spy_vlsi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Με το κουπονι: BGILDJImo https://www.banggood.com/DJI-Osmo-Action-Dual-Screens-4K-60FPS-HD-Recordiing-Waterproof-FPV-Action-Camera-With-8x-Slow-Motion-RockySeady-CouponBGOSMOACTION-p-1474697.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN κοντραρει ανετα GoPro Hero 7 Black. Απ την εταιρεια και στα λοιπα μαγαζια Ελλαδας +100Ε. βεβαια εγγυηση Banggod Επιλέγουμε priority direct mail και όχι απλό register γιατί έχουμε σίγουρα τελωνείο. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από spy_vlsi 2 3
Arkin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Επιλέγουμε priority direct mail και όχι απλό register γιατί έχουμε σίγουρα τελωνείο. Η κάμερα είναι στα επίπεδα της gopro 7 και η τιμή πολύ καλή. 1
DirLan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 24 λεπτά πριν, pj2501 είπε 352Ε μου την βγαζει Έχει κουπόνι... το αναφέρει... 1
spy_vlsi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Arkin είπε Επιλέγουμε priority direct mail και όχι απλό register γιατί έχουμε σίγουρα τελωνείο. Η κάμερα είναι στα επίπεδα της gopro 7 και η τιμή πολύ καλή. Ακριβώς το ξέχασα. Το προσέθεσα στην περιγραφή. Ευχαριστώ.
johnnycer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Η εγγύηση είναι το θέμα, κατα τα αλλα πολυ καλη καμερα δείχνει! Διάβαζα για ενα issue που υπάρχει στην συγκεκριμένη οταν κανει split το βιντεο στην SD (λόγω filesize) κόβεται ο ηχος στην αρχη του καθε βίντεο για λιγα δευτερόλεπτα. Δεν ξέρω αν εχει διορθωθεί. Είμαι απο κινητό, θυμάμαι το ειχα βρει σε ενα youtube review.
avacan23 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Η μπαταρία ειναι το θέμα...και η Go pro εχει χιλιαδες αξεσουαρ (π.χ. βρειτε αδιαβροχή θηκη...) πολύ καλή αλλά ...ο βασιλιάς δεν πεθανε ακομα και κοστίζει 70 ευρώ διαφορά.. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από avacan23 1
PhoenixV23 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, avacan23 είπε Η μπαταρία ειναι το θέμα...και η Go pro εχει χιλιαδες αξεσουαρ (π.χ. βρειτε αδιαβροχή θηκη...) πολύ καλή αλλά ...ο βασιλιάς δεν πεθανε ακομα και κοστίζει 70 ευρώ διαφορά.. Ή και λιγότερο σε γνωστό ευρωπαϊκό site 😊
johnnycer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, PhoenixV23 είπε Ή και λιγότερο σε γνωστό ευρωπαϊκό site 😊 Ποια ειναι η καλυτερη τιμη για Hero 7 αυτη τη στιγμή; Εχουμε καποια προσφορά ή κάτι;
solton57010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 53 λεπτά πριν, johnnycer είπε Ποια ειναι η καλυτερη τιμη για Hero 7 αυτη τη στιγμή; Εχουμε καποια προσφορά ή κάτι; 303euro στο eglobal 1 1
johnnycer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, solton57010 είπε 303euro στο eglobal Αν και κάνω χρόνια αγορές, δεν εχω πάρει ποτέ απο εκεί! Ειναι έμπιστο; BTW βλέπω έχει και εξτρα μπαταρία στα 312. https://www.eglobalcentral.eu/gopro-hero7-black-4k-action-camera-with-rechargeable-battery-aabat-001-as.html (Sorry για το offtopic) Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από johnnycer
PhoenixV23 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 13 ώρες πριν, johnnycer είπε Αν και κάνω χρόνια αγορές, δεν εχω πάρει ποτέ απο εκεί! Ειναι έμπιστο; BTW βλέπω έχει και εξτρα μπαταρία στα 312. https://www.eglobalcentral.eu/gopro-hero7-black-4k-action-camera-with-rechargeable-battery-aabat-001-as.html (Sorry για το offtopic) Είναι έμπιστο ναι! Off topic δεν ξέρω αν είναι, πάντως καλό είναι να υπάρχει και η αντιπρόταση της προσφοράς του θέματος έτσι ώστε να μπορεί να επιλέξει ο καθένας αυτό που θέλει. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα