Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ιδιωτικοποίηση της τροχαίας. Μόνο τότε θα δούμε άσπρη μέρα.

Για την παιδεία δεν βλέπω ελπίδα όταν βλέπεις γονείς με τα παιδιά τους να κάνουν όσα αναφέρετε και να βγαίνουν στο τέλος να σε πλακώσουν.

Λάδωμα στα διπλώματα και ο χάρος βγήκε παγανια

Όσο και αν αγαπάω αυτή τη χώρα όσο μεγαλώνω απογοητεύομαι περισσότερο

• Like 3
  • Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 3/7/2019 στις 7:55 ΜΜ, paylidis είπε

Dash cam εχω και εγω και μαλιστα συνδεδεμένη με την πηγή του αυτοκινήτου αλλα αμφιβάλλω αν θα γινει δεκτη αν γινει τιποτα... μη πω για το αντιθετο με κανενα παπαρα που θα λεει οτι του παραβιασαμε την ιδιωτικότητα ενω εχει καρφωθεί επανω μου...

Εγω ειχα τρακαρισμα και την δεχτηκαν

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε υψηλό επίπεδο οδηγών στην Ελλάδα σε επίπεδο στατιστικής διασποράς.

Από την άλλη, με δεδομένο το όποιο επίπεδο υπάρχει, ύπαρχουν μελέτες που αποδεικνύουν τη συσχέτιση της ζέστης με την οδηγητική κούραση και αντίληψη.

Γι' αυτό πολλοί σωστά θέτουν το θέμα του σωστού κλιματισμού στο αυτοκίνητο, ως ΚΑΙΡΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ στην οδήγηση.

Δεν θα μιλήσουμε για τους εγκληματίες που δεν πάνε να το φτιάξουν. Υπάρχουν κι αυτοί που έχουν κανονικά και τούς αρέσει να οδηγούν με ανοιχτά παράθυρα στην κάψα.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ο νόμος όμως είναι νόμος. Κάθε οδηγός που θεωρεί ότι δεν είναι σε θέση να οδηγήσει για τους Χ λόγους, ο ίδιος ο νόμος επιβάλει να ακινητοποιήσουν το όχημά τους με ασφάλεια.

Όλα τα άλλα είναι ιστορίες και δικαιολογίες για ανθρώπους που δεν κατανοούν την έννοια των προδιαγραφών. Και έχουμε πολλά τέτοια «γίδια» στη χώρα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, adi32 είπε

Τροχαία δεν υπάρχει πουθενά 

Εχω να δω πολλούς μήνες. 

Καταργήθηκε? 

Αν κρίνω από ένα άθλιο xsara(!) που είχα πετύχει τις προάλλες στην κατεχάκη, προφανώς δεν υπάρχει σάλιο ούτε για νερό στους υαλοκαθαριστήρες.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Γιατί το λές?

Δώσε σε μία ιδιωτική εταιρεία απλά ποσοστό από τις κλήσεις και μετά θα δεις αν κάνει παρανομίες ο κόσμος που θα γράφουν ότι παράνομο υπάρχει. Win-Win και για το κράτος και για την εταιρεία και για τους πολίτες

• Like 5
Δημοσ.

Για όλα φταίνε οι γυναίκες που τα πετάνε όλα έξω το καλοκαίρι.οποτε οδηγώ το σκούτερ δεν μπορώ να οδηγήσω.γυριζω κεφάλι με αυτά που βλέπω.το ωραίο το θαυμάζεις.( με το αμάξι δεν κοιτάζω γιατί έχω τον μπαμπούλα μέσα).

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
1 hour ago, adi32 said:

Εχω να δω πολλούς μήνες. 

Καταργήθηκε? 

Ναι, δυστυχώς. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Εγω ειχα τρακαρισμα και την δεχτηκαν

Η ασφαλιστική σου τη δέχθηκε ή πήγατε δικαστικώς και την κατέθεσες ως πειστήριο;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tarantules είπε

Η ασφαλιστική σου τη δέχθηκε ή πήγατε δικαστικώς και την κατέθεσες ως πειστήριο;

Ηταν να παει δικαστικως, και οταν εδωσα το βιντεο στην δικηγορο της ασφαλιστικης μετα απο λιγο καιρο ο αλλος παραδεχτηκε οτι εφταιγε...

• Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, mp123 είπε

Για όλα φταίνε οι γυναίκες που τα πετάνε όλα έξω το καλοκαίρι.οποτε οδηγώ το σκούτερ δεν μπορώ να οδηγήσω.γυριζω κεφάλι με αυτά που βλέπω.το ωραίο το θαυμάζεις.( με το αμάξι δεν κοιτάζω γιατί έχω τον μπαμπούλα μέσα).

Έχω δει Ζητά να καρφώνεται σε προπορεύομενο όχημα(με λίγα χιλιόμετρα) σε προσπάθεια να χαλβαδιασει τρελό μωρό με μινι (μάλλον ότι είχε απομείνει για την ακρίβεια 😂)

Σκέτο άλογο λέμε ο κορίτσαρος....

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 3/7/2019 στις 6:52 ΜΜ, adi32 είπε

Τις τελευταίες μέρες βλέπω όλο καραμπόλες, τρακαρισματα, κλπ. 

Τους βαράει η ζέστη στο κεφάλι? 

Χτες μετά απο 20+ χρόνια χρειάστηκα την ασφάλεια. 

Ηλιθιος πήγε να κάνει αναστροφή χωρίς να ελέγξει και ήρθε στο ρεύμα μου και μου διέλυσε την πόρτα. 

Κάτι πρέπει να γίνει με τους άχρηστους που κάνουν ότι τους καπνίσει στους δρόμους. 

Οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα από οδήγηση και το 90% κάνει συνεχώς παραβάσεις χωρίς να τιμωρείται 

Η μόνη λύση μεικτή ασφάλεια φίλε .

Εχεις δίκιο ότι έχει αυξηθεί ο κίνδυνος γιατί το καλοκαίρι οδηγάει ο κάθε μυρωδιάς προς την παραλία 

η κυρία Βασω που εδώ και 3 χρόνια πηγαίνει τα παιδιά της στο φροντιστήριο μονο και στο supermarket 

και τωρα θυμήθηκε ότι πρέπει να πάει και στην παραλία . 

Και βγήκε και ο Μάκης με το φανελάκι και την σαγιονάρα που όλο τον χρόνο το είχε με κουκούλα και τωρα θέλει παραλία .

Σημερα σταματάει τύπος με αλάρμ που ήταν 60 μέτρα μπροστά μου πάνω σε διασταύρωση με αλάρμ και χωρίς φλας 

παει να κάνει επιτόπου αναστροφή . Αν δεν του κόρναρα και δεν προλάβαινα να φρέναρε θα τράκαραμε .

Οταν του ζήτησα τον λόγο με έβρισε. Μετά έτρεχε ξυπόλυτος .....

22 ώρες πριν, tsofras είπε

Δώσε σε μία ιδιωτική εταιρεία απλά ποσοστό από τις κλήσεις και μετά θα δεις αν κάνει παρανομίες ο κόσμος που θα γράφουν ότι παράνομο υπάρχει. Win-Win και για το κράτος και για την εταιρεία και για τους πολίτες

Έχει γίνει στ εξωτερικό με απαράδεκτα αποτελέσματα και συνεχόμενα κακόβουλες λάθη Γιαννάκη παίρνουν τις αμοιβές 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, adi32 είπε

Εχω να δω πολλούς μήνες. 

Καταργήθηκε? 

Είναι απασχολημένη να τη στήνει στις ευθείες στις εθνικές για να τσιμπήσει κανένα που δε πάει με 120. 

Πρακτικά βέβαια μια πόλη σα την Αθήνα και σε ώρα αιχμής δε μπορεί να αστυνομευθεί (;, έτσι λέγεται) απο την οποιαδήποτε υπηρεσία, πρέπει να βγάλουμε όλη την αστυνομία στους δρόμους. Υπάρχουν όμως πιο βατές λύσεις. Π.χ. κάμερες στα φανάρια. Τα καμμένα κόκκινα είναι πληγή. Και το μπιλιέτο κατευθείαν στην εφορία...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε

Έχω δει Ζητά να καρφώνεται σε προπορεύομενο όχημα(με λίγα χιλιόμετρα) σε προσπάθεια να χαλβαδιασει τρελό μωρό με μινι (μάλλον ότι είχε απομείνει για την ακρίβεια 😂)

Σκέτο άλογο λέμε ο κορίτσαρος....

Ναι σου λέω.δεν παλεύεται το καλοκαιρι.πιο πολύ κυνδινευουμε από κάτι τέτοια  πάρα από τα άλλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...