Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Πρώτο, ερώτημα μου είναι σχετικά με τους HDD. Θέλω να αγοράσω ένα νέο σκληρό δίσκο που θα έχω μόνο τα δεδομένα μου. Βλέπω στην επίσημη ιστοσελίδα της WD να έχει διάφορους δίσκους όπως τους Ultrastar HDD, NAS και Surveillance. Τι διαφορά έχουν μεταξύ τους;

Δεύτερο, ερώτημα μου είναι σχετικά με τους SSD για 2.5. Θέλω αγοράσω έναν SSD που θα έχω το λειτουργικό μέσα και τα προγράμμα όπως για 3D, Video Editor, Graphics Design, VFX και Game Dev. Ποια μάρκα να πάρω από τους SSD; Την Samsung ή WD ή Corsair; Επίσης, στην WD τι διαφόρα έχουν οι 2.5 όπως WD BLUE 3D NAND SATA SSD (Superior Performance for High-End Computing), WD Green SATA SSD (Boost Your Everyday Computing Experience), Western Digital PC SA530 SATA SSD (High Capacity with Enhanced Reliability);

Τελευταίο ερώτημα μου είναι σχετικά με τους SSD για M.2. Aν αλλάξω μητρική που να έχει για Μ.2, ποια μάρκα να πάρω από τους SSD; Την Samsung ή WD ή Corsair; Επίσης, στην WD τι διαφόρα έχουν οι Μ.2 όπως WD Black SN750 NVMe SSD (Delivering Top-level NVMe Performance for Gaming), WD Blue SN500 NVMe SSD (Step Up to NVMe Performance), Western Digital PC SN720 NVMe SSD (High Performance to Deliver Cutting-Edge Systems);

Αν μπορώ να έχω την βοήθεια σας παρακαλώ να γνωρίζει και εγώ την διαφορά τους ώστε να είμαι ενήμερως.

Ευχαριστώ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οι wd Green εχουν τις πιο χαμηλές ταχύτητες στοχεύουν στην μικρή κατανάλωση ενέργειας. Οι nas είναι για αποθήκευση οι surveillance για κάμερες παρακολούθησης κτλ. Για ssd θα πας η σε mp510 η σε 8200pro. Και m2 επίσης τους ίδιους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...