tz_aristotelis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Φίλοι ζητώ συγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα. Έχω μια asrock z170 pro4s με δυνατότητα μέχρι i7 7700. Ερώτηση: Μπορώ να βάλω τον αντίστοιχο επεξεργαστή Intel I7 7700 ES Quad 8M 3.0G QKYN? (Engineering) πχ από AliExpress? Είναι αντίστοιχος του original? Πώς θα γλυτώσω τελωνεία με δεδομένο ότι το πακετακι θα είναι μικρότερο από την παλάμη του χεριού μου..... Σας ευχαριστώ φίλοι.
FORIS78 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 ο ίδιος επεξεργαστής είναι άπλα έχει χαμηλότερα ρολόγια και είναι χειρότερος σε θερμοκρασίες από τα retail cpu συνολικά θα έχει χαμηλότερες επιδόσεις λόγω μικρότερης συχνότητας, 1
tz_aristotelis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, FORIS78 είπε ο ίδιος επεξεργαστής είναι άπλα έχει χαμηλότερα ρολόγια και είναι χειρότερος σε θερμοκρασίες από τα retail cpu συνολικά θα έχει χαμηλότερες επιδόσεις λόγω μικρότερης συχνότητας, Οκ ευχαριστώ , κατάλαβα τι παίζεται.
spy94 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Στις 4/7/2019 στις 9:03 ΠΜ, tz_aristotelis είπε Φίλοι ζητώ συγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα. Έχω μια asrock z170 pro4s με δυνατότητα μέχρι i7 7700. Ερώτηση: Μπορώ να βάλω τον αντίστοιχο επεξεργαστή Intel I7 7700 ES Quad 8M 3.0G QKYN? (Engineering) πχ από AliExpress? Είναι αντίστοιχος του original? Πώς θα γλυτώσω τελωνεία με δεδομένο ότι το πακετακι θα είναι μικρότερο από την παλάμη του χεριού μου..... Σας ευχαριστώ φίλοι. Καλημέρα το είχα ψάξει παλιότερα το θέμα.Γενικα παίζει πολύ ανάλογα το κομμάτι,μπορεί είναι χαμηλότερα χρονισμένος,να μην έχει ενσωματωμένα γραφικά,δυνατοτες oc κλπ.Παντως αν μιλάμε για τιμές ~150€ δεν αξίζει σε καμία περίπτωση ειδικά για σένα που δεν έχεις και καμιά τοπ μητρικη.Αν βρεις κάτι φθηνό το συζητάμε,αλλιώς μάλλον ήρθε η ώρα για αλλαγή στρατοπέδου.Υπαρχει ένα παλιότερο θέμα αν θέλεις να πάρεις κάποια ιδέα. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα