Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους,ηρθε η ωρα για αγορα νεου υπολογιστη και χρειαζομαι την βοηθεια σας και τις γνωσεις σας στην σωστη επιλογη του built

Ποσό που διαθέτουμε : 400-450 

Χρήση υπολογιστή : Περα απο την  καθημερινη χρηση,θα ηθελα να μπορω να παιξω και κανενα  game οπως pubg,lol, κανα call of duty κτλ και ταυτοχρονα στην 2ο οθονη να εχω κανα twitch-youtube ανοιχτο.Επισης με τον  υπολογιστη θα παιζω poker οποτε αναφερω τα προγραμματα παρακατω 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Pokerstars,bwin και λοιπους poker client ταυτοχρονα με το poker tracker.Μετα απο εκει και περα θα εχουμε τα κλασσικα office ktl

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Εχουμε μια HP24es ως βασικη οθονη και μια πιο παλια samsung syncmaster 710.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Χαλκιδα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ραμ και καρτα γραφικων μπορουν να ειναι και απο διαφορετικα μαγαζια καθως μπορω και μονος να τα τοποθετησω στο κουτι,τα υπολοιπα θα ηθελα απο ενα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Απο το καταστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Θελω κλειδακι για Windows 10

Να αναφερω πως υπαρχει ηδη ssd kai hdd απο το υπαρχον συστημα.Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας

Επεξ/σία από Pansar24
Δημοσ.

Κάνε μια υπέρβαση στα 480 και πήγαινε στα παρακάτω.

Τα περισσότερα κομμάτια από priveshop.gr, στήνουν δωρεάν και στέλνουν με δωρεάν μεταφορικά.

Μνήμες & κάρτα γραφικών από hellasphone.gr και θα τις κουμπώσεις εσύ.

Σύνολο 480€ ακριβώς (υπολογισμένα τα μεταφορικά του hellasphone κτλ, ούτε 1€ περισσότερο) ΑΛΛΑ θα παίζεις αξιοπρεπώς.

priveshop.jpg

hellasphone.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Πολυ τιμιο built απο οτι ειδα σε reviews,αλλα εχω καποιες ερωτησεις.Αν αφησουμε την καρτα γραφικων για αργοτερα παιρνοντας την ιδια ή μια rx580 και χρησιμοποιησουμε απο το budget τα χρηματα για ενα καλυτερο κουτι με καλυτερο airflow(εδω θελω προτασεις) και ενα ακομα dimaki απο ραμ τι περιορισμους θα εχω??Φανταζομαι μονο παιχνιδια δεν θα μπορω να παιζω ετσι??

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Pansar24 είπε

Άν το κάνεις αυτό, θα πρέπει να πας στον 2400g (λόγω ενσωματωμένων γραφικών γιατί με τον 2600 σκέτο δεν θα έχεις εικόνα 😋), που ναι μεν είναι αξιοπρεπής - αλλά η απόδοση των ενσωματωμένων γραφικών δεν θα σε ικανοποιήσει στο gaming που θέλεις, μην κοροΪδευόμαστε. Πέραν αυτού, αν πας από τώρα σε ανεξάρτητη κάρτα γραφικών ''κερδίζεις'' και έναν καλύτερο και δυνατότερο επεξεργαστή (τον 2600) με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κουτί που προτάθηκε το έχω είναι μικρό και ευαερο

Το δεύτερο ντιμ ραμ το βάζεις αργοτερα

Επεξ/σία από poulaki1976
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα επανερχομαι στο θεμα γιατι βγηκαν καποια εξοδα τοτε,και το τρεναρα.Λοιπον πλεον με μεγαλυτερο budget γυρω στα 550 εχω αποφασισει να παω στα παρακατω και χρειαζομαι την γνωμη σας οσον αφορα συμβατοτητα και αν εχετε κατι καλυτερο να προτεινετε 

1275465355_PriveShop.gr_-1.thumb.jpg.79818dcdeb9f4bd527ca25ecd7e58371.jpg

Για καρτα γραφικων θα παω σε  MSI Radeon rx570 8GB Armor OC

spacer.png

Επεξ/σία από Pansar24
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Pansar24 είπε

Καλησπερα επανερχομαι στο θεμα γιατι βγηκαν καποια εξοδα τοτε,και το τρεναρα.Λοιπον πλεον με μεγαλυτερο budget γυρω στα 550 εχω αποφασισει να παω στα παρακατω και χρειαζομαι την γνωμη σας οσον αφορα συμβατοτητα και αν εχετε κατι καλυτερο να προτεινετε 

spacer.png

Δες και αυτα εναλλακτικα:

https://www.skroutz.gr/s/13589695/Cougar-MX330-G.html?from=catspan&keyphrase=330g

https://www.skroutz.gr/s/11842734/XFX-Radeon-RX-580-8GB-GTS-XXX-Edition-RX-580P8DFD6.html?from=account_favorites,

https://www.skroutz.gr/s/11715223/Sapphire-Radeon-RX-580-8GB-Pulse-11265-05.html?from=account_favorites

Απο το κουτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος και εχει αριστο airflow, ενω για την καρτα, να σου πω οτι ειχα την ιδια εκδοση της 580 και ηταν πολυ θορυβωδης και ζεστη. Πολυ μετρια υλοποιηση κοινως. Δεν γνωριζω η 570 κατα ποσο θα εχει αντιστοιχη συμπεριφορα, αλλά αν κρινω απο το σχεδιασμο της μαλλον στα ιδια θα πρεπει να ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Pansar24 είπε

spacer.png

To σκέφτεσαι λάθος. Εγώ με τα λεφτά που διαθέτεις θα πήγαινα στην παρακάτω σύνθεση γύρω στα 527 βγαίνει με τις χαμηλότερες τιμές στο skroutz

blob.png.972ced9fda759bd1ddabde14f1077b55.png

Δίνουμε πάντα βαρύτητα στη κάρτα. Ψάξε μόνος τα καταστήματα και αν χρειάζεται να περιμένεις για καποιο για να σου έρθει φθηνότερα εγώ θα περίμενα. Χτίζεις ανώτερο μηχάνημα

Επεξ/σία από Passionate
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω και τους 2 για τις απαντησεις σας,ο μονος λογος που κοιταζω απο ενα καταστημα ειναι γιατι φοβαμαι να κανω εγω την συναρμολογηση για δεν εχω ιδεα.Βεβαια εχω παρακολουθησει καποια βιντεο στο yt αλλα και τον οδηγο που εχουμε  εδω αλλα και παλι ψιλοφοβαμαι,ομως βλεπω πως το built με την 590 ειναι οντως καλυτερο απο το δικο μου και με ψηνει να τα παρω ξεχωριστα ωστε να το στησω εγω.Ερωτηση,βλεπω πως προτεινες αλλη μητρικη ,ποιος ειναι ο λογος γιατι δεν βλεπω καν αξιολογησεις στο skroutz για την συγκεκριμενη.

Επεξ/σία από Pansar24
Δημοσ.

Γιατί η συγκεκριμένη έχει τα ίδια VRM με την msi Τomahawk που είναι τα καλύτερα του chipset B450 και έρχεται και με το καινούριο bios που υποστηρίζει απευθείας την δεύτερη γενιά Ryzen(3600-3600x, 3700x, 3900x). Οπότε σε μελλοντική αναβάθμιση γλυτώνεις και το bios update. Μην το σκεφτεσαι παρε σπαστά τα κομμάτια και δώσε και κάποιον που ξερει 20 ευρώ να στο στήσει σπίτι σου. Δεν αξίζει να χάσεις σε απόδοση για 20 ευρώ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...