Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ.

Εσπασα πρόσφατα τα ροδακια απο την προηγούμενη μου καρέκλα και βρίσκομαι σε αναζήτηση νέας gaming καρέκλας.

Μου άρεσε αρκετά αυτή:

https://www.e-shop.gr/trust-22526-gxt-707r-resto-gaming-chair-blue-p-PER.591701

Μήπως την έχει κανείς να εκφράσει άποψη;

Να ενημερώσω πως είμαι 1.97 και 105 κιλα περίπου +/-

Έχετε καλές προτάσεις; Θα ηθελα να δοκιμάσω την markus της ΙΚΕΑ αλλα δεν υπάρχει κατάστημα να εξυπηρετηθώ..(βρισκομαι Δραμα-Καβαλα) και δεν μπορώ να πάω Θεσαλλονίκη μονο και μόνο για δοκιμή..

Επίσης είδα και την nitro 330 αλλα διαβασα αρκετα αποτρεπτικά σχόλια..όντας 105 κιλα και με τέτοιο ύψος πρέπει να διαλέξω κάτι ανάλογο.

budget ταβανι: 200

250 αν ειναι να μου πάει ΧΡΟΟΟΝΙΑ

ευχαριστώ εκ των προτέρων

***υστερόγραφο: εχω διαβάσει σχεδόν όλα τα θέματα στο φορουμ για αναζητηση καρεκλας gaming και τα περισσότερα απαρτίζονται απο συζητήσεις γυρο απο την nitro 330 οπότε θα παρακαλούσα τους Mod να μην μου διαγράψουν το topic,ευχαριστώ***

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θες να πάρεις σωστή καρέκλα στα μέτρα σου, πρέπει να πας σε διάφορα καταστήματα να δοκιμάσεις όσες περισσότερες μπορείς και να αγοράσεις την καλύτερη

Επεξ/σία από kkailas
Δημοσ.

Το πρόβλημα με τις «οικονομικές» καρέκλες είναι συνήθως η ποιότητα κατασκευής τους η οποία δεν σε διασφαλίζει ότι θα την έχεις για χρόνια.

Έχω αγοράσει 2 οικονομικές διευθυντικές καρέκλες, διαφέρουν από τις gaming στο ότι δεν είναι τύπου μπάκετ και δεν έχουν μαξιλαράκια και άλλα φρου φρου, αλλά επειδή τα τελευταία χρόνια φλερτάρω και εγώ με τα 100+ κιλά το θέμα που αντιμετώπισα και στις 2 είναι ότι το αφρώδες υλικό στο κάθισμα «έκαστε» με τον καιρό με αποτέλεσμα να νοιώθω ότι κάθομαι πάνω σε σανίδα.

Κάνε καλύτερα καμμιά βόλτα από καταστήματα με είδη γραφείου εκεί στην περιοχή σου και δοκίμασε όσες καρέκλες βρεις για να πάρεις μια ιδέα.
Οι τύπου μπάκετ είναι αρκετά στενές και μερικές φορές δεν βολεύουν.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, maparios είπε

Έχετε καλές προτάσεις; Θα ηθελα να δοκιμάσω την markus της ΙΚΕΑ 

δε θα στη συνιστουσα ... 195/95 και τη θεωρω οριακα αβολη για βραχυχρονια χρηση (την εχει μια φιλη μου)

σορρυ με γκειμινγκ καρεκλες δεν εχω ασχοληθει καθολου

Δημοσ.
3 ώρες πριν, maparios είπε

Την έχεις δοκιμάσει αυτή φίλε; 

οχι αλλα οταν παω για νεα καρεκλα θα παω μαλλον σε αυτην
σε αυτα τα χρηματα δεν εχω βρει καλυτερη ( βαση των reviews )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δύο είναι οι top αυτή τη στιγμή είτε η Titan της Secret Lab όπως αναφέρθηκε και πάνω είτε η Vertagear PL6000 ειδικά για τα «κυβικά» σου.

Και οι δυο είναι ότι καλύτερο σε εργονομία, στιβαρότητα, ποιότητα κατασκευής αλλά ξεφεύγουν κατά πολύ από το budget που έχεις ορίσει.

Σαν χρήστης της Titan 2019 να σου πω πως η αγορά τέτοιας καρέκλας είναι επένδυση. Καλύτερα να κάνεις υπομονή και να μαζέψεις 400-450 ευρώ και να αγοράσεις μια από τις παρά πάνω παρά να έχεις θέματα αργότερα, ακόμη και με καρέκλες των 200~250€.

Επεξ/σία από .:Cabal:.
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, maparios είπε

https://www.polihome.gr/grafeio/karekles/gaming-cg9750.html

Αυτήν εδώ τη δοκίμασε κανείς;; 

Μην της κοιτάς καν...

Αν μπορείς να πας Σέρρες για να την δοκιμάσεις, αυτές της μέρες υπάρχει η reflex D του δρομέα σε πολύ καλή τιμή.. (συνήθως είναι στα 340-380)

https://eshop.dromeas.gr/διευθυντικά-καθίσματα/138-reflex-d.html 

εργονομική, mesh στην πλάτη για να μην ζεσταίνεσαι, ρυθμιζόμενη παντού, καλή εγγύηση, ανταλλακτικά για τα πάντα....

Επεξ/σία από madnifestah
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω θέμα επειδή είμαι και εγώ σε αναζήτηση καρέκλας (για ps4 πιο πολύ - άντε και για καμια ταινία, όλα αυτά σε 45άρα σε χαμηλό ύψος).

1,90 ύψος.

Να πάω εδώ (και να μπορώ να το συνδυάζω με pc - έχω μια απλή διευθυντική καρέκλα).

Fx6iIUi.jpg

ή εδώ 

Hc5YYwT.jpg

Ο φόβος μου είναι στην δεύτερη περίπτωση θα βολεύουν τα χέρια με το controller?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GrafeioTeleton είπε

Για να μην ανοίγω θέμα επειδή είμαι και εγώ σε αναζήτηση καρέκλας (για ps4 πιο πολύ - άντε και για καμια ταινία, όλα αυτά σε 45άρα σε χαμηλό ύψος).

1,90 ύψος.

Να πάω εδώ (και να μπορώ να το συνδυάζω με pc - έχω μια απλή διευθυντική καρέκλα).

Fx6iIUi.jpg

ή εδώ 

Hc5YYwT.jpg

Ο φόβος μου είναι στην δεύτερη περίπτωση θα βολεύουν τα χέρια με το controller?

Link της πρώτης; 

Δημοσ.

μπορεις να αλλαξεις ροδακια, υπαρχουν σκετα, αν εχει σπασει η βαση της καρεκλας και αυτη αλλαζει...στο λεω γιατι και εγω αγοραζω καρεκλες και μετα απο κανα χρονο σε ολες σπανε τα ροδακια η τα ποδια απο κατω...και εχω βαρεθει..οποτε πλεον αλλαζω η τα ροδακια η τα ποδια...γιατι και καινουργια να αγορασεις παλυ θα σπασουν μετα απο καποιο καιρο...εκτος και αν σου εχει χαλασει ολη η καρεκλα, εχει μαδησει και τα σχετικα τοτε ναι την αλλαζεις ολη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...