panoulis56 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος έναν εύκολο τρόπο για να κάνω root το κινητό μου ? Ευχαριστώ
zx1234r Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, panoulis56 είπε Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος έναν εύκολο τρόπο για να κάνω root το κινητό μου ? Ευχαριστώ https://lmgtfy.com/?q=easy+root Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από zx1234r
tz_aristotelis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος. ΚΙ εξαρτάται από το κινητό.. 1
panoulis56 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Ρε παιδιά αν δεν γνωρίζετε δεν χρειάζεται να γράψετε κάτι
naimore Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, tz_aristotelis said: Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος. ΚΙ εξαρτάται από το κινητό.. ^^ what he said Just now, panoulis56 said: Ρε παιδιά αν δεν γνωρίζετε δεν χρειάζεται να γράψετε κάτι μια χαρα γνωριζουμε κι απαντησαμε Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από naimore
georgeadams Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 17 λεπτά πριν, panoulis56 είπε Ρε παιδιά αν δεν γνωρίζετε δεν χρειάζεται να γράψετε κάτι Η ασάφεια των απαντήσεων είναι ακριβώς ανάλογη με την ασάφεια της ερώτησης. 1
tz_aristotelis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Να επισκεφτείς το site XDA developers. Εκει θα βρεις το κινητό σου. Θα τα διαβάσεις όλα. Ξέρω είναι πολλά , παρά πολλά. Θα σου πάρει 1-2 ώρες. Μετά θα είσαι ψιλοετοιμος. Όταν ολοκληρώσεις με επιτυχία ούτε τότε θα είσαι έτοιμος. Είναι περίπλοκο αλλά και επικίνδυνο καθόσον μπορεί να παρουσιαστουν πολλές επιπλοκές!!!! Καλή επιτυχία.
saruman123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Ανάλογα το κινητό υπάρχει και το ανάλογο ρουταρησμα. Δεν είναι σε όλα το ίδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα