Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,  σημερα βαλαμε wind η ταχυτητα που πιανει ειναι μονο 9.6mbps  ειναι φυσιολογικο αυτο βρε παιδια, και λενε οτι δεν μπωρουν να κανουν τιποτα,  ενω με cyta παλια επιανε και 15 μετα επεσε στα 12, εστω 12 να πιανα κατι παραπανω, λενε οτι ειμαι μακρια απο το κεντρο, οτι ειναι παλιος ο χαλκος   δηλαδη εφυγε η οικοδομη τοσα χρονια ή παλιωσε το καλωδιο;   δεν τα καταλαβαινω αυτα,  οι γειτονες πιανουν πολυ ποιο πανω 

Δημοσ.

Εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες. Στο δικό μου σπίτι, τα 6 διαμερίσματα συνδέονται στο κοντινό καφάο στη γωνία και τα άλλα 6 συνδέονται στο καφάο που είναι 2 τετράγωνα πιο πάνω. Φυσικά οι μισοί δεν έχουν καλές ταχύτητες.

Δημοσ.

Είναι δουλειά του ΟΤΕ αυτή δεν ξέρω σε τι καφαο με έβαλε  δεν είναι ταχύτητα αυτό το πράγμα  έπιανα και καλύτερη,   έστω στα 12 ας ήτανε άλλα οχι τόσο ξεφτίλα ρε παιδιά, όχι και έτσι 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Δεν υποστηρίζει vdsl η περιοχή σου? Απο τα 9 στα 12 δεν είναι διαφορά. Απο τα 9 στα 50 είναι.

δεν ρωτησα γιατι δεν με συμφερει και οινομικα ανεργος ειμαι,  αλλα οχι ομως να τους δινω 25€ τον μηνα και με δουλευουν  αμα ητανε εμενα και στην vodafone με 14,90 με ειχανε πει τιμη 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panos0100 είπε

δεν ρωτησα γιατι δεν με συμφερει και οινομικα ανεργος ειμαι,  αλλα οχι ομως να τους δινω 25€ τον μηνα και με δουλευουν  αμα ητανε εμενα και στην vodafone με 14,90 με ειχανε πει τιμη 

Μπες στην ΕΕΤΤ και δες αν σε καλύπτει η υπαναχώρηση. Αν δεν είσαι ικανοποιημένος μπορείς να γυρίσεις εκεί που ήσουν απλά θα ταλαιπωρηθείς.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zx1234r είπε

Μπες στην ΕΕΤΤ και δες αν σε καλύπτει η υπαναχώρηση. Αν δεν είσαι ικανοποιημένος μπορείς να γυρίσεις εκεί που ήσουν απλά θα ταλαιπωρηθείς.

πληρώνω κάτι στην ΕΕΤΤ;   αν δικαιουμε να φύγω; 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, panos0100 είπε

πληρώνω κάτι στην ΕΕΤΤ;   αν δικαιουμε να φύγω; 

Όχι ρε η ΕΕΤΤ είναι ρυθμιστική αρχή. Έχεις κάποιο περιθώριο να ακυρώσεις την αλλαγή σε πάροχο αν δεν είσαι ικανοποιημένος. Απλά δεν ξέρω πόσο είναι το περιθώριο. Αν ακυρώσεις στο δίμηνο τρίμηνο ναι πληρώνεις. Πρέπει να είναι η 14 ημέρες η ένας μήνας. Δεν ξέρω δες το 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Εντάξει wind εβαλες, δεν πήρες και καμιά Ferrari, οπότε μια χαρά είσαι

Και οι φιλοι μου wind εχουνε και ειναι καλα,  και οι γειτονες αλλον παροχο εχουνε κι αυτοι καλα ειναι,  εγω γιατι να ειμαι ο βλακας της παρεας γιατι ο ΟΤΕ να με βαλει το καλωδιο εκει που τον βολεψε και να ειπε ας πιανει οσο να ναι τι με νοιαζει εμενα. Δεν θα το αφησω ετσι γιατι η ταχυτητα μπωρει να ανεβει, αν δεν το κανουν θα κανω αυτο που λεει ΖΧ ποιο πανω για την ΕΕΤ

Επεξ/σία από panos0100

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...