Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!Προ ημερών τελείωσε το διετές συμβόλαιο με τη Vodafone και ψάχνω να δω αν θα μείνω ή όχι.Έχω απεριόριστες αστικές-υπεραστικές κλήσεις, 240' λεπτά προς κινητά και ταχύτητα internet μέχρι 24mbps(κοντά στα 10-12mbps κινούμαι συνήθως) στα 20€ μηνιαίως.Τώρα μίλησα με το αντίστοιχο τμήμα τους...δε μου κάνουν κάτι καλύτερο στην τιμή και μου προσφέρουν νέο διετές συμβόλαιο με τους ίδιους ακριβώς όρους.

Σκέφτομαι μήπως βρω κάτι άλλο που να περιέχει υψηλότερη ταχύτητα ή/και τηλεόραση(βασικά cosmote sports ή nova sports).Πέρυσι η wind έφτιαξε πολύ κοντά στο σπίτι μου δικό της δίκτυο και μπαίνοντας τώρα στον έλεγχο διαθεσιμότητας, μου βγάζει διαθέσιμα(ενώ στη vodafone είναι μη διαθέσιμα) στην περιοχή μου το wind fiber 100 plus(42€) και το double play 50 plus(35€) ...αντίστοιχες τιμές-παροχές μου δίνει και το site της Cosmote για το cosmote fiber. Δεν ξέρω όμως αν αξίζουν αυτά τα χρήματα και μάλιστα χωρίς τηλεόραση.

Το ''κουφό'' είναι ότι έχουν καιρό να μας πάρουν για προσφορά από 5ψήφια ή από εξωτερικούς συνεργάτες...ανέκαθεν μέσω αυτών έκλεινα συμβόλαια διότι προσέφεραν καλύτερα πακέτα συγκριτικά με αυτές στα επίσημα sites των εταιρειών.

Αν έχει κανείς κάποιο τηλέφωνο να πάρω για προσφορά ή οποιαδήποτε άλλη συμβουλή πρόταση για τα παραπάνω, δεκτή !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...