LeonV12 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Καλησπερα συμφορουμιτες. Ειμαι 37 χρονω,απο πολυ μικρος ειχα θεμα με την συγκεντρωση,πολυ ευκολα την εχανα και εκει που παρακολουθουσα το μαθημα ταξιδευα.Μπορει να μου λεγανε ποσο κανει 2+2 και να μη μπορουσα να απαντησω,το γιατι ακομα δε το ξερω.Τον τελευταιο καιρο παρατηρω οτι δε μπορω να θυμηθω μια σειρα σε πραγματα,πχ μιας και δουλευω ταξι μπερδευα τη σειρα των δρομων Πατησιων-Αχαρνων-Λιοσιων,η νοσοκομεια.Παραδειγμα διαβαζα ηλεκτρονικη και μονιμως ξεχναγα τον τυπο R=V/I.Γνωριζει καποιος αν ειναι πραματα που πρεπει να προσεξω η πρεπει να κοιταξω σε καποιο ειδικο;Και αν ναι σε τι ειδικοτητα;
vrwmiaris Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 2+2 ήξερες πόσο κάνει ή όχι και γι'αυτό δεν το έλεγες;
zx1234r Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Για αρχή, εγώ προσωπικά θα σου πω ένα πράγμα και ελπίζω να το θυμάσαι για πάντα. Ποτέ μα ποτέ δεν στρεφόμαστε στο ίντερνετ για ιατρικές συμβουλές. Καλύτερα να πας σε έναν παθολόγο να του πεις τους προβληματισμούς σου και εκείνος αναλόγως θα σε καθοδηγήσει. Υπάρχουν πλέον πολλά πράγματα στα οποία μπορεί να γίνει επιτυχής διάγνωση με ελάχιστη δυσκολία και λίγες εξετάσεις ρουτίνας. 1 2
LeonV12 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, zx1234r είπε Για αρχή, εγώ προσωπικά θα σου πω ένα πράγμα και ελπίζω να το θυμάσαι για πάντα. Ποτέ μα ποτέ δεν στρεφόμαστε στο ίντερνετ για ιατρικές συμβουλές. Καλύτερα να πας σε έναν παθολόγο να του πεις τους προβληματισμούς σου και εκείνος αναλόγως θα σε καθοδηγήσει. Υπάρχουν πλέον πολλά πράγματα στα οποία μπορεί να γίνει επιτυχής διάγνωση με ελάχιστη δυσκολία και λίγες εξετάσεις ρουτίνας. Εχεις δικιο απλα δεν απευθυνομαι στους δικους μου γιατι παντα η θα κοροιδεψουν η θα το προσπερασουν.Δε ξερω αν πρεπει να παω σε νευρολογο πχ η καποια αλλη ειδικοτητα. 2 ώρες πριν, vrwmiaris είπε 2+2 ήξερες πόσο κάνει ή όχι και γι'αυτό δεν το έλεγες; Δε θυμαμαι.Η δασκαλα παντως της ειχε πει να με πανε σε ψυχολογο.Εκεινα τα χρονια δεν ηταν τοσο προχωρημενα τα πραγματα οποτε παιδια με μαθησιακες δυσκολιες απλα γινονταν τιποτα.
akis_tzev Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Γιατρός δεν είμαι,αλλά όπως το περιγράφεις μου θυμίζεις τον συνάδελφό μου, που είχε διάσπαση προσοχής..Πιο πολύ για αυτό μου κάνει.Όπως και είπε ένας παραπάνω,καλύτερα να απευθυνθείς σε γιατρούς και μη διαβάσεις τίποτα σο ίντερνετ! 1
super3bingo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Έτσι γίνεται πάντα τα μικροπροβλήματα που έχουμε μικροί με την ηλικία μεγαλώνουν.
dimitris_sal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, akis_tzev είπε Γιατρός δεν είμαι,αλλά όπως το περιγράφεις μου θυμίζεις τον συνάδελφό μου, που είχε διάσπαση προσοχής..Πιο πολύ για αυτό μου κάνει.Όπως και είπε ένας παραπάνω,καλύτερα να απευθυνθείς σε γιατρούς και μη διαβάσεις τίποτα σο ίντερνετ! Με το που διάβασα το πρώτο post και εμένα η διάσπαση προσοχής μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό. Εχει ο γιος μου και τα συμπτώματα που περιγράφεις ειναι πολύ κοινά Δεν ξερω πως αντιμετωπίζεται σε ενήλικες αλλα ο μικρός κάνει εργοθεραπείες Νομίζω οτι ενας παθολόγος θα σε καθοδηγήσει στο πως πρέπει να κινηθείς. Αν θέλεις ριξε μια ματιά και σε αυτο το site Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από dimitris_sal
ParhsG Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αρχικα συμφωνω οτι μονο καποιος ειδικος μπορει να βοηθήσει και οχι μεσω ιντερνετ εκτος αν βρει τι εχει και ψαξει πληροφοριες. Περα απο αυτο δεν νομιζω να ασχοληθουν οι γιατροι ευκολα με κατι τοαο γενικο. Εγω για μικρα προβληματα που εχω δεν ασχολουνται. Πχ μερικες φορες οταν ειμαι σε κινηση βουλωνουν τα αυτια φουλ και ποναω οταν μιλαω. Μου προκαλει προβλημα επειδη δε μπορω να συνενοηθω σε τετοιες καταστασεις επειδη καθε 2 3 λεξεις κανω παυση. Αλλα σε 2 3 ωρλ που ειχα πει το προβλημα το πηραν ως αστειο η μου καναν πλακα(πχ ελα την επομενη φορα απο τις σκαλες να δουμε). Οποτε ζω με αυτο 10 χρονια και δεν εχω ασχοληθει Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από ParhsG
zx1234r Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 37 λεπτά πριν, ParhsG είπε Αρχικα συμφωνω οτι μονο καποιος ειδικος μπορει να βοηθήσει και οχι μεσω ιντερνετ εκτος αν βρει τι εχει και ψαξει πληροφοριες. Περα απο αυτο δεν νομιζω να ασχοληθουν οι γιατροι ευκολα με κατι τοαο γενικο. Εγω για μικρα προβληματα που εχω δεν ασχολουνται. Πχ μερικες φορες οταν ειμαι σε κινηση βουλωνουν τα αυτια φουλ και ποναω οταν μιλαω. Μου προκαλει προβλημα επειδη δε μπορω να συνενοηθω σε τετοιες καταστασεις επειδη καθε 2 3 λεξεις κανω παυση. Αλλα σε 2 3 ωρλ που ειχα πει το προβλημα το πηραν ως αστειο η μου καναν πλακα(πχ ελα την επομενη φορα απο τις σκαλες να δουμε). Οποτε ζω με αυτο 10 χρονια και δεν εχω ασχοληθει Κακώς. Θα πας σε έναν πιο γνωστό και έμπειρο και θα του πεις "για ένα διάστημα το είχα αφήσει γιατί δεν έβγαζα άκρη με τους υπόλοιπους γιατρούς αλλά πλέον με ενοχλεί πολύ στην καθημερινότητα μου σε σημείο που δεν μπορώ να λειτουργήσω. Μου είπαν λοιπόν πως είστε ο καλύτερος και ήρθα να το δούμε." Μην τα αφήνεις γιατί ο οργανισμός σου συνηθίζει τα συμπτώματα και μπορεί να έχει χειροτερέψει χωρίς να το καταλαβαίνεις.
super3bingo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Θα έλεγα ψυχίατρος αλλά δεν πιστεύω να έχει το θέμα σχέση με ψυχολογικά προβλήματα, είναι παθολογικά αίτια. Περισσότερο υπεύθυνοι είναι ο παθολόγος ή αγγειολόγος για να ελέγξει αν υπάρχει καλή κυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι, αν η κατάσταση χειροτερέψει υπάρχει κίνδυνος για εγκεφαλικό.
sphinxgr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Διάσπαση προσοχής. Άλλα συμπτώματα: Στο σχολείο / meetings κλπ δεν μπορείς να παρακολουθήσεις γιατί το μυαλό σου τρέχει αλλού Πας να κάνεις εργασία που απαιτεί συγκέντρωση, προγραμματισμό, πλάνο - προφανώς σε γραφείο - και κάθε τόσο σταματάς και κουράζεσαι ή ασχολείσαι με κάτι άλλο άσχετο πχ κινητο Τα προτερήματα? Επειδή συνήθως αυτοί οι άνθρωποι δεν θυμούνται για να διατηρήσουν μια ισορροπία στη ζωή τους, αυτόματα λειτουργούν το μυαλό τους περισσότερο. Γιατί? Γιατί δεν κάνουν ενέργειες βάσει μνήμης, αλλά βάσει λογικής. Υπάρχουν άπειρες παράμετροι που τους δίνουν μια λογική συνέχεια. Κάθε φορά που θα κάνουν ίδια εργασία, κάνουν τις ίδιες σκέψεις, οπότε σκέφτονται και αναλύουν τα πάντα. Για να κάνεις κάτι πρώτα το αναλύεις, το βάζεις σε σειρά, το αξιολογείς και μετά το κάνεις. Τα πάντα μετατρέπονται σε λογικες διαδικασίες. Σε λογικές ροές που μπορούν να περιγραφούν μαθηματικά σε χαρτί. Ακόμα τα συναισθήματα. Εκεί αποτυγχάνει και η εκπαίδευση στη χώρα μας. θεωρεί πως όλοι οι μαθητές ειναι ιδιοι και όλοι μπορούν να μάθουν με τον ίδιο τρόπο διδασκαλίας 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις