Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα σήμερα το απόγευμα στο καθιερωμένο ραντεβού με ορθοδοντικό μου. Μπαίνω μέσα, κάθομαι, και εκεί που ξεκινάει να κάνει αλλαγές στα σύρματα κλπ συνειδητοποιώ ότι δεν φοράει γάντια και ότι έχει βάλει τα χέρια του γυμνά μέσα στο στόμα μου. 

Εννοείται διακόπτω και του λέω ότι δεν αισθάνομαι άνετα και μου λέει εντάξει δεν τρέχει κάτι και βάζει γάντια. 

Αμέσως σκέφτηκα ένα σωρό πράγματα. Είναι δυνατόν γιατρός να μην φοράει γάντια; Δεν σκέφτεται ούτε τη δική του υγιεινή αλλά και ούτε τη δική μου; Αν δεν τηρεί τόσους απλούς κανόνες υγιεινής, τότε τι γίνεται με τα εργαλεία που χρησιμοποιεί; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mylo είπε

Ο ορθοδοντικος δεν είναι γιατρός 

Το γνωρίζω αλλά δεν παύει να ασχολείται με το στόμα του ανθρώπου που είναι γεμάτο πληγές και να χρησιμοποιεί ιατρικά εργαλεία. 

Δημοσ.

Καλά έκανες και του είπες. Αντίστοιχα και στα σουβλατζίδικα γίνετε αυτό αλλα πολλές φορές αυτό ειναι και το μυστικό της σως που δίνει άλλη γεύση!

• Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.

ειτε γιατρος ειτε οχι τα γαντια ειναι απαραιτητα σε παρα πολλες περιπτωσεις και για την δικια σου προστασια αλλα και για την δικη του

• Thanks 1
Δημοσ.

Πας σε άλλον. Δεν παίζουμε με θέματα υγιεινής, αποστείρωσης κλπ. Έστω και στην υποψία ότι δεν είναι 100% προσεκτικός σε τέτοια ζητήματα, πας αλλού.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Kαλα οδοντιατρος και ορθοδοντικος (και προφανως κι αλλες ειδικοτητες) δεν νοειται να μην φορουν γαντια. Δηλ, εβαλε το γυμνο του χερι μεσα στο στομα σου σε χαλαρη φαση? Εδω υποτιθεται δεν ειναι σωστο να βαζεις τα δικα σου δαχτυλα στο στομα γιατι τα νυχια εχουν χιλια μυρια μικροβια, θα αφησεις τον αλλον? Απαραδεκτος ο τυπος.

Γενικως οπως ειπαν και οι συμφορουμιτες, με την πρωτη υποψια μη τηρησης κανονων υγιεινης, εφυγες για αλλου.

Επισκέπτης
Δημοσ.

φαντάσου να είχε ουρήσει 5 λεπτά πριν. χοχοχοχοχχο

Δημοσ.

Ξερω τι επιασε πριν βαλει τα χερια στο στομα σου.

Και δεν τα επλυνε.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, opera said:

Ξερω τι επιασε πριν βαλει τα χερια στο στομα σου.

Και δεν τα επλυνε.

albundy2.jpg

Δημοσ.

Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι (γιατροί, σαντουιτσάδες, φουρνάρηδες κτλ) που φοράνε γάντια και συγχρόνως πιανουν το τηλέφωνο ή δίνουν τα ρέστα.

Οπότε και γάντια να φοράει κάποιος πάλι θέλει προσοχή.

• Thanks 1
Δημοσ.

Δυστυχώς και στο θέμα των κανόνων υγιεινής είμαστε πολύ πίσω.

Σε μένα έτυχε πριν χρόνια μεγαλογιατρός/διευθυντής παθολογικής στο Μπενάκειο πέρασε από όλους τους θαλάμους στην καθιερωμένη πρωϊνή επίσκεψη, πασπάτεψε όλους τους ασθενείς παντού και δεν φορούσε γάντια!

Και όταν ήρθε σε μένα και του είπα δεν θα φορέσετε γάντια? Γέλασε ειρωνικά και μου λέει τι παραπάνω νομίζεις ότι μπορεί να πάθεις?

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...