skepasti21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Καλημέρα, έψαχνα ένα τρόπο για να μπορέσω να επεξεργαστω αρχεία PDF, και μου πρότειναν το nitro, όλα καλά όλα ωραία με την επεξεργασία ΑΛΛΑ..... κάποια αρχεία PDF είχαν υπογράμμιση την οποία δεν μπορώ να την βγάλω. Έχετε κάποια συμβουλή? Και αν είναι να μου προτείνετε κάποιο άλλο software, παρακαλώ πείτε μου ένα τρόπο να μην μου τα βγάζει κινέζικα(πρόβλημα κωδικοποίηση?)
kormos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, skepasti21 είπε Καλημέρα, έψαχνα ένα τρόπο για να μπορέσω να επεξεργαστω αρχεία PDF, και μου πρότειναν το nitro, όλα καλά όλα ωραία με την επεξεργασία ΑΛΛΑ..... κάποια αρχεία PDF είχαν υπογράμμιση την οποία δεν μπορώ να την βγάλω. Έχετε κάποια συμβουλή? Και αν είναι να μου προτείνετε κάποιο άλλο software, παρακαλώ πείτε μου ένα τρόπο να μην μου τα βγάζει κινέζικα(πρόβλημα κωδικοποίηση?) Η ιδανικότερη απάντηση αναφέρθηκε... 6 ώρες πριν, doctor2014 είπε Adobe reade pro?
1ns0mn1a Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Adobe Acrobat Pro NitroPDF IMSI TurboPDF Foxit PhantomPDF Business Wondershare PDFelement
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα