Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αρα λες κακο ένα αμαξι που είναι αθορυβο,στιβαρο και σταθερο στα 150 στην εθνικη και αρα για όλα τα ταξίδια. Δεν εβγαλε προβλήματα στον ιδιοκτητη του και αν δεν πας περιεργα, δεν καιει και τιποτα...

Το καλο αμαξι πως είναι δηλαδή? Η μηπως νομιζες ότι αγορασες άλλο αμαξι.

• Like 2
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

αρα λες κακο ένα αμαξι που είναι αθορυβο,στιβαρο και σταθερο στα 150 στην εθνικη και αρα για όλα τα ταξίδια. Δεν εβγαλε προβλήματα στον ιδιοκτητη του και αν δεν πας περιεργα, δεν καιει και τιποτα...

Το καλο αμαξι πως είναι δηλαδή? Η μηπως νομιζες ότι αγορασες άλλο αμαξι.

Γι'αυτο και ειπα σε αρκετα σημεια οτι πρόκειται για τη δικη μου γνωμη σε σχεση με τα δικα μου γουστα με μια μικρη εμπειρία που ειχα με το συγκεκριμένο αυτοκινητο. Θεωρω ότι συμφωνα με το μεγεθος και το χαρακτήρα του αυτοκινητου θα έπρεπε να ειναι πιο ευέλικτο και παιχνιδιαρικο σε αντίθεση με το οτι ειναι. Αλλα και παλι γουστα ειναι αυτα,το τι θελει ο καθενας απο το 4τροχο του ειναι προσωπική υποθεση. Προσωπικα αρεσκομαι στους κινητήρες με turbo και σε φουλ size-sedan αυτοκινητα,το ιδανικο να εχει και τετρακινηση. 

Σαν συμπεριφορα all around απο bmw σε νορμαλ τιμη εννοειται προτιμω περισσοτερο τη σειρα 3 και συγκεκριμενα στην e46 και e90 με 1800αρι κινητηρα.

Επεξ/σία από Gatilaras
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 4/7/2019 στις 6:27 ΜΜ, paylidis είπε

Last year. Τα τελευταία έχουν βγει εξαιρετικά. Μην παραπληροφορουμε

Από πολύ καλό φίλο που δουλεύει σε αντιπροσωπεία, τα χαρακτηρίζει σκουπίδια, λόγω χαζων βλαβών. Σε σχέση με την BMW πολύ φρουφρού και image για το τίποτα.

Αν τα MY18, MY19 έχουν βελτιωθεί σημαντικά δεν το ξέρω. Ο μ.ο. είναι χαμηλά σε όλες τις έρευνες αξιοπιστίας.

Δημοσ.

Νομίζω πως ήρθε η ώρα της αποκάλυψης.

Το αυτόκινητο για το οποίο μιλάμε είναι το Mini Cooper 5d.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...