Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Κατοχος μιας Lg 65 uk7550 εδω κ 6 μηνες αγορα απο κωτσοβολο κ ηδη παρουσιασε το δευτερο προβλημα. Το πρωτο αρχες ιουνιου καηκε η πλακετα τροφοδοσιας οποτε κ δεν ανοιγε η τηλεοραση.

Ενημερωσα την lg εστειλε τεχνικο την πηραν κ εβαλαν καινουρια πλακετα δηλ τροφοδοτικο. Εντος εγγυησης εννοειται δεν πληρωσα κατι. Σημερα παρατηρω την παρακατω εικονα μαλλον καμενα pixel. Θα τους ξαναπαρω τηλ. Αλλα θα τους πω για καινουρια τηλεοραση. Μου κανει εντυπωση οι απανωτες   βλαβες ξαφνικα. Εσεις τι λετε;;;; Μου ειχαν πει την πρωτη φορα οτι εαν δεν διορθωνοταν το πεοβλημα του τροφοδοτικου θα εκαναν αντικατασταση τηλεορασης

D00292A6-7C03-46FA-A632-AE8AFE72CA57.jpeg

FBF48AD0-D822-4233-B4D3-AA5D2B8945B1.jpeg

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου επειδει σκέφτομαι να πάρω την ίδια σε 55αρα είσαι ευχαριστημένος απο την εικονα και τον ήχο της? 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ 

Δημοσ.

Καλημερα.. εαν εξαιρεσεις τα δυο προβληματα που ανεφερα η τηλεοραση ειναι εξαιρετικη τουλαχιστον για τα δικα μου δεδομενα

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά θα σου προτείνουν αλλαγή πάνελ, μιας και έχουν περάσει 6 μήνες και το θέμα δεν έχει να κάνει με το τροφοδοτικό, που ήταν η προηγούμενη βλάβη. Μόνο πρόσεξε μην σου πουν ότι χτύπησε κάπου ή κάτι την τηλεόραση, γιατί έτσι όπως φάινεται στην φωτογραφία, είναι γενικευμένο το πρόβλημα σε εκέινη την περιοχή της τηλεόρασης, δεν είναι 1-2 πίξελς. Σε κάθε περίπτωση έυχομαι καλή τύχη και να ξεμπερδέψεις γρήγορα.

Δημοσ.

Μου απαντησαν από την LG ότι δεν θα κανουν αντικατασταση τηλεόρασης γιατι εχει περασει εξαμηνο από την αγορα

αλλα αλλαγη οθονης πανελ με επιπλέον δυο χρονια εγγυηση. αναμενουμε τωρα το ανταλλακτικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...