SilverMachine Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, Agony είπε Ουτε ενας παπους εδώ μεσα που καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτο το βανακι? Απο ρετρομανιακ δεν περίμενα να το ακουσω αυτο. Προφανος και το συγκεκριμενο αμαξι εχει τεραστια ιστορια και απλα θέλουν να δειξουν την γεφύρωση του παλιου με το νεο που ειναι ηλεκτροκίνηση. Εδω πουλανε τα mini cooper και 500 που ποιο ρετρο δεν παει. Παππους εδω. Καλο το βανακι αλλα χρειαζεται δουλεια ακομα να ερθει πιο κοντα στην εποχη μας. Καλα κ τα 70ς αλλα λιγο "αδειο" μου φανηκε στο πισω μερος. Επισης αυτο που ειπε το παιδι για τον αεροσακο ειναι θεμα-> το τιμονι ειναι καθετο (ενω δεν χρειαζεται η παλια σχεδιαση σε αυτο) με αποτελεσμα αν αναπτυξει , οταν θα κυκλοφορησει, μια αξιοπρεπη ταχυτητα κ μπλεχτει σε ατυχημα, να κινδυνευει ο οδηγος να το φαει στο στηθος. Να αλλαξουν το τιμονι, να γεμισουν το πισω μερος καλυτερα, μια ξανθια χιππισα στο πλαι κ καλυετερες αναρτησεις να αντεχει στα κουνηματα!!! (I'd love to change the world στο background) 1
nemo23 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Να τι γίνεται λοιπόν όταν το τμήμα της σχεδίασης λείπει διακοπές... 1
coffeex Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 21 λεπτά πριν, afantos είπε Τέλειο, αφήνω μούσι, φορτώνω κιθάρα και φεύγω για Μάταλα! Καλό καλοκαίρι! Ξέχασες το βασικότερο 😎 3
ignome4 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δεν ξέρω μέσα αν είναι μπακατέλα αλλά εμένα μου αρέσει 😍❤️😍 1
dpolal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Ρε παιδιά, καταλαβαίνεται τί σημαίνει CONCEPT CAR;;;;;; ΔΕΝ πρόκειτε να κυκλοφορήσει ΠΟΤΕ στον δρόμο, ΔΕΝ πρόκειτε να παραχθεί ποτέ έτσι όπως το βλέπουμε εδώ Για επίδειξη τεχνολογίας είναι αυτά τα οχήματα και όλες οι εταιρείες βγάζουν τέτοια για marketing. 3 2
Retromaniac Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Agony είπε Ουτε ενας παπους εδώ μεσα που καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτο το βανακι? Απο ρετρομανιακ δεν περίμενα να το ακουσω αυτο. Προφανος και το συγκεκριμενο αμαξι εχει τεραστια ιστορια και απλα θέλουν να δειξουν την γεφύρωση του παλιου με το νεο που ειναι ηλεκτροκίνηση. Εδω πουλανε τα mini cooper και 500 που ποιο ρετρο δεν παει. Καλά έκανες και δεν περίμενες να το ακούσεις γιατί εμένα μου αρέσει πολύ αυτό το αμάξι. Δεν μου αρέσει που το έκαναν καγκούρικο... Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από Retromaniac
k_w_t Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Ξερει κανενας εαν η καβατζα για τους μπαφους θα ειναι στον στανταρ εξοπλισμο ?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, k_w_t είπε Ξερει κανενας εαν η καβατζα για τους μπαφους θα ειναι στον στανταρ εξοπλισμο ? Θα ειναι στον στανταρ, οπως και το ηλεκτρονικο στριψιμο.
PC useras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Γύρω στο 2030, στο PUBG στη Miramar, μπορεί να αντικαταστήσουν το κλασσικο μοντέλο με αυτό....
aeljim Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 13 ώρες πριν, dpolal είπε Ρε παιδιά, καταλαβαίνεται τί σημαίνει CONCEPT CAR;;;;;; ΔΕΝ πρόκειτε να κυκλοφορήσει ΠΟΤΕ στον δρόμο, ΔΕΝ πρόκειτε να παραχθεί ποτέ έτσι όπως το βλέπουμε εδώ Για επίδειξη τεχνολογίας είναι αυτά τα οχήματα και όλες οι εταιρείες βγάζουν τέτοια για marketing. Σε σχολιαστές του Insomnia μιλάς... Τι περίμενες να καταλάβουν δηλαδή.
stefanos_th Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από stefanos_th
skapodis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, alexioannou είπε Mε ρευμα ενω γινονται πολεμοι για το petrol??????? Και τι θα κανουν οι σειχηδες? Σε χοτ σποτ εδω??????? Οι σεΐχηδες θα συνεχίσουν να δίνουν πετρέλαιο για τις μονάδες παραγωγής ενέργειας που λειτουργούν με πετρέλαιο (και ότι άλλο δεν είναι ηλεκτρικό) ώστε το βράδυ να μπορούμε εμείς οι υπόλοιποι να φορτίζουμε τις μπαταρίες των ηλεκτρικών συσκευών μας... Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από skapodis
alexioannou Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, skapodis είπε Οι σεΐχηδες θα συνεχίσουν να δίνουν πετρέλαιο για τις μονάδες παραγωγής ενέργειας που λειτουργούν με πετρέλαιο (και ότι άλλο δεν είναι ηλεκτρικό) ώστε το βράδυ να μπορούμε εμείς οι υπόλοιποι να φορτίζουμε τις μπαταρίες των ηλεκτρικών συσκευών μας... Οι δικες μου μπριζες εχουν ρευμα απο λιγνιτη. Ντοπιο πραμα.......
skapodis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, alexioannou είπε Οι δικες μου μπριζες εχουν ρευμα απο λιγνιτη. Ντοπιο πραμα....... Όχι 100% αφού όλοι οι νέοι πάροχοι που διοχετεύουν ρεύμα στο δίκτυο της ΔΕΗ, οι μονάδες τους καίνε πετρέλαιο ή αέριο... ☺️ Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από skapodis
nvel Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, skapodis είπε οι μονάδες τους καίνε πετρέλαιο ή αέριο... ☺️ στην ελλάδα δεν υπάρχουν ιδιωτικοί σταθμοί παραγωγής με καύσιμο πετρέλαιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα