giannis2429 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Καλημέρα. 1 Ιουνίου έκανα την Αίτηση για το επίδομα. Τέλος του ίδιου μήνα μπήκε η πρώτη δόση στο λογαριασμό. Πάνω στην αίτηση γράφει ότι πρέπει να παρουσιαστώ στον οαεδ που έκανα την αίτηση για πρώτη φορά από 8/7 - 7/8. Εγώ όμως θυμάμαι (αλλά μπορεί και να μην κατάλαβα καλά) ότι ο υπάλληλος μου είχε πει να πάω τις πρώτες μέρες δλδ 8,9,10 Ιουλίου. Όσοι παίρνετε επίδομα θυμάστε πότε κάνατε την πρώτη σας παρουσία; Τηλ δεν σηκώνουν και εδώ που είμαι τώρα δεν έχει οαεδ. Ευχαριστώ.
teddy71 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Για να μην σε πάρει κανείς στο λαιμό του και έχεις θέμα πάνε μέσα σε αυτές τις 3 μέρες που σου είπε ο υπάλληλος. Είναι ο μόνο αρμόδιος για αυτό το θέμα.
chsam Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 39 λεπτά πριν, giannis2429 είπε Καλημέρα. 1 Ιουνίου έκανα την Αίτηση για το επίδομα. Τέλος του ίδιου μήνα μπήκε η πρώτη δόση στο λογαριασμό. Πάνω στην αίτηση γράφει ότι πρέπει να παρουσιαστώ στον οαεδ που έκανα την αίτηση για πρώτη φορά από 8/7 - 7/8. Εγώ όμως θυμάμαι (αλλά μπορεί και να μην κατάλαβα καλά) ότι ο υπάλληλος μου είχε πει να πάω τις πρώτες μέρες δλδ 8,9,10 Ιουλίου. Όσοι παίρνετε επίδομα θυμάστε πότε κάνατε την πρώτη σας παρουσία; Τηλ δεν σηκώνουν και εδώ που είμαι τώρα δεν έχει οαεδ. Ευχαριστώ. Το περιθωριο για παρουσια ειναι παντα ΕΝΑΣ μηνας, το γραφει και στην αποφαση που παρελαβες ή θα παραλαβεις.ο υπαλληλος μπορει να στο ειπε για να μην το ξεχασεις λογω καλοκαιριου ή λογω τεμπελιας(αδειων προσωπικου) δικης του. Εκανες αιτηση 1 Ιουνιου και μπηκαν τα λεφτα τελος του ιδιου μηνα;;!!!Μπραβο ταχυτητα!Επισης Αν εκανες αιτηση 1 Ιουνιου πως σε καλουν 8/7;;;;η πρωτη παρουσια γινεται αφου συμπληρωθουν δυο μηνες απο την αιτηση. Ο επιδοτούμενος άνεργος μετά την υποβολή της αίτησης για επιδότηση είναι υποχρεωμένος: να εμφανιστεί, για πρώτη φορά, τον τρίτο μήνα από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, αυτοπροσώπως και αποκλειστικά στην Υπηρεσία στην οποία κατέθεσε την αίτησή του, στο χρονικό διάστημα που υπάρχει τυπωμένο σε αυτή, χωρίς να απαιτείται άλλη ενημέρωση από την Υπηρεσία του ΟΑΕΔ
giannis2429 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Λάθος. Αρχές μαϊου έγινε η αίτηση, τέλος Ιουνίου μπήκαν τα λεφτά. Η αίτηση γράφει 8/7 - 7/8 το γράφω και παραπάνω. Απλά θυμάμαι τον υπάλληλο να λέει να πάω τις πρώτες μέρες, αλλά δεν θυμάμαι τον λόγο που μου το είπε.
chsam Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, giannis2429 είπε Λάθος. Αρχές μαϊου έγινε η αίτηση, τέλος Ιουνίου μπήκαν τα λεφτά. Η αίτηση γράφει 8/7 - 7/8 το γράφω και παραπάνω. Απλά θυμάμαι τον υπάλληλο να λέει να πάω τις πρώτες μέρες, αλλά δεν θυμάμαι τον λόγο που μου το είπε. Το φανταστηκα οτι εκανες λαθος, για Αρχες Μαιου ειναι λογικες οι υπολοιπες ημερομηνιες. Οτι γραφει η αιτηση, τα αλλα του υπαλληλου ειναι να'χαμε να λεγαμε.
giannis2429 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά μου ήρθε σήμερα ενημέρωση στον λογαριασμό μου στον οαεδ για την δεύτερη δόση και λέει Επίδομα τακτικής ανεργίας από 13/06 - 12/07 και τρέχουσα κατάσταση "Καταγραφή". Η δεύτερη δόση δεν έχει μπει στην τράπεζα. Αυτό σημαίνει ότι θα μπει με το που κάνω παρουσία στα όρια που λέει η αίτηση μου; Δλδ 8/7 - 7/8 η χάθηκε η δεύτερη δόση; Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από giannis2429
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, giannis2429 είπε Ρε παιδιά μου ήρθε σήμερα ενημέρωση στον λογαριασμό μου στον οαεδ για την δεύτερη δόση και λέει Επίδομα τακτικής ανεργίας από 13/06 - 12/07 και τρέχουσα κατάσταση "Καταγραφή". Η δεύτερη δόση δεν έχει μπει στην τράπεζα. Αυτό σημαίνει ότι θα μπει με το που κάνω παρουσία στα όρια που λέει η αίτηση μου; Δλδ 8/7 - 7/8 η χάθηκε η δεύτερη δόση; Συνήθως τα λεφτά από οαεδ πληρώνουν Παρασκευή, οπότε κάνε υπομονή αλλιώς περνά από ένα υποκατάστημα να ρωτήσεις τι γίνεται
giannis2429 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Συνήθως τα λεφτά από οαεδ πληρώνουν Παρασκευή, οπότε κάνε υπομονή αλλιώς περνά από ένα υποκατάστημα να ρωτήσεις τι γίνεται Είμαι εκτός Αθήνας. Πήρα τηλ σε έναν οαεδ και επιτέλους το σήκωσαν και είπαν για να μπουν οι επόμενες δόσεις πρέπει να πάω να παραλάβω την απόφαση και να υπογράψω, αυτό που δεν μου απάντησε όμως η υπάλληλος γιατί είχε νεύρα και βιαζόταν είναι αν έχω περιθώριο μέχρι τα όρια που γράφει η αίτηση που έχω στα χέρια μου(7/8) η έπρεπε να έχω πάει νωρίτερα. Τώρα που ξαναπερνω δεν το σηκώνουν.
vassar Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Πήγαινε να πάρεις την απόφαση για να σου μπεί και ο δεύτερος μήνας και μετά θα μπαίνουν σταθερά ΄κάθε μήνα, αρκεί να κάνεις τις παρουσίες στις μέρες που θα σου πουν και βέβαια αν συνεχίσεις να είσαι άνεργος κάτι που δε σου το εύχομαι
Mike_Ransom Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα. Εγώ εγγράφηκα στο ταμείο στις 13/9 και μου είπαν πρώτη παρουσία στις 13/11.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα