Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 χτες 2 περιστατικα... Επεστρεφα από ένα χωριο κοντα στην Ναυπακτο το μεσημερι και με πιανει η καταιγιδα πριν την Λιβαδεια. Πολύ ασχημη, πηγαίναμε με 20-30 χλμ και δεν ειχες ορατοτητα στα 5 μετρα. Καποιοι δεν αναψαν καν τα φωτα και καποιοι αλλοι καναν προσπερασεις στον επαρχιακο δρομο που εχει μια λωριδα πηγαινε και μια ελα...Απιστευτο απλα. Μολις εφτασα Αθηνα όμως και ο καιρος ηταν καλος, ειδα ένα ωραιο τρικαβαλο σε βεσπα. Στην μεση ο μπαμπας, πισω η μαμα και μπροστα η κορουλα. Φορουσε και κρανος αρα μαλλον την ανεβαζει συχνα και θελει να είναι ασφαλης… Τι να πει κανεις.
nyne Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Παντως πρεπει να βγαλουν μια διαφημηση να μαθουν οι οδηγοι τι σημαινει το πορτοκαλι παλλομενο .Προχθες περναω απο κεντρικο δρομο απο διαβαση με πρασινο για εμενα(πεζος).Απο δεξια μου κ στριβωντας δεξια (για αυτον) με παλλομενο πορτοκαλι βελακι περναει ενα ιχ την ωρα που διασχιζω τη διαβαση και εχει το θρασος να μου κορναρει για να περπατησω γρηγοροτερα,τον κοιταω γκαζωνει και με προσπερναει με ταχυτητα .Ειναι φοβερο ουδεις γνωριζει οτι σημαινει στοπ και οτι περνας με προσοχη.Πρεπει καποτε να καταλαβουμε οτι ο δρομος δεν ειναι για επιδειξη,οτι κινδυνευουμε καθε φορα οταν οδηγουμε ειτε να χτυπησουμε καποιον ειτε να μας χτυπησει καποιος. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Η πλειοψηφία των Ελλήνων οδηγών δεν ξέρει ότι ο πεζός έχει προτεραιότητα οταν έχει πρασινο στη διάβαση φαναριου. Μου έχει τύχει σε διάβαση πεζών με ταμπέλες να κάνουν κρα ότι είναι διάβαση,να σταματήσω να περασει μητέρα με καροτσάκι μωρού και ένα γιδι πάει να με προσπεράσει,του βγάζω χέρια,κόρνες,ευτυχώς σταματησε μπροστα στη γυναικα,άκουσε τα βρισίδια από τον γύρω κόσμο. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από jmmys
adi32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Τις διαβάσεις πεζών πολλά ζώα δεν τις σέβονται και περνάνε και αέρα με κόκκινο. Υπάρχουν όμως και πεζοί που τους δίνεις προτεραιότητας να περάσουν κόβοντας τους πίσω σου και αυτοί περνάνε με το πάσο τους μιλώντας στο κινητό ή χαζογελώντας με τους φίλους τους.
teddy71 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Στις 16/7/2019 στις 5:31 ΜΜ, adi32 είπε Τις διαβάσεις πεζών πολλά ζώα δεν τις σέβονται και περνάνε και αέρα με κόκκινο. Υπάρχουν όμως και πεζοί που τους δίνεις προτεραιότητας να περάσουν κόβοντας τους πίσω σου και αυτοί περνάνε με το πάσο τους μιλώντας στο κινητό ή χαζογελώντας με τους φίλους τους. Πολυ σωστα! Γενικά ενα μεγαλος των ελληνων ειτε ως οδηγοι, ανεξαιρετου αριθμου τροχων, ειτε ως πεζοι ειναι εντελως μοσχαρια. Πασχουμε απο άκρατο εγωισμο ή αλλιως στα νεολληνικα "σταρχιδισμο" οπου ειτε ως πεζοι ειτε ως οδηγοι θεωρουμε οτι ΕΜΕΙΣ εχουμε προτεραιοτητα και οτι μονο ΕΜΕΙΣ βιαζομαστε και οι ΑΛΛΟΙ μπορουν να περιμενουν...
A10B Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 3/7/2019 στις 7:49 ΜΜ, charilaos είπε Οπότε να συμπληρώσω στο ποστ σου, με την ασφάλεια πάντα να επιλέγουμε και νομική προστασία Αυτό πίστευα και εγώ, για αυτό και είχα για πάνω από δέκα χρόνια νομική προστασία της DAS μαζί με την ασφάλεια μου. Όμως τη μια και μόνο φορά που τους χρειάστηκα έπειτα από το διάστημα αυτό, διαπίστωσα πως όχι απλά έχανα τα χρήματα μου τόσα χρόνια αλλά και το χρόνο μου με αναρίθμητα τηλέφωνα και επισκέψεις στα γραφεία τους και επιπλέον κινδύνευα να χάσω μια «δεμένη» υπόθεση από δική τους όπως αποδείχτηκε ξεκάθαρα, υπαιτιότητα. Τελικά έβαλα δικό μου δικηγόρο με έξτρα κόστος φυσικά, έκανα τη δουλειά μου άμεσα και σωστά και φυσικά αμέσως μετά ακύρωσα όλα μου τα συμβόλαια μαζί τους.
jimmy213 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, A10B είπε Αυτό πίστευα και εγώ, για αυτό και είχα για πάνω από δέκα χρόνια νομική προστασία της DAS μαζί με την ασφάλεια μου. Όμως τη μια και μόνο φορά που τους χρειάστηκα έπειτα από το διάστημα αυτό, διαπίστωσα πως όχι απλά έχανα τα χρήματα μου τόσα χρόνια αλλά και το χρόνο μου με αναρίθμητα τηλέφωνα και επισκέψεις στα γραφεία τους και επιπλέον κινδύνευα να χάσω μια «δεμένη» υπόθεση από δική τους όπως αποδείχτηκε ξεκάθαρα, υπαιτιότητα. Τελικά έβαλα δικό μου δικηγόρο με έξτρα κόστος φυσικά, έκανα τη δουλειά μου άμεσα και σωστά και φυσικά αμέσως μετά ακύρωσα όλα μου τα συμβόλαια μαζί τους. Στην κάλυψη απ' την DAS, μπορείς να βάλεις δικό σου δικηγόρο και τα δικαστικά έξοδα πληρώνονται απ' αυτούς (την αμοιβή του δικηγόρου την κανονίζεις μαζί του). Αυτό έχουμε κάνει σε μια υπόθεση που έχουμε. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από jimmy213
A10B Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 @ jimmy213 Ναι μπορείς υπάρχει η δυνατότητα αυτή. Όμως το ποσό της αμοιβής του το καθορίζουν αυτοί. […] ΑΡΘΡΟ 2: Έκταση ασφαλιστικών παροχών 1. Ο ασφαλιστής αναλαμβάνει: α. την καταβολή της αμοιβής ενός δικηγόρου, με βάση το Παράρτημα Ι του Ν.4194/2013 ή οιαδήποτε αναπροσαρμογή αυτού με νεωτέρα νομοθετική ρύθμιση. Κατά την κρίση του ασφαλιστή είναι δυνατή η εφαρμογή του αρ.58 παρ.1,2 του Ν.4194/2013, όπου και σε αυτήν την περίπτωση η αμοιβή δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη της καθοριζόμενης στο Παράρτημα Ι του Ν.4194/2013. 2. Ο ασφαλιστής δεν καταβάλλει εκείνα τα έξοδα ή/και τέλη, ή/και αμοιβές στις περιπτώσεις: α. εξώδικου και μόνον συμβιβασμού, που δεν είναι ανάλογα του επιτευχθέντος συμβιβασμού, χωρίς την προηγούμενη έγκριση του ασφαλιστή. β. που αν δεν υπήρχε ασφάλιση Νομικής Προστασίας, είναι ή θα ήταν υποχρεωμένος να καταβάλλει τρίτος. δ. που αφορούν εξώδικες πραγματογνωμοσύνες. ε. που από τη φύση τους δεν είναι δικαστικές, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, τα έξοδα και αμοιβές για εγγραφή υποθηκών ή προσημειώσεων, τα έξοδα δημοσιεύσεων για επιδόσεις σε αντιδίκους αγνώστου διαμονής, κ.λπ. […] https://das.gr/νομική-προστασία/γενικοί-όροι-ασφάλισης/ Προσωπικά όσο και αν έψαξα σε έναν μεγάλο κύκλο γνωστών ανθρώπων δεν βρήκα κάποιον αξιόπιστο να το δεχτεί αυτό και τους λοιπούς περιορισμούς που θέτουν. Και δεν διαφωνώ καθόλου μαζί τους. Ελεύθεροι επαγγελματίες είναι και έχουν δικαίωμα ειδικά το ποσό της αμοιβής τους να το καθορίζουν αυτοί ανάλογα με τη φήμη και την ικανότητα τους και όχι κάποια άλλη εταιρία. Από την άλλη επειδή η εταιρία αυτή είχε κάνει τόσο μεγάλα και παιδαριώδη λάθη ακόμα και για κάποιον που δεν είναι νομικός, ήταν αδύνατον να τους εμπιστευτώ ξανά και να συνεχίσω οποιαδήποτε συνεργασία μαζί τους. Έτσι με την επιλογή μου αυτή και τη δουλεία μου έκανα άμεσα και σωστά και δεν το μετάνιωσα ποτέ.
Ntinaras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Τη περασμενη βδομαδα παραλιγο να τρακαρω 2 φορες μεσα σε 20 λεπτα στην ιδια διασταυρωση φαναριων, επειδη ειχε προβλημα το φαναρι και αναψαν ολα πρασινα! Αναβει το δικο μου πρασινο και βλεπω τον απεναντι να περναει (φανταστηκα με κοκκινο) και με μουτζωσε κιολας , και μαλιστα περασε και η διπλανη του Στην επιστροφη παλι το ιδιο Η ειρωνια ειναι οτι εχω dashcam μεσα στο αμαξι και οταν πηγα σπιτι να τσεκαρω ξανα τα βιντεο, ειχε χαλασει η καρτα μνημης. Ευτυχως που δεν τρακαρα γιατι θα ειαχμε μπλεξει ασχημα
primeragt Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Τη περασμενη βδομαδα παραλιγο να τρακαρω 2 φορες μεσα σε 20 λεπτα στην ιδια διασταυρωση φαναριων, επειδη ειχε προβλημα το φαναρι και αναψαν ολα πρασινα! Αναβει το δικο μου πρασινο και βλεπω τον απεναντι να περναει (φανταστηκα με κοκκινο) και με μουτζωσε κιολας , και μαλιστα περασε και η διπλανη του Στην επιστροφη παλι το ιδιο Η ειρωνια ειναι οτι εχω dashcam μεσα στο αμαξι και οταν πηγα σπιτι να τσεκαρω ξανα τα βιντεο, ειχε χαλασει η καρτα μνημης. Ευτυχως που δεν τρακαρα γιατι θα ειαχμε μπλεξει ασχημα Καλα πολυ κουφη η περιπτωση σου. Αντε να αποδειξετε μετα οτι δεν ειστε ελεφαντες και φταιει ο δημος η ο οποιος οργανισμος (εμμεσα προφανως).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα