Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ βγάζω αριστερό φλας και κόβω για να στρίψω να μπω σπίτι μου και με προσπερνάνε τα ζωντανά. Έχει φρικάρει ο κόσμος από τα προβλήματα.

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Αρα καμερες μονο ο,τι μας βολευει?

να κυνηγαμε μονο τις παρανομιες που μας βολευει.

Ας ξεκινήσουν με τις παρανομίες σε ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ δρόμους  που βολεύουν,και αυτές παρανομίες είναι,και μετά ας πάνε και στις άλλες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, charilaos είπε

Ίσως δε θα 'πρεπε να απαντήσω αλλά θα το κάνω.

Δε νομίζω πως τα πειρατικά προγράμματα αποτελούν απειλή για τη ζωή των συνανθρώπων μου...

Μιλάω για έλεγχο της κυκλοφορίας σε δημόσιο χώρο, εκεί όπου η ζωή σου εξαρτάται από το λάθος του άλλου. Έχω βαρεθεί να μιλάω για το προφανές.

Το θέμα είναι να μη γίνει η αρχή σε πολλά πράγματα. Διότι αν γίνει η αρχή, μας πήρε και μας σήκωσε μετά. Θα μας φαίνεται φυσιολογικό και η κάμερα μέσα στο σπίτι.

Περισσότερο στάθηκα στη φράση που είπες "δεν έχω κάτι να κρύψω" αυτή η φράση μου ανάβει τα λαμπάκια και πιστεύω όχι μόνο σε μένα αλλά και σε κάθε νοήμων ον. Εντάξει δεν υπάρχουν και πολλά....

Το θέμα είναι να εφαρμόζονται οι νόμοι.αλλιώς όσες κάμερες και να μπουνε δε θα αλλάξει κάτι

Κι εμένα με εξοργίζει όταν μιλάμε για προσωπικά δεδομένα σε δημόσιο δρόμο.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, jmmys είπε

Ας ξεκινήσουν με τις παρανομίες σε ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ δρόμους  που βολεύουν,και αυτές παρανομίες είναι,και μετά ας πάνε και στις άλλες.

Γιατι να μη παμε πρωτα σε αυτες που βολευουν εμενα, και μετα σε οσες βολευουν εσενα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Γιατι να μη παμε πρωτα σε αυτες που βολευουν εμενα, και μετα σε οσες βολευουν εσενα?

Γιατί δε λες την αποψη σου και την προταση σου για να βελτιωθεί η κατάσταση, παρα το πηγαίνεις γυρω γυρω? Βλέπω το ποιντ σου (που έχεις ποιντ) αλλα ακομη μια παρόμοια ερωτηση και έχεις "χάσει" το παιχνιδι (παρόλο που έχεις -και - ποιντ). πες την πρόταση/λυση σου ξεκάθαρα. Αφού βλεπεις πως ο αλλος δεν το πιανει. 

φιλικά ετσι. 

Υγ. Εδω που ειμαι, έχουν κάμερες παντού. Και κάμερες ταχύτητας, και κάμερες φαναριών, ακομη και αλλαγή λωρίδας χωρις φλας πιάνουν οι κάμερες τους. Τους καταγαμουν ολους (εχω φαει και εγω 1 πρόστιμο για ταχύτητα, πήγαινα 160 σε δρόμο μεχρι 140) και τα ατυχήματα εχουν μειωθεί στατιστικά. Συνεχίζουν να συμβαίνουν κυρίως απο αραβοφωνους πολίτες που εχουν μηδενική οδηγικη παιδεια (Αιγύπτιοι πουχου) αλλα ασφαλώς με μειωμένο ρυθμό. Τελικά, ειμαι υπερ των καμερων. 

Επεξ/σία από hexenlord
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Αφού όπως είπες έχεις ο ίδιος κάμερα στο αμάξι τι σε πειράζει να μπει και κάμερα στο δρόμο; 

Σοβαρά ρωτάω, πίστευα ότι θα ήσουν υπέρ.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, zio10 είπε

Αφού όπως είπες έχεις ο ίδιος κάμερα στο αμάξι τι σε πειράζει να μπει και κάμερα στο δρόμο; 

Σοβαρά ρωτάω, πίστευα ότι θα ήσουν υπέρ.

Δεν ειμαι κατα, αρκει να μπορω να χρησιμοποιω κι εγω καμερα οπου γουσταρω.

47 λεπτά πριν, hexenlord είπε

Γιατί δε λες την αποψη σου και την προταση σου για να βελτιωθεί η κατάσταση, παρα το πηγαίνεις γυρω γυρω? Βλέπω το ποιντ σου (που έχεις ποιντ) αλλα ακομη μια παρόμοια ερωτηση και έχεις "χάσει" το παιχνιδι (παρόλο που έχεις -και - ποιντ). πες την πρόταση/λυση σου ξεκάθαρα. Αφού βλεπεις πως ο αλλος δεν το πιανει. 

φιλικά ετσι. 

Υγ. Εδω που ειμαι, έχουν κάμερες παντού. Και κάμερες ταχύτητας, και κάμερες φαναριών, ακομη και αλλαγή λωρίδας χωρις φλας πιάνουν οι κάμερες τους. Τους καταγαμουν ολους (εχω φαει και εγω 1 πρόστιμο για ταχύτητα, πήγαινα 160 σε δρόμο μεχρι 140) και τα ατυχήματα εχουν μειωθεί στατιστικά. Συνεχίζουν να συμβαίνουν κυρίως απο αραβοφωνους πολίτες που εχουν μηδενική οδηγικη παιδεια (Αιγύπτιοι πουχου) αλλα ασφαλώς με μειωμένο ρυθμό. Τελικά, ειμαι υπερ των καμερων. 

Εγω θα μπορω να γραφω οποιον γουσταρω και οπου γουσταρω?

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε

Το θέμα είναι να μη γίνει η αρχή σε πολλά πράγματα. Διότι αν γίνει η αρχή, μας πήρε και μας σήκωσε μετά. Θα μας φαίνεται φυσιολογικό και η κάμερα μέσα στο σπίτι.

Περισσότερο στάθηκα στη φράση που είπες "δεν έχω κάτι να κρύψω" αυτή η φράση μου ανάβει τα λαμπάκια και πιστεύω όχι μόνο σε μένα αλλά και σε κάθε νοήμων ον. Εντάξει δεν υπάρχουν και πολλά....

Το θέμα είναι να εφαρμόζονται οι νόμοι.αλλιώς όσες κάμερες και να μπουνε δε θα αλλάξει κάτι

Κι εμένα με εξοργίζει όταν μιλάμε για προσωπικά δεδομένα σε δημόσιο δρόμο.

Έλα, αφού καταλαβαίνεις τι εννοώ. Μη βρίσκουμε αφορμές εκεί που δεν υπάρχουν.

Δεν είπα να βάλουμε όλοι GPS στο αυτοκίνητο που ανά πάσα στιγμή να εκπέμπει στην τροχαία που είμαστε και με πόσα χλμ/ώρα οδηγούμε. Φακέλωμα δλδ της ζωής μας.

Λέω σαφέστατα το εξής: Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα ασφάλειας που έχει 2 κλάδους νοσηρούς:

1. Κόσμος πεθαίνει καθημερινά άδικα

2. Δεν βλέπω να αλλάζουν οι νοοτροπίες παρά των καθημερινών ειδήσεων των θανάτων. Όλοι είμαστε σίγουροι ότι το πρόβλημα αυτό απασχολεί μόνο τους υπόλοιπους και όχι της δικής μας ζωής.

Δοκιμάστηκε ο Α' τρόπος και απέτυχε. Πρέπει και οφείλουμε να αλλάξουμε στρατηγική

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Δεν ειμαι κατα, αρκει να μπορω να χρησιμοποιω κι εγω καμερα οπου γουσταρω.

Εγω θα μπορω να γραφω οποιον γουσταρω και οπου γουσταρω?

η νομοθεσια που θα ισχυει για τον "αλλο" θα ισχυει και για σενα. Δεν μπορω να ξερω αν αυτο περιλαμβάνει τα "γουσταρω σου" και τα "γουστάρω του" γιατι δεν ειμαι στο μυαλό σου να ξεεω τι συμπεριλαμβανεις μεσα στο "τα γουστάρω μου". Αλλα αν μπουν κάμερες ναι, ο νομος οφείλει να ειναι ίδιος για ολους.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, hexenlord είπε

η νομοθεσια που θα ισχυει για τον "αλλο" θα ισχυει και για σενα. Δεν μπορω να ξερω αν αυτο περιλαμβάνει τα "γουσταρω σου" και τα "γουστάρω του" γιατι δεν ειμαι στο μυαλό σου να ξεεω τι συμπεριλαμβανεις μεσα στο "τα γουστάρω μου". Αλλα αν μπουν κάμερες ναι, ο νομος οφείλει να ειναι ίδιος για ολους.

Οφειλει, αλλα δεν προκειται να γινει ποτε.

Οποτε καταλαβαινεις γιατι δεν πρεπει να παμε στο "καμερες παντου" .

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Κανένα πρόβλημα,μαζί σου.

Δημοσ.

προφανώς δεν υπάρχει κανείς διαθέσιμος από την τροχαία για περιπολίες και μπλόκα

είναι όλοι απασχολημένοι να κάνουν τους τροχονόμους, δίνοντας τα σήματα που δίνουν τα φανάρια

• Sad 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ntinaras είπε

και Μια χαρά υπάρχουν "κάμερες" στο pc και σου λέει πχ η Microsoft ότι έχεις πειρατικά Windows ή το σδοε ότι είσαι παιδεραστης. 

Τα εγκλήματα στους δρόμους είναι πολύ πιο σημαντικά από το πειρατικό πρόγραμμα και οφείλει το κράτος να προστατεύει τη ζωή μου από τους δολοφόνους των δρόμων. 

Σήμερα φτάνω στα διόδια και βλέπω αυτοκίνητο σαράβαλο μπροστά να ακουμπάει στο έδαφος. Αφού περιμέναμε πίσω του 5 λεπτά να καταφέρει να πληρώσει και να περάσει τη μπάρα το περνάω και βλέπω να το οδηγει γέρος 250 ετών που είχε πεθάνει και δεν το ήξερε. 

Τέτοια οχήματα κυκλοφορούν στις εθνικές οδούς χωρίς κανένα έλεγχο 

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν εχει άμεση σχέση με το θέμα αλλά θα το πω μιας και γίνεται συζήτηση: μόνο εγω έχω παρατηρήσει διαφορα σημεία στην Αθηνα όπου έχουν μπει νεα φανάρια (αντικατέστησαν τα παλιά) και τα οποία φέγγουν πολύ καλύτερα τη νύχτα αλλά την μέρα, όταν τα χτυπάει ο ήλιος ΔΕΝ φαίνεται το τι δείχνουν; Το τελευταίο 3μηνο περίπου αυτό... 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, adi32 είπε

και Μια χαρά υπάρχουν "κάμερες" στο pc και σου λέει πχ η Microsoft ότι έχεις πειρατικά Windows ή το σδοε ότι είσαι παιδεραστης. 

Τα εγκλήματα στους δρόμους είναι πολύ πιο σημαντικά από το πειρατικό πρόγραμμα και οφείλει το κράτος να προστατεύει τη ζωή μου από τους δολοφόνους των δρόμων. 

Σήμερα φτάνω στα διόδια και βλέπω αυτοκίνητο σαράβαλο μπροστά να ακουμπάει στο έδαφος. Αφού περιμέναμε πίσω του 5 λεπτά να καταφέρει να πληρώσει και να περάσει τη μπάρα το περνάω και βλέπω να το οδηγει γέρος 250 ετών που είχε πεθάνει και δεν το ήξερε. 

Τέτοια οχήματα κυκλοφορούν στις εθνικές οδούς χωρίς κανένα έλεγχο 

Το οτι ειναι πιο σημαντικα ειναι δεδομενο, αλλα το οτι ειναι πιο σημαντικα δεν εχει διαφορα στο αν θα ασχοληθουμε η οχι, αλλα στην βαρυτητα της ποινης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...