adi32 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δε χρειάζεται να μπούμε σε τόσα έξοδα για να μπουν κάμερες παντού. Το ειπα και παραπάνω. Συμβατικά αυτοκίνητα να γυρίζουν την Αθήνα και να καταγράφουν ώστε όλοι να φοβούνται να κάνουν το παραμικρό. Πριν 2 χρονια ερχόταν κάθε μέρα περιπολικο και έγραφε τα παράνομα παρκαρισμένα. Τώρα τα παρατάνε όπου βρουν και ακόμα και να φωνάξεις το 100 δεν έρχεται κανείς 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Ή μπορούν να τους στήσουν σε κομβικά σημεία και να κόβουν κίνηση Το να βγάζεις αστυνομικούς στο δρόμο για "περιπολία" για όλες τις παραβάσεις του ΚΟΚ είναι μια τρύπα στο νερό. Πρώτον χρειάζεσαι τεράστια αποθέματα σε προσωπικό, που η Αστυνομία δεν έχει, δεύτερον πολλές παραβάσεις γίνονται σε άκυρες ώρες που δε μπορείς να έχεις κόσμο συνέχεια έξω και τρίτον αν ο Αστυνομικός που βγαίνει περιπολία γράφει Ο,ΤΙ δει, δε θα κάνει ούτε 5χλμ κατα τη διάρκεια της βάρδιας του. Οπότε μπορεί να τρώει την ώρα του να γράφει ένα παράνομα παρκαρισμένο που δεν εμποδίζει πραγματικά και 500μ παρακάτω να γίνει μακελειό απο ένα καμένο κόκκινο. Καλύτερα να βάλεις μια κάμερα στην Κατεχάκη και να έχεις 10 άτομα να καταγράφουν ποιοι μιλάνε στο κινητό (από το feed της κάμερας) παρά να βγάλεις τους ντετέκτιβ έξω να κατασκοπεύουν ποιοι παραβιάζουν τον ΚΟΚ.
adi32 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι κάμερες θα ήταν πολύ καλό να υπάρχουν και κυρίως για ληστείες εγκλήματα στους δρόμους αλλά είναι πολύ δαπανηρό χρονοβόρο και δεν πρόκειται να γίνει. Ακόμα και 10 περιπολικά να γυρίζουν τυχαίες ώρες και να πάνε μπιλιετακια σε 300 άτομα θα κάνει τους υπόλοιπους να χεστουν. Επίσης θα αφαιρεθούν χιλιάδες διπλώματα από τα επικίνδυνα ζώα που κυκλοφορούν και θα ησυχάσουμε Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από adi32 1 2
Black Demis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Alex2020 είπε Έχει γίνει στ εξωτερικό με απαράδεκτα αποτελέσματα και συνεχόμενα κακόβουλες λάθη Γιαννάκη παίρνουν τις αμοιβές τοτε μια μοναδική λύση έμεινε cameres παντου ΜΑ ΠΑΝΤΟΥ σε κάθε τι και κλήσεις αυτόματα έρχονται σπίτι και γενικά κλήσεις πρέπει να είναι μόνο για παρκάρισμα και πολύ light πράγματα για όλα τα άλλα αφαίρεση διπλώματος 1
Alex2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 23 λεπτά πριν, Black Demis είπε τοτε μια μοναδική λύση έμεινε cameres παντου ΜΑ ΠΑΝΤΟΥ σε κάθε τι και κλήσεις αυτόματα έρχονται σπίτι και γενικά κλήσεις πρέπει να είναι μόνο για παρκάρισμα και πολύ light πράγματα για όλα τα άλλα αφαίρεση διπλώματος Αν γινόμουνα πρωθυπουργός για μια μέρα 🤣🤣🤣🤣 θα ψήφιζα νόμο για αφαίρεση διπλώματος για 5 χρόνια για χρήση κινητού . 2 1
όσο ζω Μαζώ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Στις 6/7/2019 στις 12:04 ΠΜ, mp123 είπε Για όλα φταίνε οι γυναίκες που τα πετάνε όλα έξω το καλοκαίρι.οποτε οδηγώ το σκούτερ δεν μπορώ να οδηγήσω.γυριζω κεφάλι με αυτά που βλέπω.το ωραίο το θαυμάζεις.( με το αμάξι δεν κοιτάζω γιατί έχω τον μπαμπούλα μέσα). το ποστ εναφερθηκε για σεξιστικο ρατσισμο και αντιγραφο της αγωγης σταλθηκε ταχυδρομικως και στον Μπαμπούλα
charilaos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Πάντως και εγώ συμφωνώ για όποιο από τα δύο. Είτε κάμερες σε κομβικά σημεία είτε αστυνομικοί/τροχαία να περιπολούν. Δε θα με ένοιαζε κάμερα να καταγράφει πχ. τη Συγγρού ή την Αλεξάνδρας ή την Κηφισού σε όλο το ύψος της. Δεν έχω κάτι να κρύψω σχετικά πχ. με τον τρόπο που οδηγώ. Τώρα όπου ακούς τον αντίλογο για προσωπικά δεδομένα και άλλα τέτοια νομικίστικα, τι να πω, μην περιμένετε να δείτε άκρη και βελτίωση. Γενικώς έχει μπερδευτεί η έννοια της ελευθερίας με την ασυδοσία. Ειδικά όσον αφορά τα τροχαία με τους τόσους θανάτους και αναπηρίες είμαι αμείλικτος. Τιμωρίες όσο πιο αυστηρές γίνεται και παρακολούθηση 24/7 ώστε να σπάσει ο ψευτοτσαμπουκάς. 3
Ntinaras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 37 λεπτά πριν, charilaos είπε Πάντως και εγώ συμφωνώ για όποιο από τα δύο. Είτε κάμερες σε κομβικά σημεία είτε αστυνομικοί/τροχαία να περιπολούν. Δε θα με ένοιαζε κάμερα να καταγράφει πχ. τη Συγγρού ή την Αλεξάνδρας ή την Κηφισού σε όλο το ύψος της. Δεν έχω κάτι να κρύψω σχετικά πχ. με τον τρόπο που οδηγώ. Τώρα όπου ακούς τον αντίλογο για προσωπικά δεδομένα και άλλα τέτοια νομικίστικα, τι να πω, μην περιμένετε να δείτε άκρη και βελτίωση. Γενικώς έχει μπερδευτεί η έννοια της ελευθερίας με την ασυδοσία. Ειδικά όσον αφορά τα τροχαία με τους τόσους θανάτους και αναπηρίες είμαι αμείλικτος. Τιμωρίες όσο πιο αυστηρές γίνεται και παρακολούθηση 24/7 ώστε να σπάσει ο ψευτοτσαμπουκάς. Εγω λεω να βαλουμε και μια καμερα μεσα στο πισι σου, να μας λεει μηπως εχεις κατεβασμενο κανα σπασμενο προγραμμα
Γιαούρτι Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εγω λεω να βαλουμε και μια καμερα μεσα στο πισι σου, να μας λεει μηπως εχεις κατεβασμενο κανα σπασμενο προγραμμα και γιατί μόνο στο pc; και στο σπίτι του. αφού δεν έχει να κρύψει κάτι εσύ για να μη το δέχεσαι σημαίνει ότι κάτι κρύβεις
EmpYristis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο ιστορικό κέντρο χρειάζονται κάμερες ή έστω κάποιου είδους application με δυνατότητα upload φωτογραφίας για τους τσαρλατανους που διπλό παρκάρουν σε κομβικά σημεία ή κλείνουν με τσαμπουκά κι ωχαδελφισμο μονόδρομους. Δηλαδή ακόμη κι αν ο κάφρος που κόψει την κυκλοφορία "μόλις" για 5-10 λεπτά μέχρι νά κάνει την ανάληψη να μην γλιτώνει το ραβασάκι. Αν θέλει να ρίξει το δελτίο στο προποτζιδικο, να τελειώσει η γκόμενα του τα ψώνια της από το μαγαζί, να του έρχεται ραβασάκι ηλεκτρονικά και με αποδείξεις. Αν υπάρχουν δύο φωτό με tinestamp διαφορά δύο λεπτών και πάνω, να πέφτει κεραμίδα στο κεφάλι. Φυσικά και θα υπάρχουν ζητήματα τεχνικά, νομικά, ηθικά με μία ιδέα σαν την ανωτέρω αλλά με την ΓΑΪΔΟΥΡΙΆ που ξεχειλίζει από τους νεοέλληνες, είναι ίσως ο μόνος τρόπος να συνετιστούν οι χυδαίοι. Κ αξιοποιείται και το εθνικό σπορ, του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα". Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2019 από EmpYristis
