chrisbmw Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα!! Πριν δυο μέρες είχα ένα αρκετά σοβαρό τροχαίο ατύχημα και θα ήθελα λόγο του οτι είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι παρόμοιο σε όλα αυτά τα χιλιόμετρα που έχω κάνει, να με βοηθήσετε να καταλάβω αν το φταίξιμο το έχω εγώ ή ο άλλος ο οδηγός. Λοιπόν πριν δυο μέρες την ώρα που πήγαινα στον χώρο εργασίας μου (6:45Π.Μ) , σε δρόμο που το όριο ταχύτητας είναι 90 km/h , έξω από βενζινάδικο , όχημα βαρέου τύπου ( φορτηγό τετραξονικό ) έμφορτο με κάρβουνο που βρισκόταν νωρίτερα στον χώρο του βενζινάδικου , άρχισε να εξέρχεται προς το ρεύμα το οποίο βρισκόταν απέναντι από το κατάστημα αγνοώντας την κίνησή μου στην οδό. ( Να σημειωθεί ότι ο δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης, μια λωρίδα ανά κατεύθυνση και διπλή διαχωριστική.) Κατά την προσπάθειά μου να το αποφύγω πατώντας παρατεταμένα το φρένο του οχήματός μου , και αφού το φορτηγό δεν είχε σταματήσει την κίνησή του , κάποια στιγμή είδα όλο το δρόμο καταλημένο από το μακρύ φορτηγό κάθετα σε εμένα. Εκείνη την στιγμή συνειδητοποίησα ότι η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη διότι δεν υπήρχε δίοδος διαφυγής και προσπάθησα να οδηγήσω το όχημα μου σε ελαστικό σημείο του φορτηγού ( λάστιχα ) προκειμένου η σύγκρουση να μην είναι τόσο σφοδρή. ΥΓ όταν με έβγαλαν από το όχημα μου είχα τις αισθήσεις μου αν και η εμφάνισή μου πλέων παραπέμπει σε έναν άλλον άνθρωπό. τι με συμβουλεύετε να κάνω;; εσείς από τις γνώσεις σας ποιος πιστεύετε ότι έχει άδικο, γιατί ο οδηγός του φορτηγού ισχυρίζεστε οι η πράξη του να μεταβεί από το βενζινάδικο , στην απέναντι λωρίδα του δρόμου καταπατώντας την διπλή διαχωριστική , είναι απόλυτος νόμιμη. Οδηγάω πολλά χρονιά και φορτηγά και αυτοκίνητα ( πάνω από 3.000.000km στο σύνολο . αυτό το πράγμα πρώτη φορά το βλέπω!!! Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από chrisbmw
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Φταιει το φορτηγό που βγήκε απο το βενζιναδικο Αν δεν το παραδέχεται να τον πας δικαστηκα
όσο ζω Μαζώ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) αν πηγαινες εντος του οριου ταχυτητας, δεν θα εχεις καποιο προβλημα φυσικα και θα πας δικαστικα αν χρειαστει και εχε κατα νου οτι οι ασφαλειες συχνοτατα τα βρισκουν εξωδικαστικα ενω ηδη εχουνε εκκινησει την δικαστικη οδο εχεις μαρτυρες; το βενζιναδικο δεν εχει καμερες; εχεις νομικη προστασια στους ορους του ασφαλιστηριου σου; ηρθε ανακριτικο τροχαιας καθοτι υπηρξε τραυματισμος; καλη αναρρωση φιλε Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από όσο ζω Μαζώ
zx1234r Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Έτσι όπως καταλαβαίνω απο την περιγραφή, πήγαινες με αρκετά παραπάνω χιλιόμετρα απο το όριο και πιθανότατα ο οδηγός του φορτηγού δεν σε είχε δει και προφανώς ούτε κι εσύ το φορτηγό για αυτό και έγινε ό,τι έγινε.
AristidisZ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, chrisbmw είπε ε βοηθήσετε να καταλάβω αν το φταίξιμο το έχω εγώ ή ο άλλος ο οδηγός Εφόσον πέρασε απέναντι από διαχωριστική γραμμή, προφανώς και φταίει, όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε, απορώ αν έχεις κάνει 300,000 χλμ πως γίνεται να μη το γνωρίζεις... Περαστικά εύχομαι !!!
GoMaR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Καλα με ποσα πηγαινες και κρατησε τοση ωρα το "φρεναρισμα" ; Ευχομαι περαστικα να ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις