V-a-c Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 έχω τη ANDA SEAT Gaming Chair AD12 XL Black εδώ κ κανά 4μηνο την είχα αγοράσει από εδώ ήθελα να ήμουν σίγουρος ότι θα πάρω μαζί το μεγάλο μαξιλάρι μέσης κ όχι το μικρό , θα γράψω πιο μετά δυο πραγματάκια τώρα δεν έχω πολύ χρόνο
maparios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 11 ώρες πριν, V-a-c είπε έχω τη ANDA SEAT Gaming Chair AD12 XL Black εδώ κ κανά 4μηνο την είχα αγοράσει από εδώ ήθελα να ήμουν σίγουρος ότι θα πάρω μαζί το μεγάλο μαξιλάρι μέσης κ όχι το μικρό , θα γράψω πιο μετά δυο πραγματάκια τώρα δεν έχω πολύ χρόνο αναμένουμε την απαντηση σου φιλε! 1
V-a-c Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Παιδιά επανήλθα σόρρυ για την καθυστέρηση. Λοιπόν όπως έγραψα έχω την Anda Seat XL κάμποσο καιρό και προέρχομαι από την GENESIS NITRO 550 . Η καρεκλά όντως είναι πάρα πολύ καλή και στιβαρή κατασκευή , αντέχει πολλά κιλά , έχει Multi-Functional tilt μηχανισμό και για μένα αρκετά καλύτερη σε σχέση τη Genesis 550 . Αλλά όντως όπως γράφουν όλοι το δέρμα δεν βολεύει τόσο και σε ζεσταίνει αρκετά . Δεν έχω παράπονα να κάνω εκτός από το δέρμα βασικά και ότι ντάξει δεν με βολεύει και αυτή 100% . Είμαι 85 κιλά κ 1,74 και ίσως μου πέφτει ελαφρώς μεγαλούτσικη κυρίως στο βάθος καθίσματος . Πρέπει να δοκιμάζουμε τις καρέκλες η καλύτερη λύση .
Black Demis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Στις 4/7/2019 στις 5:40 ΜΜ, Zengar Zombolt είπε https://www.skroutz.gr/s/15736182/Anda-Seat-AD12-XL-Black.html + βγαίνει σε 6 χρώματα ειμαι 1,91 ειμαι 90 κιλά ακόμη με αντέχει (8 μηνες) ενα χρονο ακομη να βγαλει party θα κανω
Zengar Zombolt Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Black Demis είπε ειμαι 1,91 ειμαι 90 κιλά ακόμη με αντέχει (8 μηνες) ενα χρονο ακομη να βγαλει party θα κανω η καρεκλα λεει πως αντεχει μεχρι 180κιλα οποτε στα μισα που εισαι εσυ για χρονια πρεπει να σου κρατησει
Black Demis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 55 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε η καρεκλα λεει πως αντεχει μεχρι 180κιλα οποτε στα μισα που εισαι εσυ για χρονια πρεπει να σου κρατησει και άλλες το ίδιο έλεγαν το θάμα είναι οταν αρχιζεις να σηκώνεις τα πόδια (πχ να δεις ταινια ) κλπ κλπ όλες εκει στράβωναν (στράβωνε η βαση) έσπαγαν κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα