adi32 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Τις τελευταίες μέρες βλέπω όλο καραμπόλες, τρακαρισματα, κλπ. Τους βαράει η ζέστη στο κεφάλι? Χτες μετά απο 20+ χρόνια χρειάστηκα την ασφάλεια. Ηλιθιος πήγε να κάνει αναστροφή χωρίς να ελέγξει και ήρθε στο ρεύμα μου και μου διέλυσε την πόρτα. Κάτι πρέπει να γίνει με τους άχρηστους που κάνουν ότι τους καπνίσει στους δρόμους. Οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα από οδήγηση και το 90% κάνει συνεχώς παραβάσεις χωρίς να τιμωρείται 9 1
paylidis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Βρέχει οδηγούν σαν ηλιθιοι εχει κρύο οδηγούν σαν ηλιθιοι τους βαράει η ζέστη οδηγούν σαν ηλίθιοι μαλλον είναι απλά ηλίθιοι και δε νοιάζονται για τίποτα, εκεί έχω καταλήξει... ευχομαι ειλικρινά να έρθει η μέρα που η τροχαία θα κόβει κωλους γιατί κάθε μέρα νιώθω ακόμα πιο κορόιδο που οδηγάω σωστά βλέποντας τα καραγκιοζιλίκια που κάνουν οι ανωτέρω ηλίθιοι.... 29
charilaos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 48 λεπτά πριν, adi32 είπε Τις τελευταίες μέρες βλέπω όλο καραμπόλες, τρακαρισματα, κλπ. Τους βαράει η ζέστη στο κεφάλι? Χτες μετά απο 20+ χρόνια χρειάστηκα την ασφάλεια. Ηλιθιος πήγε να κάνει αναστροφή χωρίς να ελέγξει και ήρθε στο ρεύμα μου και μου διέλυσε την πόρτα. Κάτι πρέπει να γίνει με τους άχρηστους που κάνουν ότι τους καπνίσει στους δρόμους. Οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα από οδήγηση και το 90% κάνει συνεχώς παραβάσεις χωρίς να τιμωρείται Διάβασε εδώ και κάτω https://www.insomnia.gr/forums/topic/542595-χρήση-dash-cam-σε-αυτοκίνητο/?do=findComment&comment=56983604 Είχα ένα ατύχημα ευτυχώς οχι σοβαρό αλλά επειδή άκρη δε βγήκε τοποθέτησα κάμερα για την επόμενη -αχρείαστη- φορά. Το λέω αυτό γιατί είχα πριν λίγες μέρες τηλεφώνημα από δικαστικό επιμελητή ότι η κυρία κινήθηκε νομικά εναντίον μου επειδή δε δικαιώθηκε από την ασφαλιστική μου, οπότε και εγώ ενεργοποίησα τη νομική προστασία γιατί θέλει να το κυνηγήσει δικαστικά. Σου λέει ρίχνω άδεια να πιάσω γεμάτα. Οπότε να συμπληρώσω στο ποστ σου, με την ασφάλεια πάντα να επιλέγουμε και νομική προστασία γιατί οι ψεύτες & οι τρελοί στη χώρα του παραλόγου δεν τελειώνουν ποτέ. 1
paylidis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, charilaos είπε Διάβασε εδώ και κάτω https://www.insomnia.gr/forums/topic/542595-χρήση-dash-cam-σε-αυτοκίνητο/?do=findComment&comment=56983604 Είχα ένα ατύχημα ευτυχώς οχι σοβαρό αλλά επειδή άκρη δε βγήκε τοποθέτησα κάμερα για την επόμενη -αχρείαστη- φορά. Το λέω αυτό γιατί είχα πριν λίγες μέρες τηλεφώνημα από δικαστικό επιμελητή ότι η κυρία κινήθηκε νομικά εναντίον μου επειδή δε δικαιώθηκε από την ασφαλιστική μου, οπότε και εγώ ενεργοποίησα τη νομική προστασία γιατί θέλει να το κυνηγήσει δικαστικά. Σου λέει ρίχνω άδεια να πιάσω γεμάτα. Οπότε να συμπληρώσω στο ποστ σου, με την ασφάλεια πάντα να επιλέγουμε και νομική προστασία γιατί οι ψεύτες & οι τρελοί στη χώρα του παραλόγου δεν τελειώνουν ποτέ. Dash cam εχω και εγω και μαλιστα συνδεδεμένη με την πηγή του αυτοκινήτου αλλα αμφιβάλλω αν θα γινει δεκτη αν γινει τιποτα... μη πω για το αντιθετο με κανενα παπαρα που θα λεει οτι του παραβιασαμε την ιδιωτικότητα ενω εχει καρφωθεί επανω μου...
adi32 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Η λύση είναι απλή. 10 συμβατικά αυτοκίνητα της τροχαίας να γυρίζουν την Αθήνα και όπου δουν παρανομία σημείωση και απλή ειδοποίηση στον οδηγό ότι αν το ξανακάνει διπλό πρόστιμο και μετά αφαίρεση διπλώματος και εξετάσεις. Να δεις αν κανείς ξαναπεράσει κόκκινο, στοπ, κάνει σφήνες κλπ 5 3
jimmy213 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει να πέσει πολύ οδήγηση με σαγιονάρα αυτή την περίοδο, οπότε προσέχετε τριπλά. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από jimmy213 2
calico Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δεν ξέρω για που αναφέρεστε , Αθήνα πάντως τα πράγματα είναι δράμα . Οδηγάς και κάθε 50 μέτρα εύχεσαι να μην σε σκοτώσει κάποιος . Απογοήτευση 5
tilted54 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Περίμενα σήμερα σε φανάρι στην κατεχάκη( πεζός) και κοιτούσα τους οδηγούς που περνάγανε τάπα αριστερή λωρίδα, ο ένας έστριβε τσιγάρο, η άλλη κινητό, άλλος κοιτούσε τα πουλιά και τα σύνεφα, άλλος κοιτούσε στο πάτωμα του αυτοκινήτου, παππούς είχε πιάσει 2 λωρίδες, σφήνες χωσίματα κλεισίματα, με 2 λόγια αίσχος. Πριν πήγαινα σπίτι με το αμάξι, σε 5 λεπτά διαδρομή φάγανε 2 στοπ στην ψύχρα και είδα 1 αμάξι ανάποδα σε στενό. Γενικά για να επιβιώσεις θες χαμηλή ταχύτητα και μεγάλη απόσταση για να σώσεις τη μαλακία του μπροστινού, φρενάρισμα στις διασταυρώσεις έχεις δεν έχεις προτεραιότητα, στα φανάρια να κοιτάς πριν ξεκινήσεις μην το έκαψε κανένας μπινές, συνέχεια καθρέφτες για τα μηχανάκια που χώνονται σα διάολοι, και γενικά ηρεμία και πολλή προσοχή. 14 1
prometheas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 H απάντηση είναι απλή σχετικά . Εχει καλλιεργηθεί στους "πολίτες" η άποψη πως οτι και να γίνει δεν τρέχει τίποτα. Ανομία και παραβατικότητα παντού Αναισθησία, γαϊδουριά, έλλειψη παιδείας, ξερολίαση και ωχαδερφισμός. Αν υπήρχαν αυστηροί νόμοι χωρίς παραθυράκια, αστυνόμευση, και το σωστό νομοθετικό πλαίσιο ώστε να αποδίδεται γρήγορα δικαιοσύνη θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Λίγοι πχ θα παραβίαζαν στοπ αν αυτό ισοδυναμούσε με αφαίρεση διπλώματος για ένα χρόνο + υποχρέωση έκδοσης νέου + Χ ποσό πρόστιμο (κατευθείαν στο ΑΦΜ του ατόμου που έκανε την παράβαση). + ..... Αλλά στο μπ@@@λο που ζούμε αυτά είναι ψιλά γράμματα. Τώρα θα ανοίξουν και τις φυλακές γιατί τα παιδιά κουράστηκαν μέσα και θέλουν να πάρουν αέρα.. 15 2
tarantules Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μιας και έγινε πριν σχετικά λίγες μέρες στην περιοχή μου : Δείτε τι έκανε η γυναίκα μέσα στο Ναύπλιο.Και είχα περάσει από το σημείο πριν λίγες ώρες.Δείτε και το βίντεο. 1 1
prometheas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Επειδή αναφέρθηκε παραπάνω, το θέμα με τις dash cams ειναι πολύπλοκο https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/voithitika-kemena/einai-nomimes-oi-kameres-katagrafis-atyhimaton-se-aytokinita Η λύση είναι νομική προστασία και για όσους μπορούν να το πληρώσουν, ξεχωριστό συμβόλαιο σε μια εξειδικευμένη εταιρεία νομικής προστασίας. Και ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ παντού.
adi32 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Η λύση δεν είναι να καταγράψω ποιος με σκότωσε ή μου έκανε κουρέλι το αυτοκίνητο. Η λύση ειναι να τους μαζέψουν για να μη φτάσουμε εκεί. 6
prometheas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Προφανώς .. και μακάρι να τους πιάνουν και να τους κόβουν τον κ@@ο... Αρκετά με αυτό το χάλι πλέον... Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από prometheas
adi32 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Σημερα έμαθα ότι σε 2 φίλους πέσανε πάνω. Προσοχή μεγάλη, είναι ζούγκλα εκεί έξω. Τροχαία ανύπαρκτη. Κόκκινα στοπ περνάνε αέρα. Φλας δε βγαζει κανείς. Καθε καρυδιας καρύδι κυκλοφορεί ελεύθερο Γέροι 90 ετων με σαραβαλα, θείες με suv που σέρνονται στην αριστερή και περνάνε αέρα τα κόκκινα, καγκουρες με 10 αεροτομές και 70 άλογα...... Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από adi32 3 1
EmpYristis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Χειρότεροι όλων οι δικυκλιστες που κάνουν σλάλομ προσπεράσεις ξυστά από τους καθρέπτες με ταχύτητες άνω των 50 χαώ. Στηρίζονται στον φόβο/οίκτο των υπολοίπων να κάνουν παρακινδυνευμένη προσπέραση/ αλλαγή λωρίδας λόγω της πλειάδας δικύκλων που περνάνε σφήνα ανάμεσα σε 2 λωρίδες. Έλα ντε όμως που υπάρχουν και σταρχιδιστες αφηρημένοι, απρόσεκτοι, υπάρχουν και νεκρές γωνίες. Κάπως έτσι καταληγουμε και με νεκρούς δικυκλιστες ή εντέλει σακατεμενους. Οι γέροι και οι θείες είναι μεγάλο κακό αλλά προβλέψιμοι ή έστω παρότι οδηγούν καθυστερημένα συνήθως πάνε αργοστροφα (οι θείες συνήθως στην αριστερή λωρίδα). Το πρόβλημα είναι όσων το είδωλο περνάει από τον αριστερό στον δεξί καθρέπτη (ή τούμπαλιν) σε κλάσματα δευτερολέπτου. Καμικάζι κανονικοί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα