Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alexandros_D είπε

Φυσικά. Αν έχεις κλειδί από Windows 7 Pro ή Ultimate και το βάλεις σε εγκατάσταση Windows 10, θα σου ενεργοποιήσει τα Windows 10 Pro.

Αντίστοιχα, αν έχεις κλειδί από Windows 7 Home Premium/Windows 7 Home Basic/Windows Starter, ενεργοποιούν Windows 10 Home.

Με κλειδί από Windows 7 Ultimate ενεργοποιείς Windows 10 Pro? Είσαι σίγουρος;

Τα άλλα είναι γνωστά και μη εξαιρετέα :) 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, kormos είπε

Με κλειδί από Windows 7 Ultimate ενεργοποιείς Windows 10 Pro? Είσαι σίγουρος;

Όχι, αν έχεις κλειδί από w7 Ultimate και ΜΟΝΟ με μια μυστική διαδικασία ενεργοποίησης σου ξεκλειδώνει μία πολύ ειδική και υπερσπάνια έκδοση των 10 που ονομάζεται Windows 10 SD (από το SuperDuper)

Είναι έκδοση μόνο για λίγους και εκλεκτούς πάουα users.
Για αυτό δεν την ξέρουν πολλοί.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dpolal είπε

Όχι, αν έχεις κλειδί από w7 Ultimate και ΜΟΝΟ με μια μυστική διαδικασία ενεργοποίησης σου ξεκλειδώνει μία πολύ ειδική και υπερσπάνια έκδοση των 10 που ονομάζεται Windows 10 SD (από το SuperDuper)

Είναι έκδοση μόνο για λίγους και εκλεκτούς πάουα users.
Για αυτό δεν την ξέρουν πολλοί.

Οπότε καταλήγουμε εκεί που το ξεκίνησα :) Οτι κακώς ανέφερε ο @Alexandros_D ότι γίνεται....

.

Η επιμονή μου είναι γιατί έχω 3 άδειες Win7 Ultimate και μου έχει ζητήσει φίλος αν μπορεί να γίνει η διαδικασία σε Win10 Pro, άρα άκυρο :) 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, kormos είπε

Οπότε καταλήγουμε εκεί που το ξεκίνησα :) Οτι κακώς ανέφερε ο @Alexandros_D ότι γίνεται....

.

Η επιμονή μου είναι γιατί έχω 3 άδειες Win7 Ultimate και μου έχει ζητήσει φίλος αν μπορεί να γίνει η διαδικασία σε Win10 Pro, άρα άκυρο :) 

Λοιπόν, εγώ αυτό θυμόμουν ότι γινόταν χωρίς πρόβλημα. Τώρα αν δεν λειτουργούν πλέον τα Ultimate Keys, τότε συγνώμη για το λάθος μου!

Φυσικά εφόσον έχεις ultimate keys στην άκρη, μπορείς να δοκιμάσεις σε ένα virtualmachine και να μας πεις.

Δημοσ.

Εγώ πάντως πρόσφατα ενεργοποίησα 10άρια home με κλειδί από ΟΕΜ 7 home premium (προεγκατεστημένα σε λάπτοπ) και το δέχτηκε κανονικά, οπότε φαντάζομαι ότι με κλειδί από 7 ult/pro θα ενεργοποιεί 10άρια pro.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Alexandros_D είπε

Λοιπόν, εγώ αυτό θυμόμουν ότι γινόταν χωρίς πρόβλημα. Τώρα αν δεν λειτουργούν πλέον τα Ultimate Keys, τότε συγνώμη για το λάθος μου!

Φυσικά εφόσον έχεις ultimate keys στην άκρη, μπορείς να δοκιμάσεις σε ένα virtualmachine και να μας πεις.

Δύσκολο να ρισκάρω να «κάψω» ενεργοποίηση γιατί δεν είναι οικιακή η χρήση...

55 λεπτά πριν, micos000 είπε

Εγώ πάντως πρόσφατα ενεργοποίησα 10άρια home με κλειδί από ΟΕΜ 7 home premium (προεγκατεστημένα σε λάπτοπ) και το δέχτηκε κανονικά, οπότε φαντάζομαι ότι με κλειδί από 7 ult/pro θα ενεργοποιεί 10άρια pro.

Αυτό γνωστό το έχω κάνει και εγώ...

Απλά αν έγκυρα κάποιος χωρίς «ταρζανιές» είναι το θέμα μπόρεσε την άδεια από Windows 7 Ultimate να ενεργοποιήσει Windows 10 Pro.

Θα διευκολύνει καθώς το σκέφτομαι αλλά δεν υπάρχει περιθώριο δοκιμών για ενεργοποίηση των αδειών...

Δημοσ.
19 minutes ago, kormos said:

Απλά αν έγκυρα κάποιος χωρίς «ταρζανιές» είναι το θέμα μπόρεσε την άδεια από Windows 7 Ultimate να ενεργοποιήσει Windows 10 Pro.

Χωρίς καμμία ταρζανιά αλλά πριν το τέλος Ιουλίου 2016, αν παίζει ρόλο. Δεν είχα πότε άλλα Windows (βλέπω το CD μπροστά μου τώρα), οπότε ναι, είμαι σίγουρος ότι πήγα από W7U σε 10 Pro. Μετά την αναβάθμιση έκανα κι ένα signin στο Outlook.com και η άδειά μου ζει εκεί τώρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ μέχρι στιγμή στην εταιρία έκανα κανονικά Upgrade με το windows 10 assistant σε 3 μηχανήματα που είχαν άδειες 7 Pro 64bit

Θέλει λίγο προσοχή απλά στο σημείο που σου λέει αν θες να κρατήσεις τα αρχεία και τα προγράμματα σου . Φυσικά και είχα πάρει Image πιο πριν για παν ενδεχόμενο.

Κλειδί δεν μου ζήτησε , ενεργοποιήθηκαν κανονικά τα 10 απλά είχα μόνο ένα θέμα σε 1 εκτυπωτή που μου έχασαν και τα 3 μηχανήματα, τον οποίο τον ξαναεγκατέστησα

Στο δικό μου πάντως που είχα κάνει το Upgrade πριν 2 μήνες δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα ούτε με αρχεία και κυρίως με προγράμματα

Το μόνο που φοβήθηκα ήταν μήπως πειραχτεί τίποτα με το endpoint protection που έχουμε στους υπολογιστές και χρειαστεί να το ξαναρυθμίσω αλλά δεν αντιμετώπισα ούτε εκεί θέμα.

Επεξ/σία από ΜΑΝΩΛΗΣ1
Δημοσ.

παιδια εχω w7 σπασμενα στη δουλεια και θελω να αγορασω κλειδη για w10 pro. 

1) θα μπω στο upgrade tool στο site της Microsoft και θα κανει την διαδικασια με το γνησιο και αγοαρασμενο κλειδι που θα εχω η θα υπαρχει προβλημα που εχω σπασμενα 7αρια;

2) ειναι κατι που πρεπει να προσεξω για να μη χασω ρυθμισεις και προγραμματα , γιατι ειναι τις εργασιας το pc.

το μονο που ξερω ειναι οτι σε καποια φαση στις επιλογες θα διαλεξω να κρατησει αρχεια και προγραμματα, πρεπει να προσεξω κατια αλλο;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, adok13 είπε

παιδια εχω w7 σπασμενα στη δουλεια και θελω να αγορασω κλειδη για w10 pro

1) θα μπω στο upgrade tool στο site της Microsoft και θα κανει την διαδικασια με το γνησιο και αγοαρασμενο κλειδι που θα εχω η θα υπαρχει προβλημα που εχω σπασμενα 7αρια; 

2) ειναι κατι που πρεπει να προσεξω για να μη χασω ρυθμισεις και προγραμματα , γιατι ειναι τις εργασιας το pc. 

το μονο που ξερω ειναι οτι σε καποια φαση στις επιλογες θα διαλεξω να κρατησει αρχεια και προγραμματα, πρεπει να προσεξω κατια αλλο; 

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, αφού θα κάνεις που θα κάνεις την διαδικασία, είναι να πάρεις backup τα πάντα και να κάνεις καθαρή εγκατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.

ναι φίλε μου,αυτό θα ήταν το ιδανικό.αλλα έχω ένα κάρο προγράμματα της δουλειάς μέσα κ ήθελα να αποφύγω αυτή τη διαδικασία.χωρια της ρυθμίσεις μετά για δικτυακούς εκτυπωτές κ.τ.λ.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, adok13 είπε

παιδια εχω w7 σπασμενα στη δουλεια και θελω να αγορασω κλειδη για w10 pro. 

Θα πρέπει πρώτα να δεις αν υπάρχουν drivers του υπολογιστή που έχεις για Windows 10 και στη συνέχεια αν τα προγράμματα που δουλεύεις έχουν συμβατότητα με Windows 10, επίσης!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτα πρώτα  απ ότι φαινεται σε όλα τα site τα win 7 Ult αναβαθμίζονται σε win10 pro.

Οι εκδόσεις ΟΕΜ win 10 pro που ειναι η πλειοψηφία και φθηνές ,απαιτούν αρχική εγκατάσταση.Δεν κάνουν

ενεργοποίηση  σε upgrade εγκατάσταση.Αυτό το κάνει η retail έκδοση που ειναι και ακριβώτερη.

Εγώ έκανα  upgrade απο win7 pro σε win10 pro και μετα activation με retail key και ολα καλα.

Πάντως ειτε ιδιωτικα ειτε επαγγελματικά κανουμε οπωσδήποτε ενα full backup  προηγουμένως.

Eγω θα δοκίμαζα upgrade με retail και αν δεν πετύχαινε λογω σπασμένων win7 τότε καθαρή εγκατάσταση με το ίδιο κλειδί.

Επεξ/σία από ankarage
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...