Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους, 

Πέρασα την θεωρία εξετάσεων για δίπλωμα ΙΧ και πήγα στην σχολή οδηγών και μου είπε ότι θα χρειαστεί να πληρώσω εξτρα 150ε για την ασφάλιση του αυτοκινήτου για την ημέρα που θα γίνει η διεξαγωγή εξέτασης. Μου λέει άλλαξε ο νόμος και πλέον ενα μέρος της εξέτασης γίνεται σε κλειστό χώρο και επειδή θα είμαι χωρίς τον δάσκαλο μου θα χρειαστεί να πλήρωσω την ασφάλεια του αυτοκινήτου για μια μέρα σε περίπτωση που γίνει κάποιο ατύχημα και καλα. Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο? Έψαξα στο διαδίκτυο και δε βρήκα πληροφορίες. 

Δημοσ.

Εκδίδεται κάποιο αποδεικτικό για αυτά τα χρήματα? Αν σου πουν οτι θα σου δώσουν απόδειξη ή και ασφαλιστήριο τότε οκ. Αν στα μασήσουν, τότε λαμογιά παίζει.

• Like 1
Δημοσ.

τι λαμογια χααχχα, δε γίνονται εξετάσεις πάνω από χρόνο γι αυτό το λόγο, δε γίνεται να μην έχεις ακούσει τίποτα

δες αυτό, άρθρο 4 στο 10

https://www.e-nomothesia.gr/kat-aytokinita/adeies-odegeses/nomos-4599-2019-phek-40a-4-3-2019.html

φαντάζομαι οτι έχει ξεκινήσει και εφαρμόζεται για να ξεκινήσαν και οι εξετάσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Εκδίδεται κάποιο αποδεικτικό για αυτά τα χρήματα? Αν σου πουν οτι θα σου δώσουν απόδειξη ή και ασφαλιστήριο τότε οκ. Αν στα μασήσουν, τότε λαμογιά παίζει.

Ετσι ακριβως....

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύει αυτό που σου είπαν για την ασφάλιση. Όσον αφορά το ποσό δε ξέρω εάν είναι σωστό ή τρώνε. Πάντως δεν είναι παράβολο και φυσικά απαιτείται από τη νέα νομοθεσία εφόσον ο δάσκαλος δε θα είναι μέσα να ασφαλίσεις το αμάξι για εσένα. Τεχνικά οι ασφαλιστικές έχουν πρόβλημα από ότι έμαθα...

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, warlock9_0 είπε

τι λαμογια χααχχα, δε γίνονται εξετάσεις πάνω από χρόνο γι αυτό το λόγο, δε γίνεται να μην έχεις ακούσει τίποτα

δες αυτό, άρθρο 4 στο 10

https://www.e-nomothesia.gr/kat-aytokinita/adeies-odegeses/nomos-4599-2019-phek-40a-4-3-2019.html

φαντάζομαι οτι έχει ξεκινήσει και εφαρμόζεται για να ξεκινήσαν και οι εξετάσεις

Καλά ντε μην βαράτε, ναι ΄όντως το αναφέρει. Έδωσα για δίπλωμα πριν 20 χρόνια και τότε μου ζήτησαν 100€ απο τη σχολή οδήγησης λέγοντας μου ότι είναι έξοδα έκδοσης. Το έψαξα τότε και είδα πως ήθελαν να βγάλουν κάποιο ποσό μαύρο και αυτό το 100ρικο δεν προβλεπόταν πουθενά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως εδωσα και εγω πριν 2 εβδομαδες για μηχανη , και πληρωσα 100 ευρω εξτρα για ασφαλιση.

Μου το εδειξε ο δασκαλος μου , βγαινει στο ονομα σου και στην μηχανη/αμαξι που θα οδηγας.Δεν βγαζει κατι απο αυτο.

Επισης μ ειπε αν θες πηγαινε σε ασφαλιστη και κανε την.Ιδια τιμη ειναι φιξ.Και επισης οντως γινεται σε κλειστο χωρο ενα μερος της εξετασης για τα αμαξια. Το ειδα με τα ματια μ.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.

.......οκ κ έτσι να είναι, η σχολή την ημέρα των εξετάσεων δηλαδή βγάζει όλα τα ασφάλιστρα της χρονιάς (φαντάζομαι μεικτή) για το/τα οχήματα, ακίνητο (τυχόν πυρός/περιεχομένου) κατοικίας, προσωπικών οχημάτων κλπ... Win φάση εεε??

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TechnoState είπε

.......οκ κ έτσι να είναι, η σχολή την ημέρα των εξετάσεων δηλαδή βγάζει όλα τα ασφάλιστρα της χρονιάς (φαντάζομαι μεικτή) για το/τα οχήματα, ακίνητο (τυχόν πυρός/περιεχομένου) κατοικίας, προσωπικών οχημάτων κλπ... Win φάση εεε??

Ειναι ημερησιο το ασφαλιστρο. Αν κοπεις η δεν πας , βγαζεις αλλο ημερησιο μετα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, hmlive είπε

Γεια σε όλους, 

Πέρασα την θεωρία εξετάσεων για δίπλωμα ΙΧ και πήγα στην σχολή οδηγών και μου είπε ότι θα χρειαστεί να πληρώσω εξτρα 150ε για την ασφάλιση του αυτοκινήτου για την ημέρα που θα γίνει η διεξαγωγή εξέτασης. Μου λέει άλλαξε ο νόμος και πλέον ενα μέρος της εξέτασης γίνεται σε κλειστό χώρο και επειδή θα είμαι χωρίς τον δάσκαλο μου θα χρειαστεί να πλήρωσω την ασφάλεια του αυτοκινήτου για μια μέρα σε περίπτωση που γίνει κάποιο ατύχημα και καλα. Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο? Έψαξα στο διαδίκτυο και δε βρήκα πληροφορίες. 

Εγιναν 2 ατυχηματα στην Αθηνα(Χολαργο και Αιγαλεω). Στον Χολαργο πηγε να κανει παρκαρισμα και οπως εκανε οπισθεν καβαλαει πεζοδρομιο χτυπαει εξωπορτα σπιτιου και κουτι φυσικου αεριο!!!  Στο Αιγαλεω ηλικιωμενος με δικο του αυτοκινητο(ανανεωση διπλ.) βγηκε απο στοπ και χτυπησε μηχανακι-2 ατομα!!!

Οποτε το αλλαξαν να δινουν σε διαμορφωμενο χωρο...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, hmlive είπε

Γεια σε όλους, 

Εεεε τι λεμε τοσο καιρό

Ψαξε στο φορμουμ υπαχουν πολλα θεματα για τα διπλωματα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Ειναι ημερησιο το ασφαλιστρο. Αν κοπεις η δεν πας , βγαζεις αλλο ημερησιο μετα.

Εφόσον είναι ημερήσιο, τότε μια χαρά μπορούν να δώσουν εξετάσεις την ίδια ημέρα με το ίδιο αυτοκίνητο πχ 10 άτομα...

• Like 2
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εφόσον είναι ημερήσιο, τότε μια χαρά μπορούν να δώσουν εξετάσεις την ίδια ημέρα με το ίδιο αυτοκίνητο πχ 10 άτομα...

Αν δεις πάραπανω είπα βγαίνει ονομαστικό. 
Μην προ τρέχεις. 

7 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Μου το εδειξε ο δασκαλος μου , βγαινει στο ονομα σου και στην μηχανη/αμαξι που θα οδηγας.Δεν βγαζει κατι απο αυτο.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Αν δεις πάραπανω είπα βγαίνει ονομαστικό. 
Μην προ τρέχεις. 

Ε ας τα έβαζες όλα στο ίδιο post, έτσι όπως τα έχεις γράψει άλλο νόημα βγαίνει από το ένα και άλλο από το άλλο.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...