Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενεργοποιήθηκε στην περιοχή μου επιτέλους το vdsl και θέλω να βάλω 200άρα ταχύτητα.

Την περιοχή μου έχει αναλάβει η Wind και έχει βάλει τις δικές της καμπίνες αλλά είδα οτι δίνει και η Cosmote.

Που πιστεύετε είναι καλύτερα να πάω, Cosmote ή Wind; Με προβληματίζει η κακή φήμη που έχει η wind σε εξυπηρέτηση και βλάβες αλλά τώρα έχει δικά της ΚΑΦΑΟ οπότε λογικα θα είναι ok;

Στα χρήματα είναι σχεδόν το ίδιο, 2€ πιο ακριβή η Cosmote.

Δημοσ.

Στην δική σου περίπτωση θα έβαζα wind.

Βέβαια με μια λεπτομέρεια. 

Όχι με δύο ευρώ διαφορά. Κάνε κάνα παζαρακι. Εκμεταλευσου το γεγονός ότι η wind είναι πιο οικονομική σαν εταιρία από τον ΟΤΕ. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

εδώ και 6 μήνες wind ούτε διακοπές και πάντα κλειδωμένο 204down και 35up χωρίς ούτε μια φορά όσο το έχω παρατηρήσει να έχει πέσει πιο κάτω. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zeibei είπε

εδώ και 6 μήνες wind ούτε διακοπές και πάντα κλειδωμένο 204down και 35up χωρίς ούτε μια φορά όσο το έχω παρατηρήσει να έχει πέσει πιο κάτω. 

Πωπω ρε φίλε ζηλεύουμε κι εμείς που θέλουμε να παίξουμε λίγο cloud gaming χωρίς σπασίματα. Σε ping πως είσαι?

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, zx1234r said:

Πωπω ρε φίλε ζηλεύουμε κι εμείς που θέλουμε να παίξουμε λίγο cloud gaming χωρίς σπασίματα. Σε ping πως είσαι?

στο speedtest της ookla όσο αξιόπιστο μπορεί να είναι είμαι με 15 - 19 ms. σε games αναλόγως το game και τον server πάνω από 26 μέχρι τώρα δεν έχω δει. 

5 minutes ago, xristoss1 said:

Δεν δινουν fast path ομως οι τρομπες.

δεν δίνουν αλλά τουλάχιστον κρατάνε σταθερή την ταχύτητα που υπόσχονται και πουλάνε. με απεριόριστα αστικά υπεραστικά και κινητά και 200άρα γραμμή στα 55 ευρώ το μήνα χωρίς τέλη ενεργοποίησης πιστεύω για τα δεδομένα της χώρας μας και της wind είναι πολύ καλά. 

Επεξ/σία από zeibei
Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να πας σε Wind ωστε σε περιπτωση βλαβης να μην σε κανουν μπαλακι στο ποιος παροχος φταιει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...