Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα μια βοήθεια αν μπορεί κάποιος/α.. Πήρα την aorus b450 pro της gigabyte μαζί με τις tridentz 16gb 3200mhz ddr4 rgb και το θέμα που έχω είναι ότι όταν τις βάζω ανάβει ο υπολογιστής αλλά δεν δείχνει καμία ένδειξη στο monitor.. Αν βάλω τις παλιές μου που είναι ένα set corsair 16gb στα 2400mhz και τρέχει κανονικά.. Η μητρική αναφέρει ότι σηκώνει μέχρι 3200mhz OC και έχω κάνει και bios update στο τελευταίο που υπάρχει.. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Axelicus είπε

Καλησπέρα θα ήθελα μια βοήθεια αν μπορεί κάποιος/α.. Πήρα την aorus b450 pro της gigabyte μαζί με τις tridentz 16gb 3200mhz ddr4 rgb και το θέμα που έχω είναι ότι όταν τις βάζω ανάβει ο υπολογιστής αλλά δεν δείχνει καμία ένδειξη στο monitor.. Αν βάλω τις παλιές μου που είναι ένα set corsair 16gb στα 2400mhz και τρέχει κανονικά.. Η μητρική αναφέρει ότι σηκώνει μέχρι 3200mhz OC και έχω κάνει και bios update στο τελευταίο που υπάρχει.. 

Δεν δείχνει τίποτα ούτε bios δεν μπορείς να μπεις?

Δημοσ.

Τίποτα απολύτως, όταν έχω τις παλιές ανάβουν όλα, και πληκτρολόγιο ποντίκι που είναι rgb ενώ με τις καινουργιες μου βγάζει ένα φωτάκι που είναι το dram led

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Axelicus είπε

Τίποτα απολύτως, όταν έχω τις παλιές ανάβουν όλα, και πληκτρολόγιο ποντίκι που είναι rgb ενώ με τις καινουργιες μου βγάζει ένα φωτάκι που είναι το dram led

Σου απάντησε ο φίλος πιο πάνω για να δεις αν υποστιρίζονται από την μητρική σου..

Δημοσ.

απλα με εχει βαλει σε υποψιες οτι στο κουτι λεει "supports intel core", λεει επανω f4-3200c16d-16gtzr και απο οτι το βλεπω παιζει να μου εχουν δωσει λαθος kit

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Axelicus είπε

απλα με εχει βαλει σε υποψιες οτι στο κουτι λεει "supports intel core", λεει επανω f4-3200c16d-16gtzr και απο οτι το βλεπω παιζει να μου εχουν δωσει λαθος kit

Το ότι λένε «supports Intel core» δεν σημαίνει τίποτα, ούτε υπάρχουν μνήμες αποκλέιστικά για intel ή Amd, άρα δεν σου έδωσαν λάθος kit, αυτό που παράγγειλες πήρες.
Απλά αυτές που αγόρασες πιθανότατα δεν είναι συμβατές με το μπόρντ, έπρεπε να το ελέγξεις από πριν καθώς έχουν αναφερθεί από την αρχή πολλά τέτοια θέματα με τα μπόρντ για τους ryzen.

Δημοσ.

η αληθεια ειναι πως δεν ειχα κανει καλο ελεγχο απο πριν οπως φανηκε, θα δω μηπως μαλλον μου τις αλλαξουν και δωσω την διαφορα αν ειναι

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...