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Πως γινεται τετοια να συμβαινουν καθημερινα και να μη γραφονται πουθενα ;; https://www.neakriti.gr/article/kriti/1550445/sokaristiki-parasursi-gourouna-epese-pano-se-4-touristes-apokaluptiko-video/ 1
Black Demis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Στις 7/7/2019 στις 3:06 ΜΜ, Ntinaras είπε Εγω λεω να βαλουμε και μια καμερα μεσα στο πισι σου, να μας λεει μηπως εχεις κατεβασμενο κανα σπασμενο προγραμμα σε κάποια πράγματα δεν πρέπει να υπολογίζονται σαν προσωπικά δεδομένα... καθώς δεν είναι ακριβός προσωπικά............ πχ στης περιπτώσεις που περιγράφουμε (δημόσιους δρόμους) 19 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Πως γινεται τετοια να συμβαινουν καθημερινα και να μη γραφονται πουθενα ;; https://www.neakriti.gr/article/kriti/1550445/sokaristiki-parasursi-gourouna-epese-pano-se-4-touristes-apokaluptiko-video/ 1. κόσμος περπατάει στον δρόμο (το πρώτο λάθος) 2. γουρούνες ετρεχαν σαν να είναι στην εθνική οδό και αν δείτε καλά εκαναν και ¨μπαντες" κανονικά τους οδηγούς γουρουνον έπρεπε να επιβληθούν κυρώσεις αρκετά σοβαρές καθώς η ενεργιες τους τους ήταν σκόπιμες
mp123 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Στις 7/7/2019 στις 12:35 ΠΜ, Alex2020 είπε Αν γινόμουνα πρωθυπουργός για μια μέρα 🤣🤣🤣🤣 θα ψήφιζα νόμο για αφαίρεση διπλώματος για 5 χρόνια για χρήση κινητού . Σε ψηφίζω.γιατι δεν έβαλες τωρα στις εκλογές;
charilaos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Στις 7/7/2019 στις 3:06 ΜΜ, Ntinaras είπε Εγω λεω να βαλουμε και μια καμερα μεσα στο πισι σου, να μας λεει μηπως εχεις κατεβασμενο κανα σπασμενο προγραμμα Στις 7/7/2019 στις 3:28 ΜΜ, Γιαούρτι είπε και γιατί μόνο στο pc; και στο σπίτι του. αφού δεν έχει να κρύψει κάτι εσύ για να μη το δέχεσαι σημαίνει ότι κάτι κρύβεις Ίσως δε θα 'πρεπε να απαντήσω αλλά θα το κάνω. Δε νομίζω πως τα πειρατικά προγράμματα αποτελούν απειλή για τη ζωή των συνανθρώπων μου... Μιλάω για έλεγχο της κυκλοφορίας σε δημόσιο χώρο, εκεί όπου η ζωή σου εξαρτάται από το λάθος του άλλου. Έχω βαρεθεί να μιλάω για το προφανές.
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, charilaos είπε Ίσως δε θα 'πρεπε να απαντήσω αλλά θα το κάνω. Δε νομίζω πως τα πειρατικά προγράμματα αποτελούν απειλή για τη ζωή των συνανθρώπων μου... Μιλάω για έλεγχο της κυκλοφορίας σε δημόσιο χώρο, εκεί όπου η ζωή σου εξαρτάται από το λάθος του άλλου. Έχω βαρεθεί να μιλάω για το προφανές. Αρα καμερες μονο ο,τι μας βολευει? να κυνηγαμε μονο τις παρανομιες που μας βολευει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα