kostas_anes Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας συμφορουμιτες. Το PC που αναφερω φοραει μια Gigabyte GA-MA790XT-UD4P με μια πληθωρα επεξεργαστων, οπως και πληθωρα καρτων. Μιλαω φυσικα για το test bench μου. Το CPU παιρνει ρευμα, η RAM παιρνει ρευμα, η καρτα γραφικων επισης, το NB επισης και το SB επισης. Ολα τα κομματια πανω στην μητρικη παιρνουν ρευμα και δουλευουν κανονικα (ανεμιστηρακια κτλ). Σημα στην οθονη δεν βλεπω ουτε με αγιο. Εχω αλλαξει 6 διαφορετικα CPU (κατι Sempron 145, 2 Phenom II 550 και κατι Athlon II) χωρις επιτυχια. Εχω αλλαξει 4 καρτες γραφικων (HD 5450, GTX 280, RX 480, GTX 650ti) χωρις επιτυχια. Εχω δοκιμασει 4 διαφορετικα DIMM σε ολες τα DIMM slots χωρις καμια επιτυχια. Εχω δοκιμασει να μπει το backup BIOS χωρις καμια επιτυχια. Εχω φλασαρει το Main BIOS στο τελευταιο χωρις καμια επιτυχια. (Εχω SPI flasher) Εχω σβησει το main BIOS με την ιδεα οτι θα κικαρει το backup για να το βαλει στα κανονικα του. Clear CMOS κτλ πιστευω πως ειναι κατανοητο πως εχουν γινει προ πολλου. Εχω αλλαξει 2 τροφοδοτικα, χωρις καμια επιτυχια. Εχω τρεξει την μητρικη μεσα σε case αλλα και εξω απο case, στο benchtable μου και στο ξυλινο γραφειο μου ΜΠΑΣ και βραχυκυκλωνε. Εν ολιγης.... εχω απελπιστει και εχω χαλασει κοντα 5 ωρες για να την κανω να δουλεψει χωρις να δω φως. Προτου μου το κανει αυτο (δεν την ειχα δουλεψει για 2μηνο+) την περασα ενα χερακι plastidip για να την μονωσω για αργοτερα που θα μπει κατω απο DICE. Φυσικα ειχα καλλυμενα το socket, τα RAM slots κτλ και δεν μπηκε plastidip μεσα σε pin holes η διαφορες αλλες επαφες. Το θεμα ειναι πως δεν ξερω αν δουλευε προτου το κανω αυτο. Περαν αυτου μου φαινεται εξαιρετικα απιθανο να παιχτηκε κατι με το plastidip, μιας και λειτουργει ως μονωτικο.... Η καθε γνωμη ειναι ευπροσδεχτη. Αν μπορειτε να σκεφτειτε κατι που δεν εχω δοκιμασει, σας εκλιπαρω γραψτε το, γιατι πραγματικα εχω αρχισει και τα χανω λιγο... Edit : Σε περιπτωση που αναρωτηθει καποιος mod γιατι ειναι σε αυτην την κατηγορια το ποστ, ειναι εμφανες πιστευω οτι σιγουρα φταιει η μητρικη για το θεμα μου. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από kostas_anes
spy94 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, kostas_anes είπε Γεια σας συμφορουμιτες. Το PC που αναφερω φοραει μια Gigabyte GA-MA790XT-UD4P με μια πληθωρα επεξεργαστων, οπως και πληθωρα καρτων. Μιλαω φυσικα για το test bench μου. Το CPU παιρνει ρευμα, η RAM παιρνει ρευμα, η καρτα γραφικων επισης, το NB επισης και το SB επισης. Ολα τα κομματια πανω στην μητρικη παιρνουν ρευμα και δουλευουν κανονικα (ανεμιστηρακια κτλ). Σημα στην οθονη δεν βλεπω ουτε με αγιο. Εχω αλλαξει 6 διαφορετικα CPU (κατι Sempron 145, 2 Phenom II 550 και κατι Athlon II) χωρις επιτυχια. Εχω αλλαξει 4 καρτες γραφικων (HD 5450, GTX 280, RX 480, GTX 650ti) χωρις επιτυχια. Εχω δοκιμασει 4 διαφορετικα DIMM σε ολες τα DIMM slots χωρις καμια επιτυχια. Εχω δοκιμασει να μπει το backup BIOS χωρις καμια επιτυχια. Εχω φλασαρει το Main BIOS στο τελευταιο χωρις καμια επιτυχια. (Εχω SPI flasher) Εχω σβησει το main BIOS με την ιδεα οτι θα κικαρει το backup για να το βαλει στα κανονικα του. Clear CMOS κτλ πιστευω πως ειναι κατανοητο πως εχουν γινει προ πολλου. Εχω αλλαξει 2 τροφοδοτικα, χωρις καμια επιτυχια. Εχω τρεξει την μητρικη μεσα σε case αλλα και εξω απο case, στο benchtable μου και στο ξυλινο γραφειο μου ΜΠΑΣ και βραχυκυκλωνε. Εν ολιγης.... εχω απελπιστει και εχω χαλασει κοντα 5 ωρες για να την κανω να δουλεψει χωρις να δω φως. Προτου μου το κανει αυτο (δεν την ειχα δουλεψει για 2μηνο+) την περασα ενα χερακι plastidip για να την μονωσω για αργοτερα που θα μπει κατω απο DICE. Φυσικα ειχα καλλυμενα το socket, τα RAM slots κτλ και δεν μπηκε plastidip μεσα σε pin holes η διαφορες αλλες επαφες. Το θεμα ειναι πως δεν ξερω αν δουλευε προτου το κανω αυτο. Περαν αυτου μου φαινεται εξαιρετικα απιθανο να παιχτηκε κατι με το plastidip, μιας και λειτουργει ως μονωτικο.... Η καθε γνωμη ειναι ευπροσδεχτη. Αν μπορειτε να σκεφτειτε κατι που δεν εχω δοκιμασει, σας εκλιπαρω γραψτε το, γιατι πραγματικα εχω αρχισει και τα χανω λιγο... Edit : Σε περιπτωση που αναρωτηθει καποιος mod γιατι ειναι σε αυτην την κατηγορια το ποστ, ειναι εμφανες πιστευω οτι σιγουρα φταιει η μητρικη για το θεμα μου. χαρά στο κουράγιο σου.Και μετά απ' ολες τς δοκιμές ακόμη αναρωτιέσαι?
ssd93 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δυστυχώς πρέπει να αποδεχτείς ότι η μητρική σου έχει ανεπανόρθωτη βλάβη.
ultraex2003 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 bro δυστυχώς μετά από όλα αυτά που αναφέρεις πρέπει να την έχει ακούσει η μητρική !! RIP!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα