polaki Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mp123 είπε Άμα θα μου βρεις cayenne του 2015 με 18000 εγώ θα γίνω παππάς. Μην πετάμε μπαρούφες παρακαλω Φίλε μου προφανώς και δεν θα βρεις, γι'αυτό και λέω είναι ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Μπορεί να του το έδινε Ρώσος νταβατζής πριν φύγει για Ρωσία επειδή τον κυνηγάει η μισή Αστυνομία. Επίσης δεν εχει 115 άλογα, άρα προφανώς και δεν γίνεται να είναι Cayenne, μην κολλάμε στο συγκεκριμένο. Ο λόγος που χρησιμοποίησα την υπερβολή αυτή είναι γιατί χωρίς να έχουμε κάποιες βασικές πληροφορίες, δηλαδή τουλάχιστον την κατηγορία αυτοκινήτου, δεν μπορούμε να προτείνουμε τίποτα. Όπως και να έχει, καλές βόλτες ότι και αν πάρει. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από polaki 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, mp123 είπε Δλδ οι πιο πολλοί άνθρωποι που δίνουν 18000 ευρώ για καινούργιο είναι μ@λ@κες ; Πόσο πολύ ψώνιο είναι κάποιος να δώσει 18000 για 10ετιας μτχ. .αλλα οκ ελλαδα ειμαστε. Φυσικα και δεν ειναι μαλακες.Ο καθενας οτι του αρεσει. Όποιος δεν έχει την ίδια άποψη με εσένα είναι ψωνιο;Προφανώς ναι. Ανάλογα τι αμάξι θα πάρει.Υπαρχουν αμαξια 10αετιας που στοίχιζαν τα τριπλάσια από τα αμαξάκια που παίρνεις εσυ και υπερτερούν στα πάντα από τα καινούρια μικρά. Χαλάρωσε λίγο και άσε τους χαρακτηρισμούς επειδη δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ και δεν γουστάρουν να σκάσουν 15 χιλιάρικα για να πάρουν ένα καινούριο κουβαδακι.Γουστο και καπέλο τους όπως και εσύ που έχεις άλλο σκεπτικό.Δικαιωμα σου.
george1807 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 14 ώρες πριν, paylidis είπε 1ον βγάζουν ακριβές ζημιές - ειδικά στο μεταχειρισμένο μπορεί να βρεθείς σε ένα μήνα από την αγορά του με κοστούμι 5000-6000 για μπεκ αντλίες κλπ για μια μέση premium μαρκα, μετά έχεις dpf κλπ κλπ 2ον είναι δεδομένο ότι θα καταργηθούν κάποια στιγμή στην Αθήνα πάλι 3ον δεν είναι και τόσο οικονομικά - πλέον ίσως συμφέρει περισσότερο το φυσικό αεριο Και άλλοι λιγότερο σημαντικοί λόγοι. Σιγουρα πάντως δε θα έδινα 18000 για μεταχειρο πετρέλαιο. Με 21 παίρνεις καινούργιο πεντάθυρο ΜΙΝΙ Αυτόματο 1.5Τ 1. Έχοντας diesel εδώ και 8 χρόνια θα διαφωνήσω μαζί σου 2. Αφού διαβάζεις που διαβάζεις συγκεκριμένα άρθρα διαβαζε τα σωστά. Σκέφτονται να καταργήσουν τα euro 5 κάποια στιγμή στο 2025. Euro 6 και πάνω μια χαρά θα υπάρχουν 3.Ειναι πολύ πιο οικονομικά από βενζίνη. Ναι φυσικό αέριο συμφέρει παραπάνω αλλά έχουν λιγότερη αυτονομία και ελάχιστα πρατήρια. Στην Πελοπόννησο κανένα μέχρι τώρα 1
teddy71 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αναρωτιέμαι γιατί συνεχίζουμε να απαντάμε σε ένα θέμα οπου ο ενδιαφερόμενος δεν επιθυμεί ούτε διατίθεται να δώσει περισσότερες και απαραίτητες πληροφορίες για την σωστή ροή του θεματος. Χωρίς στοιχεία ο καθένας κάνει τις δικές θεωρείς και προτάσεις με κριτήριο τις 18.000€ και να έχουμε ξεφύγει εντελώς από το θέμα και η συζήτηση για γίνεται σε άλλη βάση (αξίζει ή δεν αξίζει η αγορά ντιζελοκινητου ) από αυτή του ερωτηματος Καλό θα ήταν να κλειδωθεί το παρόν θέμα και αν κάποια στιγμή αποφασίσει να αλλάξει άποψη ο ts , ας ανοίξει νέο θέμα με πιο ολοκληρωμένα στοιχεία!!!!! Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από teddy71 6
ideal09 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Σ αυτα που ψαχνεις παντως εχω να σου προτεινω a - class του 12 πρωτο χερι με 70.000χλμ.
pananton Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 @skipperas Παρόμοια περίπτωση με εμένα..και μάλιστα βιαζόμουν για ανταλλαγή οπότε αναγκαστικά πήγα σε μάντρα. Για μένα, σκέψου τις ανάγκες που έχεις από το όχημα και πράξε ανάλογα. Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οχήματος δεν γίνεται να σε συμβουλέψει κάποιος. Αν για παράδειγμα σε αυτά τα χρήματα μιλάμε για όχημα με τετρακίνηση, τότε Ok. Αν είναι full extra με καλή μεταπωλητική αξία τότε πάλι Ok (γιατί σημαίνει ότι καινούργιο κόστιζε 30κ). Το diesel θα το σκεφτείς πάλι μόνος σου, και μην ξενχάς ότι έναν καλοσυντηρημένο diesel κινητήρα τον παντρεύεσαι..μόνο ο έλληνας τον έχει βγάλει άχρηστο!
moure Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Ο κάθε ένας κάνει τις επιλογές του.Εγω διαφωνώ ότι αν κάποιος δώσει 18000 πρέπει οπωσδήποτε να πάρει καινούριο.Θεωρω ότι καλύτερη επιλογη που μπορείς να κανείς είναι ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο με εργοστασιακή εγγύηση σε ισχύ.
Rumpelstiltskin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 όχι δε θα το αγόραζα. Σιγά μην έδινα 18k για ένα αμάξι που ούτε ξέρω ποιο είναι. 😕 😕 😕 1
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, george1807 είπε 1. Έχοντας diesel εδώ και 8 χρόνια θα διαφωνήσω μαζί σου 2. Αφού διαβάζεις που διαβάζεις συγκεκριμένα άρθρα διαβαζε τα σωστά. Σκέφτονται να καταργήσουν τα euro 5 κάποια στιγμή στο 2025. Euro 6 και πάνω μια χαρά θα υπάρχουν 3.Ειναι πολύ πιο οικονομικά από βενζίνη. Ναι φυσικό αέριο συμφέρει παραπάνω αλλά έχουν λιγότερη αυτονομία και ελάχιστα πρατήρια. Στην Πελοπόννησο κανένα μέχρι τώρα Δεν έχω πετρέλαιο και δε προτίθεμαι ποτέ να πάρω. Σου μεταφέρω εμπειρίες μου και τη θέση φίλων μηχανικών που λένε μακρυά από τα μεταχειρισμένα πετρέλαια. Οσο για την κατάργηση το αμάξι που λέει ο φιλος είναι euro 5. Και θα καταργηθούν τα euro 5 σύντομα. Και εξισου σύντομα θα δεις να καταργούνται εντός της προσεχούς δεκαετίας όλα τα πετρέλαια εντός αττικης και Θεσσαλονίκης ξανά γιατί η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη όχι από αυτά καθαυτά τα οχήματα όσο από τα βρωμοπετρελαια που βάζουν, την κακή συντήρηση και τα ξήλωμενα dpf. Και θα είμαι ο πρώτος χειροκροτητής αυτού που θα τα απαγορεύσει τελειως εφόσον μαζί πάρουν το πουλο και τα ταξί που είναι τα χειρότερα με διαφορά. Οσον αφορά το τρίτο σημείο σου δε διαφωνούμε αλλά να υπενθυμίσω ότι το 60-70% των Ελλήνων οδηγών μένουν στα αστικά κέντρα όπου υπάρχει φυσικό αέριο. Στην Πελοπόννησο προφανώς και είναι αδιάφορο ακόμα και αν κυκλοφορείς με πετρέλαιο του ‘80, δε δημιουργεί τόσο πρόβλημα. Κατά τα αλλά για τον ts που από ότι κατάλαβα είναι Αθήνα το φυσικό αέριο αποτελεί κατ εμε βέλτιστη λύση εάν κάνει χλμ και όχι το πετρέλαιο... 1
george1807 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 25 λεπτά πριν, paylidis είπε Δεν έχω πετρέλαιο και δε προτίθεμαι ποτέ να πάρω. Σου μεταφέρω εμπειρίες μου και τη θέση φίλων μηχανικών που λένε μακρυά από τα μεταχειρισμένα πετρέλαια. Οσο για την κατάργηση το αμάξι που λέει ο φιλος είναι euro 5. Και θα καταργηθούν τα euro 5 σύντομα. Και εξισου σύντομα θα δεις να καταργούνται εντός της προσεχούς δεκαετίας όλα τα πετρέλαια εντός αττικης και Θεσσαλονίκης ξανά γιατί η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη όχι από αυτά καθαυτά τα οχήματα όσο από τα βρωμοπετρελαια που βάζουν, την κακή συντήρηση και τα ξήλωμενα dpf. Και θα είμαι ο πρώτος χειροκροτητής αυτού που θα τα απαγορεύσει τελειως εφόσον μαζί πάρουν το πουλο και τα ταξί που είναι τα χειρότερα με διαφορά. Οσον αφορά το τρίτο σημείο σου δε διαφωνούμε αλλά να υπενθυμίσω ότι το 60-70% των Ελλήνων οδηγών μένουν στα αστικά κέντρα όπου υπάρχει φυσικό αέριο. Στην Πελοπόννησο προφανώς και είναι αδιάφορο ακόμα και αν κυκλοφορείς με πετρέλαιο του ‘80, δε δημιουργεί τόσο πρόβλημα. Κατά τα αλλά για τον ts που από ότι κατάλαβα είναι Αθήνα το φυσικό αέριο αποτελεί κατ εμε βέλτιστη λύση εάν κάνει χλμ και όχι το πετρέλαιο... Όλα αυτά που αναφέρονται ως αρνητικά του πετρελαίου προς το περιβάλλον, δεν θα πρέπει να έχουν ως λύση την κατάργηση των πετρελαιοκίνητων οχημάτων αλλά τον αυστηρότερο έλεγχο τους. Ένα καλά συντηρημένο πετρελαιοκίνητο μολύνει πολύ λιγότερο το περιβάλλον. Και στην Αττική πάντως δεν υπάρχουν πολλά πρατήρια. Νότια προάστια δεν υπάρχει κανένα. Και σε όλη την Αττική είναι 6
dkstopo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 αν θα έχεις ένα μόνο αυτοκίνητο το κριτήριο είναι μονο ενα. Πάρε αυτό που γουσταρεις όχι την λογικη επιλογή. Οσο περισσότερο περνας μαζι του τοσο περισσότερο πρεπει να σαρεσει, σαν να διαλέγεις γυναίκα ενα πραγμα, εκτός αν εχεις πολλά.... ακριβως το ιδιο ισχύει. Ελπίζω να βοηθησα περισσότερο από όλους τους αλλους. Και μη μασας τα γούστα πληρώνονται 1
Redragon7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Με 4.000 παραπάνω (πριν τα παζάρια) παίρνεις το καινούργιο Civic του κουτιού με ζελατινες και δεν ασχολείσαι άλλο. Αλλιώς μεταχειρισμένο 7-8 Κ και τα ρέστα δικά σου.. 1
mp123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, jmmys είπε Φυσικα και δεν ειναι μαλακες.Ο καθενας οτι του αρεσει. Όποιος δεν έχει την ίδια άποψη με εσένα είναι ψωνιο;Προφανώς ναι. Ανάλογα τι αμάξι θα πάρει.Υπαρχουν αμαξια 10αετιας που στοίχιζαν τα τριπλάσια από τα αμαξάκια που παίρνεις εσυ και υπερτερούν στα πάντα από τα καινούρια μικρά. Χαλάρωσε λίγο και άσε τους χαρακτηρισμούς επειδη δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ και δεν γουστάρουν να σκάσουν 15 χιλιάρικα για να πάρουν ένα καινούριο κουβαδακι.Γουστο και καπέλο τους όπως και εσύ που έχεις άλλο σκεπτικό.Δικαιωμα σου. Μήπως είσαι μάντρας και πουλάς μτχ αυτοκίνητα ; δεν εξηγητε αλλιώς.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω γραψει πολλες φορες τι δουλεια κανω και τι αυτοκινητα έχω. Όχι δεν έχω καμμία σχέση με εμπόριο αυτοκινήτων. Βγάζεις πάντα δικά σου συμπερασματα χωρίς να γνωρίζεις τίποτα.Γινεσαι εριστικός και ειρωνας με οτιδήποτε δεν είναι της άποψης σου. Αλλά εντάξει στο auto moto του insomnia είμαστε,δεν περιμένω και ιδιαιτερη αντικειμενοτητα. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από jmmys
mp123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, jmmys είπε Εχω γραψει πολλες φορες τι δουλεια κανω και τι αυτοκινητα έχω. Όχι δεν έχω καμμία σχέση με εμπόριο αυτοκινήτων. Βγάζεις πάντα δικά σου συμπερασματα χωρίς να γνωρίζεις τίποτα.Γινεσαι εριστικός και ειρωνας με οτιδήποτε δεν είναι της άποψης σου. Αλλά εντάξει στο auto moto του insomnia είμαστε,δεν περιμένω και ιδιαιτερη αντικειμενοτητα. Έλα τώρα παρεξηγήθηκες.πλακα κάνω.δεν πάει να πάρει ο καθένας ότι θέλει.λεφτα του είναι.συζητηση κάνουμε να περνάει και λίγο η ώρα.εμενα αυτές είναι οι απόψεις μου.αν και μπορώ ανετοτατα ένα αυτοκίνητο 30 40K δεν το κάνω ( και εγώ έχω πει τι δουλειά κάνω) .εδώ είμαστε να περνάει η ώρα.ουτε τσακωμους ούτε τίποτα. Υ.γ Στην δουλειά μου το τελευταίο αυτοκίνητο που έχουν ειναι τουλαχιστον 30K.μονο τις 3 γερμανικές μάρκες.εγω δεν τα δίνω. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από mp123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα