kakos84 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 56 λεπτά πριν, graphist83 είπε Η αληθεια ειναι οτι περαν του βιντεο οπου ειδα ενα εντονο glow οταν ανοιγουν οι υποτιτλοι καποια περιγραφη για καποιο προβλημα δεν διαβασα? Αν ειναι αυτο λοιπον που καταλαβα μονος ειναι τοσο εντονο και στην πραγματικοτητα? η η εκθεση της καμερας το κανει και φαινεται τοσο εντονο? Να ξερεις σε edge led υλοποιήσεις λογικο οταν εμφανιζονται υποτιτιλοι να εχεις ghosting. Παραυτα απο οτι δειχνει η χρειαζεται ρύθμιση το local diming η εαν ειναι στο μεγιστο ενδεχομένως να εχεις θεμα, καθως ειναι πολυ εντονοτερο απο αυτα που εχω δει. Εχεις την δυνατοτητα να πας σε αλλη τετοια tv πχ σε καταστημα να δεις την ιδια ταινια? Αν δεν το κανει μπορεις να το αναφερεις. Θα δειξω το παρων βιντεο και σε καποιον που γνωριζω απο το service αλλα στα κεντρικα τους που εχω παρε δωσε να δω τι θα πει. Αν χρειαστει ισως σε προωθήσω εκει. Ναι το θέμα είναι με τους υπότιτλους οπως βλέπεις βίντεο Έτσι ακριβώςθα το βλεπες και χωρίς την κάμερα .δεν το κάνει χειρότερο με την κάμερα όταν αγόρασα την τηλεόραση δεν με ενημέρωσε αν έχει τέτοιο θέμα Ούτε έχει οδηγίες είναι υποχρεωμένος να βάζω τις ρυθμίσεις που λέει Samsung για να καλύπτει το θέμα μπορεί να τη βάλω Όπου θέλω όπως θέλω και ότι εντάξει θέλω Δεν το λέει πουθενά οι οδηγίες δεν πρέπει
alexakos89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kakos84 είπε Ναι το θέμα είναι με τους υπότιτλους οπως βλέπεις βίντεο Έτσι ακριβώςθα το βλεπες και χωρίς την κάμερα .δεν το κάνει χειρότερο με την κάμερα όταν αγόρασα την τηλεόραση δεν με ενημέρωσε αν έχει τέτοιο θέμα Ούτε έχει οδηγίες είναι υποχρεωμένος να βάζω τις ρυθμίσεις που λέει Samsung για να καλύπτει το θέμα μπορεί να τη βάλω Όπου θέλω όπως θέλω και ότι εντάξει θέλω Δεν το λέει πουθενά οι οδηγίες δεν πρέπει Κακο πανελ απο ολες τις αποψεις. Πως γκενεν?> και εχουν και ασχημο clouding Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από alexakos89 1
oliz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά κ μενα μου το έκανε κ μου το κάνει αυτό η τηλεόραση απντην πρώτη στιγμή είναι σπαστικό.. Αλλα νομίζω έχει να κάνει με μια επιλογή στο μενού που λεει να ισορροπεί αυτόματα φωτισμό κλπ οπότε όταν μέσα στα σκοτάδια πετάγονται άσπρη υπότιτλοι φωτιζει για να δημιουργησει αντιθεση έχω την q6fn 2018, τρελή φωτεινότητα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα