Προς το περιεχόμενο

chrisbmw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!! Πριν δυο μέρες είχα ένα αρκετά σοβαρό τροχαίο ατύχημα και θα ήθελα λόγο του οτι είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι παρόμοιο σε όλα αυτά τα χιλιόμετρα που έχω κάνει, να με βοηθήσετε να καταλάβω αν το φταίξιμο το έχω εγώ ή ο άλλος ο οδηγός. Λοιπόν πριν δυο μέρες την ώρα που πήγαινα στον χώρο εργασίας μου (6:45Π.Μ) , σε δρόμο που το όριο ταχύτητας είναι 90 km/h , έξω από βενζινάδικο , όχημα βαρέου τύπου ( φορτηγό τετραξονικό ) έμφορτο με κάρβουνο που βρισκόταν νωρίτερα στον χώρο του βενζινάδικου , άρχισε να εξέρχεται προς το ρεύμα το οποίο βρισκόταν απέναντι από το κατάστημα αγνοώντας την κίνησή μου στην οδό. ( Να σημειωθεί ότι ο δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης, μια λωρίδα ανά κατεύθυνση και διπλή διαχωριστική.) Κατά την προσπάθειά μου να το αποφύγω πατώντας παρατεταμένα το φρένο του οχήματός μου , και αφού το φορτηγό δεν είχε σταματήσει την κίνησή του , κάποια στιγμή είδα όλο το δρόμο καβαλημένο από το μακρύ φορτηγό κάθετα σε εμένα. Εκείνη την στιγμή συνειδητοποίησα ότι η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη διότι δεν υπήρχε δίοδος διαφυγής και προσπάθησα να οδηγήσω το όχημα μου σε ελαστικό σημείο του φορτηγού ( λάστιχα ) προκειμένου η σύγκρουση να μην είναι τόσο σφοδρή. 

ΥΓ όταν με έβγαλαν από το όχημα μου είχα τις αισθήσεις μου αν και η εμφάνισή μου πλέων παραπέμπει σε έναν άλλον άνθρωπό. τι με συμβουλεύετε να κάνω;; εσείς από τις γνώσεις ποιος πιστεύετε ότι έχει άδικο, γιατί ο οδηγός του φορτηγού ισχυρίζεστε οι η πράξη του να μεταβεί από το βενζινάδικο , στην απέναντι λωρίδα του δρόμου καταπατώντας την διπλή διαχωριστική , είναι απόλυτος νόμιμη.

Οδηγάω πολλά χρονιά και φορτηγά και αυτοκίνητα ( πάνω από 3.000.000km στο σύνολο . αυτό το πράγμα πρώτη φορά το βλέπω!!!

Δημοσ.

Έτσι όπως τα περιγράφεις φταίει το φορτηγό. Μπορεί να επιτρέπεται αυτό που έκανε αλλά όταν δεν περνάνε αυτοκίνητα.

Εσύ πόσα χιλιόμετρα πήγαινες? 

Η αστυνομία τι λέει?

Η ασφαλεια τι λέει?

Περαστικά...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επίσης οι άξονες των τροχών μαζί με τις σιδερένιες ζάντες είναι απο τα πιο άκαμπτα μέρη των αυτοκινήτων, τώρα θα μου πεις σε νταλίκα τι επιλογές είχες... απλά ενημερωτικά.

περαστικά σου και καλή ανάρρωση.

Επεξ/σία από Dark_son20
  • Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε

επίσης δεν νομίζω ότι είναι ποτέ νόμιμο το να περνάει κάποιος πάνω από διπλή διαχωριστική γραμμή...

Και εγώ αυτό γνωρίζω, αν παρατηρήσετε όπου έχει διπλή διαχωριστική γραμμή και υπάρχει δρόμος για να στρίψεις διακόπτεται όταν επιτρέπεται. Αλλιώς απαγορεύεται

Σιδερένιος ts

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 3 μυρια km οπως λες δεν εχει νοημα καν η ερωτηση..εφοσον εχουν καταγραφει στο δελτιο ολα αυτα π λες ολα καλα..θα παρεις και αποζημιωση για καθε μερα που δεν πας δουλεια + εξοδα ταξι μετακινησεων +εξοδα νοσοκομειου κτλ..

Αν βρεις κ βιντεο απο μαγαζια βενζιναδικο ακομη καλυτερα

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/7/2019 στις 6:46 ΠΜ, tz_aristotelis είπε

Έτσι όπως τα περιγράφεις φταίει το φορτηγό. Μπορεί να επιτρέπεται αυτό που έκανε αλλά όταν δεν περνάνε αυτοκίνητα.

Εσύ πόσα χιλιόμετρα πήγαινες? 

Η αστυνομία τι λέει?

Η ασφαλεια τι λέει?

Περαστικά...

Από όσο μου είπαν πρέπει να πήγαινα κοντά στα 100 , αλλά ο δρόμος είναι ευθεία και δεν έχει δέντρα στα πλάγια ,που σημαίνει ότι ο οδηγός σίγουρα με είδε. Η τροχαία μου γνωστοποίησε πώς από όσο έδειξαν οι κάμερες στο βενζινάδικο  όλη την ευθύνη για το ατύχημα την έχει ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος ακόμα και μετά την σύγκρουση συνέχισε να προχωράει...

Στις 5/7/2019 στις 4:37 ΜΜ, kage είπε

Με 3 μυρια km οπως λες δεν εχει νοημα καν η ερωτηση..εφοσον εχουν καταγραφει στο δελτιο ολα αυτα π λες ολα καλα..θα παρεις και αποζημιωση για καθε μερα που δεν πας δουλεια + εξοδα ταξι μετακινησεων +εξοδα νοσοκομειου κτλ..

Αν βρεις κ βιντεο απο μαγαζια βενζιναδικο ακομη καλυτερα

Η τροχαία πήρε υλικό από τις κάμερες τις οποίες είχε το βενζινάδικο, και από όσο μου είπαν είμαι πολύ τυχερός που πάνω στην ένταση της στιγμής, σκέφτηκα να πέσω πάνω στα λάστιχα,  διαφορετικά θα είχα περάσει μέχρι το σασί του φορτηγού και με τόσο χαμηλό αμάξι Ίσως να μην ήμουν εδώ σήμερα. 

Στις 4/7/2019 στις 7:49 ΠΜ, Dark_son20 είπε

επίσης οι άξονες των τροχών μαζί με τις σιδερένιες ζάντες είναι απο τα πιο άκαμπτα μέρη των αυτοκινήτων, τώρα θα μου πεις σε νταλίκα τι επιλογές είχες... απλά ενημερωτικά.

Στις 4/7/2019 στις 7:49 ΠΜ, Dark_son20 είπε

Ευχαριστώ πολύ!! Αν δεν είχα πέσει πάνω στα στα λάστιχα, τότε θα βρισκόμουν κάτω από το φορτηγό και αφού ο οδηγός,  συνέχισε να περπατάει μετά την σύγκρουση, ο απεγκλωβισμός θα ήταν πολύ δύσκολος.

Στις 5/7/2019 στις 9:50 ΠΜ, Doubt είπε

Η διπλή διαχωριστική έχει την έννοια "τοίχου".

Και να πατήσεις πάνω είναι παράβαση.

Ο συγκεκριμένος Οδηγός έκανε πολλές παραβάσεις, αρχικά το φορτηγό ήταν υπέρβαρο, είχε σκοτάδι και τα φώτα του ήταν σβηστά (λόγο του ότι είχε σταματήσει για ανεφοδιασμό),  πράγμα που μου είχε δώσει την εντύπωση πως δεν ήταν σε κίνηση, πάτησε την διπλή διαχωριστική, ο ταχογράφος του έδειξε ότι είχε πάνω από 16 ώρες στο τιμόνι.

Επεξ/σία από chrisbmw
  • Like 2
Δημοσ.

Εφτά παρά τέταρτο το πρωί πόσο σκοτάδι μπορεί να είχε; 

Πήγαινες με παραπάνω από 100 μήπως; Τι όριο έχει εκεί ο δρόμος;  Αν ναι, ίσως βγάλουν συνυπαιτιοτητα και δε δικαιωθείς. Πρόσεξε το αυτό!!!

Σίγουρα φταίει ο οδηγός του φορτηγού, αλλά και συ απ' ότι φαίνεται κάτι δε θυμάσαι καλά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, d_gkal είπε

Εφτά παρά τέταρτο το πρωί πόσο σκοτάδι μπορεί να είχε; 

Πήγαινες με παραπάνω από 100 μήπως; Τι όριο έχει εκεί ο δρόμος;  Αν ναι, ίσως βγάλουν συνυπαιτιοτητα και δε δικαιωθείς. Πρόσεξε το αυτό!!!

Σίγουρα φταίει ο οδηγός του φορτηγού, αλλά και συ απ' ότι φαίνεται κάτι δε θυμάσαι καλά. 

Κάπου κοντά στα 100 ήμουν. Εκείνη την ώρα ξημέρωνε , είχε αρκετά σύννεφα και αρκετή υγρασία. Παντός Χωρίς φώτα δεν μπορούσες να κυκλοφορήσεις. Ο δρόμος έχει όριο 90

Επεξ/σία από chrisbmw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...