Προς το περιεχόμενο

No boot from cd

actorius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά!

Χτες συναρμολογησα ενα pc και δεν εχω καταφερει να εγκαταστησω OS. Η συνθεση ειναι η εξης: Celeron 2.4, 256MB ram, mobo Gigabyte 8S648FX, WD 40GB, ATI Radeon 9200, dvd-rom Asus, cd-r Plextor 48x. Όλα έχουν συναρμολογηθεί σωστα και λειτουργουν. Στο bios για πρωτη επιλογη boot εχω βαλει cd. Αφου κανει POST και βρει όλες τις IDE συσκευες πολυ λογικα ζηταει system disk καθως ο σκληρος ειναι αδειος. Βαζω boot δισκετουλα,ξεκιναω την εγκατασταση των win2k απο το cd κανονικά. Ερχεται η ωρα του 1ου restart που λεει βγαλτε τη δισκετα απο το floppy για να ξεκινησει το pc απο το cdrom και να συνεχιστεί η εγκατάσταση των windows. Εκει κολλαει το θεμα. Δεν καταφερνει να κανει boot απο το cd και συνεχιζει να ζηταει system disk. Αν ξαναβάλω την boot δισκετα, πρεπει να γινει η ολη διαδικασια απο την αρχη, σα να μην εχω ξεκινησει ποτε την εγκατάσταση των win2k. Καμμια ιδεά? Το ιδιο συμβαίνει και με το dvd και με το cd-r. Απλα αρνειται να μπουταρει απο εκει... :(

Δημοσ.

an thimamai kala ta 2000 eixane 4 boot disketes kai eprepe na tis peraseis oles prin ksekiniseis to setup. kai meta arxize na diavazei apo to cd.

an exeis boot cd ton 2000 vale to cd mesa kai ksekina apo kei na kaneis egatastasi.

ps aplitheia giati den vazeis xp?

Δημοσ.

Γεια, thanx για τις απαντησεις. Το cd ειναι bootable, εχω στησει αλλα 2 μηχανηματα με το ιδιο. Το θεμα ειναι οτι οτιδηποτε bootable cd και να βαλω στο dvd ή cd, απλα δεν μπουταρει το μηχανημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...