Προς το περιεχόμενο

CPU Cooler for Ryzen 3700X

Thermanshs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλημέρα, ενδιαφέρομαι να αποκτήσω σύντομα την καινούρια σειρά Ryzen 3700X 65W TDP και σκέφτομαι να του κάνω ένα σχετικά μέτριο overclock για να μην του μειωθεί η διάρκεια ζωής. Ψάχνω για ψύκτρα και θέλω να ρωτήσω εάν έχετε κάτι να προτείνετε γύρω στα 50 ευρώ, να προτιμήσω κάποια καλή με αέρα όπως είδα πχ http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=61272&cat=7&sub=211&pmanuf=188&sort=3&step=undefined ή μήπως να πάω σε μία οικονομική υδρόψυξη όπως CoolerMaster 120 Lite / Corsair H45? Θα έχει μεγάλη διαφορά στις θερμοκρασίες?

Επίσης είδα ότι ο 3700X λειτουργεί στα 3,6 Ghz base -> 4,4 Ghz Turbo, σκέφτομαι να τον ανεβάσω στα 4,2 Ghz base, θα χρειαστεί μήπως να απενεργοποιήσω το Turbo Boost ή θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά? Με 0,6 Ghz overclock το Turbo του θα πρέπει να φτάνει στα 5,0 Ghz αλλά δεν έχω ξανακάνει overclock σε Ryzen και δεν ξέρω πως λειτουργεί ακριβώς

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω λεω οτι ειναι νωρις για τετοιες αναρωτησεις. Να βγεις η νεα σειρα να μπει ο κοσμος να τεσταρει και μετα να αποφασισεις τι επεξεργαστη θα παρεις και τι ψυκτρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...