yannis27gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Πήρα καινούργιο κινητό κι είπα να δώσω το ΝΟΤΕ 3 στη γυναίκα μου. Μπήκα μέσω google security στη συσκευή και επέλεξα διαγραφή της συσκευής ώστε να βγάλω το λογαριασμό google για να βάλω το δικό της. Το κινητό εκανε πλήρες reset και πλέον μου ζητάει τον κωδικό mi account που δε θυμάμαι καθόλου, ούτε βγάζει κάποια επιλογή του στυλ "ξέχασα τον κωδικό" ώστε να στείλουν mail/sms και να το ξεμπλοκάρεις. Ή βάζεις τον κωδικό (που δε θυμάμαι καθόλου καθώς τον έκανα πριν χρόνια και δεν τον χρησιμοποίησα έκτοτε) ή τίποτα. Δοκίμασα με κάτι μεθόδους που είδα στο youtube αλλά μέχρι στιγμής δεν κατάφερα τίποτα. Υπάρχει λύση μέσω της επίσημης οδού; Εννοειται πώς έχω το τιμολόγιο αγοράς του κινητού. Αν όχι, υπάρχει κάποια μεθοδος ξεκλειδώματος που δουλεύει;
chios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 https://account.xiaomi.com/pass/serviceLogin?callback=http%3A%2F%2Fwww.miui.com%2Fextra.php%3Fmod%3Dxiaomi%2Fauthcallback%26_locale%3Den%26followup%3Dhttp%3A%2F%2Fen.miui.com%2Fforum.php%3Fmod%3Dnick2%26sign%3DODVkOTNmOTcxMmIzMTc1YzJlYzhiZGI3NGY1YTg0ZmQ5MTYzMDM1Yw%2C%2C&sid=miuibbs&_locale=en δες αν μπορείς από εδώ να κάνεις ανάκτηση password, αλλιώς πας με τιμολόγιο στο σέρβις, δεν υπάρχει άλλη λύση, έπρεπε να κάνεις αφαίρεση του mi account πριν κάνεις επαναφορά
yannis27gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δε φαντάστηκα ότι αφαιρώντας τη συσκευή από το λογαριασμό google θα έκανε reset. Άσε που δεν ήξερα καν ότι υπάρχει αυτή η ιστορία με το mi account και το κλείδωμα του κινητού. Από το λινκ δεν μπορώ να κάνω ανάκτηση αφού δεν ξέρω καν το username (στο μήνυμα κλειδώματος αναφέρει το μισό όνομα χρήστη, το άλλο ειναι με * ). Μάλλον πάω για σέρβις. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος απ' αυτούς που κυκλοφορούν στο youtube ώστε να γλυτώσω το κόστος.
chios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Αφού δεν έχεις σκοπό να δουλέψεις το Mi account και τις ευκολίες που προσφέρει γιατί το έκανες; και αφού το έφτιαξες γράψε μέσα στο κουτί του κινητού τα στοιχεία σύνδεσης. Δύσκολα να το ξεμπλοκαρεις περίμενε να απαντήσει άλλος φίλος που τυχόν έπαθε το ίδιο.
saruman123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, yannis27gr είπε Πήρα καινούργιο κινητό κι είπα να δώσω το ΝΟΤΕ 3 στη γυναίκα μου. Μπήκα μέσω google security στη συσκευή και επέλεξα διαγραφή της συσκευής ώστε να βγάλω το λογαριασμό google για να βάλω το δικό της. Το κινητό εκανε πλήρες reset και πλέον μου ζητάει τον κωδικό mi account που δε θυμάμαι καθόλου, ούτε βγάζει κάποια επιλογή του στυλ "ξέχασα τον κωδικό" ώστε να στείλουν mail/sms και να το ξεμπλοκάρεις. Ή βάζεις τον κωδικό (που δε θυμάμαι καθόλου καθώς τον έκανα πριν χρόνια και δεν τον χρησιμοποίησα έκτοτε) ή τίποτα. Δοκίμασα με κάτι μεθόδους που είδα στο youtube αλλά μέχρι στιγμής δεν κατάφερα τίποτα. Υπάρχει λύση μέσω της επίσημης οδού; Εννοειται πώς έχω το τιμολόγιο αγοράς του κινητού. Αν όχι, υπάρχει κάποια μεθοδος ξεκλειδώματος που δουλεύει; Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις κάτι με αυτές τις μεθόδους. Η μοναδική σου σωτηρία είναι η Xiaomi.com που εκεί θα σου ζητήσουν ότι μπορείς να φανταστείς.
tz_aristotelis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Βάλτου άλλη ROM. Ίσως να βρεις και android 9. Εγώ στο δικό μου redmi note 3 pro το έκανα αυτό και το τηλέφωνό ξαναενιωσε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα