτά πριν, meletis_m είπε Με ένα τηλέφωνο στη αντιπροσωπεία θα σου λυθεί η απορία. Κανονικά πρέπει να έχεις 2 χρονια. Το 1ο χρόνο αντικατάσταση συσκευής και τον επόμενο επιδίορθωση εώς 3 φορές, αλλά καλύτερα επιβεβαίωσε το Βασικα πηρα τηλ κ ζητησα το ιμει για να το τσεκαρω απευθειας με τη samsung αλλα δεν μου το δινουν, παρα μονο οταν το αγορασω!!!!!! Μου την εσπασε απιστευτα η λογικη τους σε σημειο που μαλλον θα το ακυρωσω
zx1234r Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Γιατί να σου δώσουν το IMEI? Ξέρεις πολλά μαγαζιά να παραδίδουν έτσι τα serial numbers που έχουν στην αποθήκη τους? Παρήγγειλε το, πήγαινε να δεις το κουτί απο κοντά και πάρε επιτόπου την Samsung. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να το πάρεις. 2
ilias78 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δεν καταλαβες. Μου ειπαν οτι ο μονος τροπος να το παρω ειναι να αγορασω τη συσκευη. Δηλαδη ουτε καν να παω απο εκει να το δω κ να επικοινωνησω επιτοπου με samsung για να τσεκαρω.
zx1234r Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, ilias78 είπε Δεν καταλαβες. Μου ειπαν οτι ο μονος τροπος να το παρω ειναι να αγορασω τη συσκευη. Δηλαδη ουτε καν να παω απο εκει να το δω κ να επικοινωνησω επιτοπου με samsung για να τσεκαρω. Τι λες? Βάζεις παραλαβή απο κατάστημα, πας απο κει και το βλέπεις όσο θες πριν τιμολογηθεί. Χωρίς να το ανοίξεις φυσικά. 1
ilias78 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Θα το δοκιμασω αν κ ο πωλητης ηταν καθετος. Δεν επιτρεπεται ελεγχος πριν την αγορα.
saruman123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το e-shoe εινα το χειρότερο κατάστημα που μπορείς να βρεις. Καλύτερα να το αποφύγεις. Όσο για το συγκεκριμένο κινητό δεν έχουμε και τις καλύτερες εντυπώσεις.... Π.χ ένα παράδειγμα Υπόψη το συγκεκριμένο κινητό ξεκινάει από 177€(χωρίς μεταφορικά)από Σκρουτζάδικο με κανονική εγγύηση αντιπροσωπείας και όχι από 244€ όπως το έχει το e-Shop..😏 Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από saruman123
filip123go Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Το IMEI τι το θέλεις; Στειλ τους ένα mail και ρώτησε τους , ώστε να έχεις την απάντηση γραπτά. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία 2 χρόνια, τα Samsung από το e-shop έχουν εγγύηση αντιπροσωπίας κανονικά.
ilias78 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Το e-shoe εινα το χειρότερο κατάστημα που μπορείς να βρεις. Καλύτερα να το αποφύγεις. Υπόψη το συγκεκριμένο κινητό ξεκινάει από 177€(χωρίς μεταφορικά)από Σκρουτζάδικο με κανονική εγγύηση αντιπροσωπείας και όχι από 244€ όπως το έχει το e-Shop..😏 Απο ποια αποψη το λες?
mumra Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Ελπίζω πάντως ότι έτυχε στην δικια μου περίπτωση. Γενικά δεν έχει άσχημες κριτικές.Τι να πω.Εγώ πάντως δεν θα το κρατήσω γιατί τώρα είμαι αρνητική προκατειλημμένος. Ήδη το έχω σε αγγελία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα