paparockas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 https://www.amazon.fr/New-Nintendo-2DS-Blanc-Orange/dp/B071HBQGNX Σκρουτζ απο 120€ και τοσο ειναι η χαμηλοτερη στο ιστορικο https://www.skroutz.gr/s/11846087/Nintendo-2DS-XL-White-Orange.html
katsikoula Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Νομίζω δεν αξίζει να δώσει κανείς πάνω από 50 ευρώ για μία κονσόλα που έχει πεθάνει. Το ξέρω ότι το Switch κοστίζει τα πολλαπλάσια λεφτά αλλά και πάλι δεν πιστεύω ότι αξίζει... Θυμάμαι είχε βγει σε προσφορά του Κωτσόβολου πέρυσι τέτοια εποχή γύρω στα 40 ευρώ Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από katsikoula
VonLoutsos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 hour ago, katsikoula said: Hide contents Θυμάμαι είχε βγει σε προσφορά του Κωτσόβολου πέρυσι τέτοια εποχή γύρω στα 40 ευρώ To 2DS το απλό. Σε όλα τα άλλα συμφωνώ. 2
sils Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, VonLoutsos είπε To 2DS το απλό. Σε όλα τα άλλα συμφωνώ. Δεν συμφωνώ σε τιποτα μιλαμε για μια κονσολα με τεραστια βιβλιοθήκη με απιστευτα παιχνιδια και απεριόριστες δυνατοτητες εαν την πειράξεις....τελειο για arcade emulators etc. Επισης ειναι μια απο τις πιο πετυχημένες κονσολες ever. Προσωπικα η αγορα της ειμαι απαραιτητη για όποιον δεν την εχει ειδικα σε αυτη την τιμη 2 1
vadergr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, sils είπε Δεν συμφωνώ σε τιποτα μιλαμε για μια κονσολα με τεραστια βιβλιοθήκη με απιστευτα παιχνιδια και απεριόριστες δυνατοτητες εαν την πειράξεις....τελειο για arcade emulators etc. Επισης ειναι μια απο τις πιο πετυχημένες κονσολες ever. Προσωπικα η αγορα της ειμαι απαραιτητη για όποιον δεν την εχει ειδικα σε αυτη την τιμη Μπορουμε να του φορτωσουμε παιχνιδια mame/arcade και snes με ευκολία?Υπάρχει καποιο λινκ με τρον τροπο? Απο riginal παιχνιδια παιρνει μονο cartridges η και απο downloads?
non-serviam Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, sils είπε Δεν συμφωνώ σε τιποτα μιλαμε για μια κονσολα με τεραστια βιβλιοθήκη με απιστευτα παιχνιδια και απεριόριστες δυνατοτητες εαν την πειράξεις....τελειο για arcade emulators etc. Επισης ειναι μια απο τις πιο πετυχημένες κονσολες ever. Προσωπικα η αγορα της ειμαι απαραιτητη για όποιον δεν την εχει ειδικα σε αυτη την τιμη Έτσι ακριβώς. Για κάποιον που δεν την είχε τόσα χρόνια είναι πολύ καλή ευκαιρία για κάψιμο. Επίσης κάτι "προσφορές" που έχουν παίξει στο παρελθόν στον Κώτσο για 2DS απλό και 3DS XL ήταν τέρμα μούφα και ανάθεμα αν πήρε και κανείς κομμάτια. Προσωπικά έφαγα άκυρο και στα δυο. Επίσης το 3D στο 3DS δεν παίζει να το χρησιμοποιήσει κάποιος και πολλές φορές, οπότε δεν αξίζει τόσο τα έξτρα φράγκα. 9 λεπτά πριν, vadergr είπε Μπορουμε να του φορτωσουμε παιχνιδια mame/arcade και snes με ευκολία?Υπάρχει καποιο λινκ με τρον τροπο? Απο riginal παιχνιδια παιρνει μονο cartridges η και απο downloads? Δες εδώ.
fytotech Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Προσωπικά είχα προλάβει το 2DS στον Κωτσόβολο όταν είχε βγει. Όμως το 2DS XL πιστεύω είναι ακόμα καλύτερη επιλογή.
bad_freddy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, fytotech είπε Προσωπικά είχα προλάβει το 2DS στον Κωτσόβολο όταν είχε βγει. Όμως το 2DS XL πιστεύω είναι ακόμα καλύτερη επιλογή. Κι εγω παρέλαβα 2DS απο Κώτσο με την προσφορά στα 40 ευρώ, οπότε γενικά έδωσε κομμάτια φαίνεται.
sils Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 59 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Κι εγω παρέλαβα 2DS απο Κώτσο με την προσφορά στα 40 ευρώ, οπότε γενικά έδωσε κομμάτια φαίνεται. Δεν συγκρίνετε το απλο 2ds με το new 2ds xl......απλα . Μην το ψαχνεται τα 100 ειναι λιγα που ζηταει. Οποιος νομιζει οτι το 3ds , 2ds ειναι νεκρη κονσόλα ειναι μακρυα νυχτωμενος μια χαρα βγαινουν καινούργια παιχνιδια και στο eshop αλλα και σε cartridges. 2
thomason993 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Έχω το απλο 3ds το παλιό κανα 3αρι χρονια και η αλήθεια είναι ότι το χρησιμοποιώ μόνο για 2d gaming και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το 3d δεν το ανοίγω ποτέ σχεδόν κατά κύριο λόγο γιατί δεν είναι καλής ποιότητας imo αλλα κι επειδή θερίζει τη μπαταρία. Αξίζει η μετάβαση σε 2ds xl, με τη προϋπόθεση να πουλήσω σε καμια αγγελία γύρω στα 50-60 το 3ds, μόνο και μόνο για τη μεγαλύτερη οθόνη? Ή καλύτερα να κοιτάξω μήπως ξαναβγάλει καμια προσφορά για new 3ds xl στο μέλλον?
paparockas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, thomason993 είπε Έχω το απλο 3ds το παλιό κανα 3αρι χρονια και η αλήθεια είναι ότι το χρησιμοποιώ μόνο για 2d gaming και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το 3d δεν το ανοίγω ποτέ σχεδόν κατά κύριο λόγο γιατί δεν είναι καλής ποιότητας imo αλλα κι επειδή θερίζει τη μπαταρία. Αξίζει η μετάβαση σε 2ds xl, με τη προϋπόθεση να πουλήσω σε καμια αγγελία γύρω στα 50-60 το 3ds, μόνο και μόνο για τη μεγαλύτερη οθόνη? Ή καλύτερα να κοιτάξω μήπως ξαναβγάλει καμια προσφορά για new 3ds xl στο μέλλον? Αν δεν χρησιμοποιησεις το 3D δεν υπαρχει λογος να πας στο 3DS XL γιατι δεν νομιζω να πεσει στα ιδια χρηματα του 2DS XL, θα εχει μια διαφορα παραπανω λογο του 3D και επισης το 2DS XL βγηκε πιο μετα και διορθωσαν καποια μικρο πραγματα του 3DS που ενοχλουσαν π.χ εκαναν αλλαγες στην καμερα την εβαλαν μεσα στον μηχανισμο που κλεινει και δεν εχει τα εξτρα bezels του 3DS XL Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από paparockas 1
sils Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, thomason993 είπε Έχω το απλο 3ds το παλιό κανα 3αρι χρονια και η αλήθεια είναι ότι το χρησιμοποιώ μόνο για 2d gaming και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το 3d δεν το ανοίγω ποτέ σχεδόν κατά κύριο λόγο γιατί δεν είναι καλής ποιότητας imo αλλα κι επειδή θερίζει τη μπαταρία. Αξίζει η μετάβαση σε 2ds xl, με τη προϋπόθεση να πουλήσω σε καμια αγγελία γύρω στα 50-60 το 3ds, μόνο και μόνο για τη μεγαλύτερη οθόνη? Ή καλύτερα να κοιτάξω μήπως ξαναβγάλει καμια προσφορά για new 3ds xl στο μέλλον? Το απλο 3ds με το new 3ds εχουν αρκετες διαφορες για εμενα η κυριότερη ειναι οτι εχουν αλλαξει το 3d και ειναι πιο stable δηλαδη ουτε σε ζαλιζει αλλα ουτε χαλαει εαν αλλαζεις οπτικη γωνια πραγματικα το εχουν κανει τελειο. Τωρα εαν παιζεις παιχνιδια απο το eshop οπου τα περισσότερα ειναι 2d η ποκεμον δεν αξιζει να πας σε 3ds εαν ομως παιζεις ολα τα υπολοιπα πχ zelda /mario/kirby/bravery default/ το 3d εφφε σκιζει......το χρησιμοποιώ φουλ στο new 3ds. Στα θετικα επισης οτι τα ηχεια ειναι στην πανω οθονη και το φινιρισμα- ποιοτητα ειναι καλητερη απο το 2ds xl Στα αρνητικα το βαρος του και το handgrip του. Απο την αλλη τωρα το 2ds ειναι πιο ελαφρη/ανετο στο χερι δεν σε κουραζει και στα 2ds παιχνιδια εχει λιγο καλύτερη ποιοτητα στην εικονα. Ps .Εγω εχω και απο 2 πολλες φορες! 1
bad_freddy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, sils είπε Δεν συγκρίνετε το απλο 2ds με το new 2ds xl......απλα . Μην το ψαχνεται τα 100 ειναι λιγα που ζηταει. Οποιος νομιζει οτι το 3ds , 2ds ειναι νεκρη κονσόλα ειναι μακρυα νυχτωμενος μια χαρα βγαινουν καινούργια παιχνιδια και στο eshop αλλα και σε cartridges. Αναφερόμουν στον @non-serviam που είπε για τις μούφες προσφορές που κανείς δεν παρέλαβε 2DS ενω αμέσως βρεθήκαμε 2 άτομα σε ενα thread. Κατα τα άλλα εννοείται οτι οτι το 2DS xl είναι άλλη κατηγορία απο το σκέτο, απλά εμείς σταθήκαμε τυχεροί και τσιμπήσαμε έστω και το σκέτο σε σούπερ τιμή.
non-serviam Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 22 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Αναφερόμουν στον @non-serviam που είπε για τις μούφες προσφορές που κανείς δεν παρέλαβε 2DS ενω αμέσως βρεθήκαμε 2 άτομα σε ενα thread. Κατα τα άλλα εννοείται οτι οτι το 2DS xl είναι άλλη κατηγορία απο το σκέτο, απλά εμείς σταθήκαμε τυχεροί και τσιμπήσαμε έστω και το σκέτο σε σούπερ τιμή. Εγώ το γκαντεμοσκυλο πως τις έχασα και τις δύο; 😥
Mhlogiatros Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Σε προλαβανε οι αγγελιαδες και οι κοτσουπαλληλοι που τα παιρναν 5-5 υποθετω Για το 2ds το απλο νομιζω ητανε τοτε . 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις