Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα

Σε ενα μηνα θα νοικιασω ενα δυαρακι

Κ θα ηθελα να με βοηθησετε στο τι πρεπει να προσεξω σε σχεση με τον προηγουμενο ενοικιαστη κ την κατασταση του σπιτιου 

* καταρχην ξεκιναω οτι πρεπει να ζητησω απο τον ιδιοκτητη βαψιμο κ να μην το επιβαρυνθω εγω Σωστα??

* Θεωρειτε επισης λογικο να αλαξω κλειδαρια στην πορτα ασφαλειας

* Ξερετε πως γινετε η διαδικασια μεταβιβασης των λογαριασμων κλπ ? Δλδ πρεπει να παμε μαζι σε δεη,ευδαπ,οτε να παρει εξοφλητικες μην εχει χρεη ξερω γω ... Γενικα αυτα δεν τα ξερω πολυ καλα

Οτι αλλο θεωρειτε απαραιτητο μου λετε

Ευχαριστω

Επισης αν θελω να βαλω protergia μπορω ή πρεπει να ρωτησω τον ιδιοκτητη?

Ας πουμε δλδ ο ενοικιαστης ο προηγουμενος κανει διακοπη στη Δεη κ γω να παω σε αλλη εταιρεια

Επεξ/σία από pigos23
Δημοσ.

Κοίτα το πιο σημαντικό από όλα είναι να πάρεις τους λογαριασμούς στο όνομα σου για να μην φορτωθεις χρέη προηγούμενων. Θα γίνει η διακοπή και εσυ θα πας να το επανασυνδεσεις. Αν δεν κάνω λάθος πληρώνεις κάποια εγγύηση. Κλειδαριά αλλάζεις 1000%. 

Για το βάψιμο συνήθως η συμφωνία που γίνεται είναι ότι το παραλαμβάνεις βαμμένο και το παραδιδεις βαμμένο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, pigos23 είπε

Καλησπερα

Σε ενα μηνα θα νοικιασω ενα δυαρακι

Κ θα ηθελα να με βοηθησετε στο τι πρεπει να προσεξω σε σχεση με τον προηγουμενο ενοικιαστη κ την κατασταση του σπιτιου 

* καταρχην ξεκιναω οτι πρεπει να ζητησω απο τον ιδιοκτητη βαψιμο κ να μην το επιβαρυνθω εγω Σωστα??

* Θεωρειτε επισης λογικο να αλαξω κλειδαρια στην πορτα ασφαλειας

* Ξερετε πως γινετε η διαδικασια μεταβιβασης των λογαριασμων κλπ ? Δλδ πρεπει να παμε μαζι σε δεη,ευδαπ,οτε να παρει εξοφλητικες μην εχει χρεη ξερω γω ... Γενικα αυτα δεν τα ξερω πολυ καλα

Οτι αλλο θεωρειτε απαραιτητο μου λετε

Ευχαριστω

Επισης αν θελω να βαλω protergia μπορω ή πρεπει να ρωτησω τον ιδιοκτητη?

Ας πουμε δλδ ο ενοικιαστης ο προηγουμενος κανει διακοπη στη Δεη κ γω να παω σε αλλη εταιρεια

Βάψιμο ότι συμφωνήσετε. Στις πιο πολλές περιπτώσεις το νοικιάζεις φρεσκοβαμμένο. Ε και το παραδίδεις φρεσκοβαμμένο (ή αν έχουν περάσει πολλά χρόνια, ίσως και όχι. Από τον ιδιοκτήτη εξαρτάται).

Λογαριασμοί: ΔΕΗ πρέπει να γίνει διακοπή από τον προηγούμενο και επανασύνδεση από εσένα. Άρα δεν θα έχεις και χρέη. Θα πληρώσεις την εγγύηση σου την οποιά θα πάρεις πίσω με το καλό μόλις φύγεις. ΕΥΔΑΠ δεν μεταβιβάζεται από όσο ξέρω, επομένως ζητάς το τελευταίο λογαριασμό απο τον ιδιοκτήτη, διαβάζετε τα κυβικά από το ρολόι σου και βρίσκεις ποσα δεν είναι δικά σου και πόσα θα είναι για τον λογαριασμό που θα έρθει και θα έχει χρήση πριν και μετά την ενοικίαση σου. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: Κόβει τη γραμμή ο προηγούμενος, βάζεις δικό σου νούμερο. Κοινόχρηστα το ΠΙΟ σημαντικό για εμένα, τσεκάρεις με τον διαχειριστή προηγούμενα χρέη πριν μπεις. Και να υπάρχουν, βαραίνουν τον ιδιοκτήτη και το ξεκαθαρίζεις.

Για την κλειδαριά... για μένα μόλις μπεις, αλλάζεις έναν αφαλο από την τσέπη σου και το λες προφανώς και στον ιδιοκτήτη ευγενικά. Αν είναι καμιά ακριβή, που κοστίζει στην αλλαγή ... εκεί τώρα κρίνε μόνος σου αν πρέπει να την αλλάξεις. Πάντως φεύγοντας αφήνεις την καινούργια ή βάζεις πίσω την παλιά.

Επεξ/σία από gthe
Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ παιδιαααα

Αυτο με την protergia γινετε που ρωτησα?

Θελω να αποφυγω την Δεη γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει χρονος να παω σε υποκαταστημα τους ουτε να εξουσιοδοτησω καποιον

Δημοσ.

Μπορείς να πας σε όποιον πάροχο θέλεις, δεν χρειάζεσαι ούτε την άδεια του ιδιοκτήτη, ούτε ο προηγούμενος ενοικιαστής να έχει κάνει διακοπή.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, pigos23 είπε

Σας ευχαριστω πολυ παιδιαααα

Αυτο με την protergia γινετε που ρωτησα?

Θελω να αποφυγω την Δεη γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει χρονος να παω σε υποκαταστημα τους ουτε να εξουσιοδοτησω καποιον

Μπορεις απο το 11770.

Φυσικα και ειναι δικαιωμα σου να επιλεγξεις παροχο.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...