Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Black Demis είπε

τότε αφου είσαι κατά υπάρχουν δυο περιπτώσεις λογικες

1. εχεις καλύτερη λύση (δεν θα ήταν κακό να την πεις εδώ) (μην πεις τπτ τροχονόμοι σε κάθε διασταύρωση δρόμο , δρομάκι και στενό δεν είναι εφικτό από κάθε άποψη)

2. είσαι υπέρ στο να πεθαίνει ο κόσμος

btw σήμερα είδα κάτι κουλό βγαινει μια 50+ με ένα μικρο suv μιλάει στο τηλέφωνο οργισμένη  περνάει το στοπ κοπανάει ένα μηχανάκι που ήταν αριστερά της και προχωράει σαν να μην έγινε κάτι (δεν άλλαξε καν το πρόσωπο της) ένας που ήταν κοντά με ένα getz την κυνηγάει και γυρνάει αυτοκίνητο μπροστά της αυτή ούτε καν κόβει και τον κοπανάει και σταματάει (της έσβησε  το αυτοκίνητο)
βγαινει έξω πετάει κινιτο κάτω και ουρλιάζει τι δικαίωμα εχεις να με κόβεις θα σε κάνω ........ ............ ........ αυτός λέει να χτύπησες μηχανάκι άνθρωπος  είναι κάτω χτύπησες εμένα κλπ αυτή στα @@ μου εχω εχω δικά μου προβλήματα με σας θα ασχολούμαι???? μπήκε στο αυτοκίνητο της με την τρίτη προσπάθεια πήρε μπρος και έφυγε και τα αφίσε ολα εκει όπως ηταν...............................................

Τα suv είναι η μόδα της εποχής. 

Εχω ακούσει από πολλές ότι τους παίρνει ο άντρας τους suv για να είναι ψηλό και να μη σκοτωνονται όταν το στουκαρουν από δω κι από κει. 

Αν δεις γυναίκα με suv jeep κλπ από μακρυά.

• Like 2
  • Confused 2
  • Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, adi32 είπε

Τα suv είναι η μόδα της εποχής. 

Εχω ακούσει από πολλές ότι τους παίρνει ο άντρας τους suv για να είναι ψηλό και να μη σκοτωνονται όταν το στουκαρουν από δω κι από κει. 

Αν δεις γυναίκα με suv jeep κλπ από μακρυά.

το εβλεπα και νόμιζα οτι  εβλεπα ταινια..........

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mp123 είπε

Υ.γ προσέξτε λίγο τα δίκυκλα.δεν είναι κακό.

Υπάρχει απόφαση Άρειου Πάγου για τα δίκυκλα, πρέπει να περιμένουν πάντα από πίσω. Οι οδηγοί των δικύκλων που κινούνται μεταξύ των διακεκομμένων διαχωριστικών λωρίδων κυκλοφορίας ευθύνονται για πιθανό τροχαίο ατύχημα, και όχι τα αυτοκίνητα που κινούνται στον χώρο των λωρίδων κυκλοφορίας.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Υπάρχει απόφαση Άρειου Πάγου για τα δίκυκλα, πρέπει να περιμένουν πάντα από πίσω. Οι οδηγοί των δικύκλων που κινούνται μεταξύ των διακεκομμένων διαχωριστικών λωρίδων κυκλοφορίας ευθύνονται για πιθανό τροχαίο ατύχημα, και όχι τα αυτοκίνητα που κινούνται στον χώρο των λωρίδων κυκλοφορίας.

ανάμεσα οχι άλλα μπορείς να κάνεις κάτι ωραίες προσπεράσεις από λωρίδα σε λωρίδα που επιτρέπετε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/7/2019 στις 12:26 ΜΜ, eliasjuve είπε

Εγώ βγάζω αριστερό φλας και κόβω για να στρίψω να μπω σπίτι μου και με προσπερνάνε τα ζωντανά. Έχει φρικάρει ο κόσμος από τα προβλήματα.

Αυτό με την κρίση και τα προβλήματα είναι πλέον πρόσχημα για τα πάντα. Ακόμη και φόνο να κάνει κάποιος δικαιολογείται.

Λες και πριν από την κρίση ήμασταν οι καλύτεροι οδηγοί.

Αντιθέτως σήμερα βλέπω ότι τρέχουν λιγότερο λόγω της ανόδου των τιμών στην βενζίνη.

Επί του θέματος, συνήθως το καλοκαίρι, συνδυάζεται με διακοπές, περισσότερα ταξίδια, περισσότεροι άνθρωποι στους δρόμους, περισσότερο αλκοολ κλπ. Ολα αυτά συνεπάγονται περισσότερα ατυχήματα.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Black Demis είπε

τότε αφου είσαι κατά υπάρχουν δυο περιπτώσεις λογικες

1. εχεις καλύτερη λύση (δεν θα ήταν κακό να την πεις εδώ) (μην πεις τπτ τροχονόμοι σε κάθε διασταύρωση δρόμο , δρομάκι και στενό δεν είναι εφικτό από κάθε άποψη)

2. είσαι υπέρ στο να πεθαίνει ο κόσμος

btw σήμερα είδα κάτι κουλό βγαινει μια 50+ με ένα μικρο suv μιλάει στο τηλέφωνο οργισμένη  περνάει το στοπ κοπανάει ένα μηχανάκι που ήταν αριστερά της και προχωράει σαν να μην έγινε κάτι (δεν άλλαξε καν το πρόσωπο της) ένας που ήταν κοντά με ένα getz την κυνηγάει και γυρνάει αυτοκίνητο μπροστά της αυτή ούτε καν κόβει και τον κοπανάει και σταματάει (της έσβησε  το αυτοκίνητο)
βγαινει έξω πετάει κινιτο κάτω και ουρλιάζει τι δικαίωμα εχεις να με κόβεις θα σε κάνω ........ ............ ........ αυτός λέει να χτύπησες μηχανάκι άνθρωπος  είναι κάτω χτύπησες εμένα κλπ αυτή στα @@ μου εχω εχω δικά μου προβλήματα με σας θα ασχολούμαι???? μπήκε στο αυτοκίνητο της με την τρίτη προσπάθεια πήρε μπρος και έφυγε και τα αφίσε ολα εκει όπως ηταν...............................................

Απλα τα πραγματα, κανεις την αποκτηση διπλωματος πολυ δυσκολη, και σε περιπτωση οποισαδηποτε παραβασης, αφαιρεση διπλωματος για 1 χρονο.

Στρωνουν ολοι κωλο, και αδειαζουν και οι δρομοι απο την κινηση

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Απλα τα πραγματα, κανεις την αποκτηση διπλωματος πολυ δυσκολη, και σε περιπτωση οποισαδηποτε παραβασης, αφαιρεση διπλωματος για 1 χρονο.

Στρωνουν ολοι κωλο, και αδειαζουν και οι δρομοι απο την κινηση

ξέρω αρκετά άτομα που είναι super οδηγοί άλλα οδιγανε όπως νάνε

γιατί το λέω super όταν πάνε γερμάνια κλπ (μαζί πάμε με αυτά τα δυο άτομα) οδηγανε σαν να είναι robot απλά ΤΕΛΕΙΑ με το που έρθουν στην Ελλάδα βγαινει διάολος από μέσα τους ούτε φλας ούτε προσοχή αλλάζουν λωρίδες το κοκαλώνουν στο άκυρο επειδή είδαν κάτι σε ένα μαγαζί,  ανάποδα στο ρεύμα, βρίζουν κλπ κλπ

κάποια φάση ρωτάω γιατί τόσο μεγάλη διαφορά ? και μου λέει ο άλλος εδώ είμαι χύμα κάνω ότι γουστάρω εκεί από κάθε κολοσπιτο κάθε κολόνα σε γράφει camera δεν είμαι μα....ς να κανω μαλ....ς

άλλα πόσα άτομα ξέρω ότι είναι πολλοί καλοί οδηγοί και οδηγανε χωρίς να κοιτάνε δεξιά και αριστερά με το κινιτο στο χέρι κλπ γιατί απλά δεν τους νοιάζει (η απάντηση ήταν ε και τι θα μου κάνουν)

συμπέρασμα? ο ελληνας θέλει και από έναν μπάτσο από πίσω του η παντού καμερες στους δημόσιους δρόμους τι ωραία στην γερμανια κλπ όταν πάνε γίνονται υπόδειγμα πολίτη γιατί εκεί παντού σε γραφεί καμερουλα και παντού έχει μπάτσο..........

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως καμμία μείωση αυτοκινήτων λογω κρίσης είδα.Αντιθετως.

12 λεπτά πριν, Black Demis είπε

ξέρω αρκετά άτομα που είναι super οδηγοί άλλα οδιγανε όπως νάνε

γιατί το λέω super όταν πάνε γερμάνια κλπ (μαζί πάμε με αυτά τα δυο άτομα) οδηγανε σαν να είναι robot απλά ΤΕΛΕΙΑ με το που έρθουν στην Ελλάδα βγαινει διάολος από μέσα τους ούτε φλας ούτε προσοχή αλλάζουν λωρίδες το κοκαλώνουν στο άκυρο επειδή είδαν κάτι σε ένα μαγαζί,  ανάποδα στο ρεύμα, βρίζουν κλπ κλπ

κάποια φάση ρωτάω γιατί τόσο μεγάλη διαφορά ? και μου λέει ο άλλος εδώ είμαι χύμα κάνω ότι γουστάρω εκεί από κάθε κολοσπιτο κάθε κολόνα σε γράφει camera δεν είμαι μα....ς να κανω μαλ....ς

άλλα πόσα άτομα ξέρω ότι είναι πολλοί καλοί οδηγοί και οδηγανε χωρίς να κοιτάνε δεξιά και αριστερά με το κινιτο στο χέρι κλπ γιατί απλά δεν τους νοιάζει (η απάντηση ήταν ε και τι θα μου κάνουν)

συμπέρασμα? ο ελληνας θέλει και από έναν μπάτσο από πίσω του η παντού καμερες στους δημόσιους δρόμους τι ωραία στην γερμανια κλπ όταν πάνε γίνονται υπόδειγμα πολίτη γιατί εκεί παντού σε γραφεί καμερουλα και παντού έχει μπάτσο..........

Δεν οδηγούν σαν ρομποτ,αλλά με λογική,γι'αυτό και δεν υπάρχει όριο ταχύτητας σε πολλες Autobahn,και σέβονται σε συντριπτική πλειοψηφία τον ΚΟΚ,

Ελλάδα γίνεται το αντίστροφο.

Όταν ένας Έλληνας οδηγήσει στο Κάιρο θα νοιώσει όπως ένας γερμανός στην Ελλάδα. 

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jmmys είπε

Εγώ πάντως καμμία μείωση αυτοκινήτων λογω κρίσης είδα.Αντιθετως.

Δεν οδηγούν σαν ρομποτ,αλλά με λογική,γι'αυτό και δεν υπάρχει όριο ταχύτητας σε πολλες Autobahn,και σέβονται σε συντριπτική πλειοψηφία τον ΚΟΚ,

Ελλάδα γίνεται το αντίστροφο.

το κάνουν για έναν και μόνο λόγο γιατί αν κάνουν μα.....α παντού καταγράφετε και θα τους έρθει πολύ παχύ πρόστιμο

το να βλέπεις το ίδιο άτομο να οδηγάει τόσο διαφορετικά από χώρα σε χώρα με ξεπερνάει πάντως και μου δίνει να καταλάβει πόσο στα λαμογια  είμαστε εμείς η Έλληνες οταν δεν υπάρχει τιμωρία

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου έχω οδηγήσει Γερμανία 20 χρόνια.

Δεν υπάρχουν παντού κάμερες,υπάρχει οδηγική παιδεία και νοοτροπία.

Στην Ελλάδα είναι αλλιώς.Δεν αλλάζει προς το παρών.

Και τα πρόστιμα έχουν λογική εκεί.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jmmys είπε

Φίλε μου έχω οδηγήσει Γερμανία 20 χρόνια.

Δεν υπάρχουν παντού κάμερες,υπάρχει οδηγική παιδεία και νοοτροπία.

Στην Ελλάδα είναι αλλιώς.Δεν αλλάζει προς το παρών.

Και τα πρόστιμα έχουν λογική εκεί.

για αυτό έρχονται εδώ Γερμανοί και οδηγανε σαν ουραγκοτάγκοι............ εκεί δεν πετάνε ούτε σκουπηδακι εδώ σαν γουρούνια είναι (κέντρο δουλεύω βλέπω μπόλικα)

δεν είναι παιδεία (παιδεία την έχουν ελάχιστοι άνθρωποι περισσότεροι είναι.............) είναι ότι φοβούνται τους νόμους και την εκτέλεση του νόμου εκεί και το αντίθετο εδώ

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, bexonu είπε

πως τα κατάφερες σε 2 γραμμες να αντικρουσεις τον εαυτο σου? απο τη μια εχουμε παρα πολλα αμαξια και απο την αλλη εχει πεσει απειρος φορος για να γινει η μειωση τους... λογο φορων οι οικογένειες πια εχουν 1 αμαξι οχι 2-3 οπως πριν κρισης

Μειώθηκε η κυκλοφορίας στους δρόμους; Τώρα έχουμε περισσότερο parking; Πού τα είδες αυτά;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Nikosmile είπε

Προσοχή σε αυτο. Ευθύνονται αν κινούνται πάνω στη διαχωριστική γραμμή, όχι αν κάνουν προσπέραση όπως κάνουν τα περισσότερα μηχανάκια.

Επίσης, αναφέρονται σε ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος. Δε τους λέει η απόφαση οτι δεν επιτρέπεται να κινούνται πάνω στη διαχωριστικη γραμμή.

Η απόφαση ειναι πολύ προσεγμένη. Αφενός ο δικαστής αναγνωρίζει πως το λάθος ειναι της μηχανής, αφετέρου, επειδή ξέρει οτι αν οι μηχανές κινούνται όπως τα αυτοκίνητα θα αυξηθεί το κυκλοφοριακό, δεν το απαγορεύει, αλλά ριχνει την ευθύνη στον οδηγό της μηχανής.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Στην προσπέραση ισχύει ότι και για τα ΙΧ, οι μηχανές δεν έχουν άλλο ΚΟΚ. Αλλά όλοι βάζουμε νερό στο κρασί μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα αυτό το ποστ και αντιλήφθηκα πως δεν είμαι ο μόνος που το παρατήρησε... Μετά από 17+ χρόνια οδήγησης, είχα ψιλοσοβαρό τρακάρισμα. Σταματημένος σε φανάρι, καρφώθηκε ένας νέοψ απο πίσω μου, κι εγώ στην μπροστινή μου, και εκείνη στον μπροστινό της... Όλα αυτά γιατί ο νέοψ ήθελε να είναι και πονηρίδης και να αλλάξει λωρίδα τελευταία στιγμή ώστε να στρίψει δεξιά στο φανάρι αποφεύγοντας την ουρά της δεξιάς λωρίδας (στο φανάρι λεωφ. Βάρης προς Καλύμνου για όσους ξέρουν, είναι κλασσικό σημείο πονηρίδηδων).

Επιστρέφω σπίτι, για να μάθω πως ταυτόχρονα, κυρία μεσαιομεγάλης ηλικίας παραβαίνοντας STOP έχει τρακάρει την αδερφή της γυναίκας μου. Και τώρα είμαστε και οι 2 σε ψαξίματα με τις ασφαλιστικές και συνεργεία για να φτιάξουμε τα αμάξια (ήδη σκεφτόμουν πόσο random μπορεί να είναι αυτά τα 2 γεγονότα, σε 2 ανθρώπους που δεν έχουν τρακάρει ποτέ ξανά)...

Απλά το καλοκαίρι καθώς βγαίνουν παγανιά και οι λιγότερο έμπειροι οδηγοί (τέλος σχολεία, σχολές, μπανάκια κτλ) σε συνδυασμό με την κίνηση περισσότερων ανθρώπων μεγάλης ηλικίας για τους ίδιους λόγους, οι κίνδυνοι αυξάνουν κατακόρυφα.

Ήθελα να καταλήξω στο γεγονός πως όσο προσεκτικός και να είσαι, πλέον τίποτα δεν σου εγγυάται πως θα την βγάλεις καθαρή, ειδικά αν είσαι αναγκασμένος όπως εγώ να κάνεις ~100χλμ τη μέρα για τη δουλειά σου. Είναι ζούγκλα εκεί έξω όπως προείπαν, και συμφωνώ με το φίλο παραπάνω που είπε πως τελικά καταλήγουμε πως ένα ιδιαιτέρως αυξημένο ποσοστό οδηγών είναι απλά ηλίθιοι, χωρίς παιδεία και αντίληψη για το τι σκατά κάνουν στο δρόμο. Απλά "σέρνονται" με τα οχήματά τους στους δρόμους, και κατά τύχη κάθε φορά καταφέρνουν και φέρνουν εις πέρας τα απαιτούμενα για να φτάσουν στον προορισμό τους χωρίς να τρακάρουν πουθενά ή να τραυματίσουν κανέναν.

Τι περιμένεις όμως σε μια χώρα που σου επιβάλει μήνες εκπαίδευσης (αν όχι χρόνια, δεν είμαι και σίγουρος) για άδεια security πχ (χωρίς να θέλω να μειώσω το επάγγελμα), αλλά αφήνει στην τύχη τους τα διπλώματα οδήγησης, επιτρέποντας με συνοπτικές διαδικασίες, ελάχιστα χρήματα (ή λάδωμα) και μηδαμινή εκπαίδευση (δεν συζητάω καν για το σύστημα αξιολόγησης, θα με πιάσουν τα γέλια).

Όλα στην τύχη τους.

• 0 γνώσεις
  • 0 παιδεία
  • 0 εκπαίδευση
  • 0 τρόποι
  • 0 σεβασμός στους υπόλοιπους πολίτες ή στους νόμους/κανόνες

Δεν είσαι ο μόνος που το παρατήρησες αρχηγέ. Εκεί έξω είναι ΖΟΥΓΚΛΑ.

Επεξ/σία από GooFysGR
  • Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...