me_robas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Θέλω μια βοήθεια παίδες. Θέλω να κάνω ένα site (είναι για ένα project απο μια σχολή) και χρησιμοποιώ το Dreamweaver. Μέχρι εδώ όλα καλά. Αυτό που δεν μπορώ να βρώ είναι πως θα καταφέρω να περάσω μια βάση δεδομένων στο site μέσω dreamweaver και πως θα παιρνούνται σε μια DB στοιχεία που εισάγω στο site (πρωσοπικά στοιχεία, τηλέφωνο κτλ) ωστε μετά να μπορώ να τα βλέπω με ένα ψαχτήρι
mkst Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Pou mperdeuese? Den eiani kai toso diskolo... Apo ta tabs sta deksia, epilegeis Application. Meta patas to koumpi me to + kai epilegeis SQL connection. Bazeis server, user, pass kai patas test connection gia na bebaiw8eis oti ola einai roloi. 8a sou sinistousa omws na kaneis to coding mesa apo enan programming editor, afou to macromedia den einai oti kalitero gia database driven sites. Eksartatai bebaia apo to ti 8eleis. An enai kati aplo isws sou kanei. Episis an einai programming project kai oxi sxetiko me thn xrhsh tou macromedia, o ka8hghths sigoura 8a apogohteutei otan katalabei oti to ekanes me to macromedia. Auta, mixalis.
me_robas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Ξαναεπαναφέρω το θέμα γιατί μετά απο πολύ προσπάθεια δεν έβγαλα άκρη. Το θέμα μου δεν είναι να καλέσω μια βάση δεδομένων απο μια ιστιοσελίδα, αλλά να φτιάξω μια ιστιοσελίδα απο την οποία τα στοιχεία που θα πληκτρολογώ στα text fields να παιρνούνται σε μια βάση δεδομένων!!!
mkst Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Kai pali tha prepei na akolou8iseis thn diadikasia pou sou periegrapsa para panw. Ean den peis pou akribws kolas den 8a bgaleis akrh oute apo edw mesa. Prepei na eisai pio sygkekrimenos.
me_robas Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Να' μαι πάλι Λοιπόν, κάτι πάω να καταφέρω αλλά και πάλι..... Μπορώ να δώ τα στοιχεία της βάσης στο HTML αρχείο αλλά δεν μπορώ να εισάγω στοιχεία απο το HTML στη βάση. Μήπως υπάρχει καποιός τρόπος (διαφορετικός απο πρίν αυτή τη φορά) που φτιάχνοντας μια βάση στην access, να την εισάγω στο dreamweaver (σε οποιαδήποτε μορφή σελίδας (php,asp)) και να κάνω την ίδια δουλειά;
mcp Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Θα πρέπει να φτιάξεις μία σελίδα είτε ASP είτε PHP ότι υποστηρίζει ο server σου και σε αυτήν την σελίδα να δημιουργήσεις μία φόρμα. Στην φόρμα αυτή θα πρέπει να επιλέξεις από το σημείο που σου είπε ο mkst την επιλογή Insert Record. Με αυτήν την επιλογή μπορείς να βάλεις κάποια στοιχεία σε μία βάση δεδομένων. Συμφωνώ με τον mkst ότι ο σκοπός σου δεν είναι να μαθεις το DreamWeaver αλλά την διασύνδεση με την βάση.
me_robas Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Το πρόβλημά μου το ξεπέρασα (μετά απο πολύ ψάξιμο). Τώρα έχω άλλα πρόβλημα το οποίο το έχω κάνει post με τίτλο "MySQL help"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.